Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cred ca imi urasc fratele...... din 21 apr 2010 03:22 de Bozgoru
daca e mai mare e normal sa se intample asa... las ca cresti si il snopesti:D.. P.S: n-are rost sa pleci de acasa
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral neproteja din 21 apr 2010 02:26 de ursaru
hello..o fata nu ramane insarcinata de la sex oral:ok:
Re: Top 3 (Orase preferate) din 21 apr 2010 01:50 de Machiavelli
Ok..
Venezia ...nu stiu de ce dar mi-ar place nespus de mult sa ma duc acolo minim o saptamana cu prietena.Practic acolo te vei putea dedica strict iubitei tale.Altceva nu ai nimic de facut.
P.S. Nu sunt o persoana romantica dar cateodata mai ...
Re: Re: Re: Dileme.... din 21 apr 2010 01:49 de ExoticDream
Continua-ti jurnalul. Nu intotdeauna dorinta/nevoia de "a arunca" niste ganduri (si) in spatiul virtual inseamna frustrari pe planuri ale vietii reale. Poti sa ai zeci/sute de prieteni, o familie unita si chiar un partener de cuplu si totusi sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral neprotejat din 21 apr 2010 01:37 de Machiavelli
asta daca nu este un el ce s-a dus pe la vreo "dama de companie" si ii este teama sa nu se trezeasca cu vreun plod acasa :lol:
Re: Re: Dileme.... din 21 apr 2010 01:25 de morticia
...ok :huh:
Poate nu a fost o idee prea buna jurnalul...incercam doar sa gasesc niste raspunsuri sau solutii la niste probleme de care ma tot izbesc si ma depasesc...
:ermm:
Daca dorinta de a afla niste raspunsuri este asociata cu dorinta ...
Re: Poti sa-ti rupi singur atza? din 21 apr 2010 01:12 de Machiavelli
ba esti nebun cu cutite si foarfeci???pune mana te joci si tu mai des cu ea...fara sa exagerezi bninteles...daca nu reusesti poti consulta un medic...lasa prostiile cu taiatul copchil tembel...:wacko:
adevarat din 21 apr 2010 01:08 de cipolino20
daca iti rupi ata sau se rupe in timpula actului sexual :dupa rupere ti se va lungi penisul cu 4 cm :din propie expierenta:(X)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 apr 2010 00:34 de ExoticDream
O vointa slaba si un orgoliu invers proportional.... Dificila combinatie, care nu te ajuta nici atunci cand dreptatea este de partea ta, dar'mite cand ai gresit! In situatia actuala, ar trebui ca tu sa lupti pentru ca relatia sa nu moara, iar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral neprotejat din 21 apr 2010 00:34 de Machiavelli
asta la inceput ,pana devine si fata mai profesionista si stapanesti mai bine autocontrolul ... repet:e doar o parere ...
:ok::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Am 20 ani, prietena mea nu vre din 21 apr 2010 00:30 de Machiavelli
se vede clar ca ea vrea altceva de la tine...si te tachineaza..nu exista o numaratoare a timpului petrecut unul langa altul...se aproximeaza...tre sa o accepti asa cum este ...daca nu incetezi ,cred ca la urmatoarele avansuri o sa iei fum in nas ...
Re: Re: Re: Re: Re: Am 20 ani, prietena mea nu vre din 21 apr 2010 00:18 de ExoticDream
Normal ca-si doreste "o relatie fara prosti", dar asta se gaseste mai rar astazi, daca intelegi ce vreau sa spun....
Mie mi se pare evident ce urmaresti tu in relatia cu fata asta, gandurile, sentimentele, pardon, poftele tale se limiteaza la ...
Re: Re: Blonda sau bruneta????? din 21 apr 2010 00:17 de Psyche
barbatii vor aia,barbatii cauta aia,prefera aia .. :ermm:
de ce nu ar fi culoarea parului un criteriu si pentru noi,femeile? conteaza ce culoare are parul LUI pentru "casatorie"? NU!
blonde,brunete,colorate,naturale sau vopsite,niciuna nu poate ...
Re: Re: Re: Re: Se pot refolosi prezervativele? din 21 apr 2010 00:09 de Psyche
teoretic.
practic nu stiu. a incercat cineva?
daca nu,ne spui tu dupa ce incerci:D
Re: Re: Re: Sex cu fostul? din 21 apr 2010 00:07 de ExoticDream
Mda, aventura de o noapte, sex cu un amic/coleg, sex cu un "fost".... placeri nevinovate pe ale vietii valuri.... Ce rost are sa ne complicam existenta cu sentimente, relatii serioase, obligatii? Nu-i mai simplu sa ne satisfacem placerea cu cine ...
Re: Re: Re: Se pot refolosi prezervativele? din 20 apr 2010 23:37 de valentine
Cu toti stim ca nu, dar intrebarea e "de ce nu?":D Adica, pana la urma, daca nu s-a rupt, il speli si-l dai cu niste lubrifiant, practic ar mai putea fi folosit, nu?:ninja:
Re: Re: Dezvaluirea secretului din 20 apr 2010 23:26 de nico_dya
Ai mare dreptate...:flowers::flowers: va multumesc pentru raspunsuri!
Re: Re: Re: Cum sa imi conving iubita sa o faca cu din 20 apr 2010 23:03 de sorinuxa
deci traim in Romania e clar:))) nu credeam ca e posibil asa ceva la noi in aceasta tara minunata ai iubit fao mama q ala dar in 3 inseamna ca esti lesbi domnisoara:)) cati ani ai:x
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarz din 20 apr 2010 22:58 de sorinuxa
nu mai sunt speriata deoarece mi-a venit slava Domnului a fost din cauza la raceala si la stres..oricum i-am zis prietenului mei ca pe la 18 ani o sa mai facem
1 an sta pe margine:)))
nu mai imi trebuie:flowers:
Re: Re: mangaieri din 20 apr 2010 22:11 de Pischot
Ma sincer, sa-i exciti si sa-i lasi asa, nu e prea bine!
Nu se simt prea confortabil, si din cate am auzit de la multi baieti [pe vremea cand umblam cu ei] cica doare sa ramai asa...
E aiurea daca ii exciti si atat!
Asa cum a noi le aiurea sa te ...
Pagina 892 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
110 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |