Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: cum sa il fac sa cedeze?

din 20 apr 2010 22:08 de Firefox

opreste brusc atentia pe care o acorzi lui. Adica efectiv.. deodata nu ii mai da mesaje.. nu il mai baga in seama.. asteapta sa te bage el.. etc.. fii.. sau incearca sa pari indiferenta.. asta o sa il scoata din minti.. daca zici ca te place..

Re: Re: Re: Re: Am 20 ani, prietena mea nu vrea sa

din 20 apr 2010 22:00 de djalex2010

da dar ea vreao relatie fara prosti eu o astept un an si ceva pana face 18 ani si daca imi spune dupa aceea ca nu este pregatita nu merita sa ai dau papuci vreau sa stiu si eu cum se numere de cand esti cu iubita adica de cand se pune de cand ai ...

Re: Re: Re: Cum imi conving iubita sa o faca cu pr

din 20 apr 2010 21:02 de Pischot

Nu stiu daca ai vazut reclamele la televizor de la vestita retea de telefonie mobila cu sigla rosie. Tipa ii spune fostului iubit[ dar asta nu conteaza, ca replica face toti banii] : "Asta-i doar o fantezie de-a ta!":rolleyes: Cam asa e si in ...

Re: Re: Cum imi conving iubita sa o faca cu priete

din 20 apr 2010 20:51 de alexnico08

doamne... vai de ROMANIA! prietena ta e c***a? nvm... e simplu daca stii cum sa o iei... si sa'i spui. Dar asculta bine,daca nu e curva,iar tu vrei sa o imparti cu prietenul tau,inseamna ca tu NU TII LA EA!!! Scuze ca iti spun,dar esti ...

Re: Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile?

din 20 apr 2010 20:17 de mihai

asta e prea jmekhera.cu crema care contine sperma

Re: Re: Re: Re: Sex oral neprotejat

din 20 apr 2010 18:53 de ursaru

mda...ce sex oral mai e daca o faci protejat?e cam degeaba...

Re: Re: Re: Dileme....

din 20 apr 2010 17:38 de ThT

Asta-i adevarat.Multi care intra pe forumul asta sunt sub 18 ani iar unii deabia stiu sa scrie limba romana.Cand sunt luati cu franceza si engleza va dati seama ce mai inteleg din ce le explicati.:)

Re: Re: Dileme....

din 20 apr 2010 15:47 de McLove

In prima parte, poate ai dreaptate... dar, doar ea stie ce gandeste, nimeni altcineva! Despre parerea ta, nu putea sa fie si ea in Limba Romana? Daca doresti sa arati cuiva ca "sti vorbeste alte limbi", de ce nu cauti un forum unde limba ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vi

din 20 apr 2010 15:07 de McLove

Ce [b]ba[/b]? :ermm:

Re: Re: Sex oral neprotejat

din 20 apr 2010 15:03 de cherry_dream

de ce?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea la f

din 20 apr 2010 15:00 de cherry_dream

nici macar nu ne-ai dat prea multe detalii,de unde sa stim care-i cea mai buna decizie? daca ai ocazia s-o faci, de ce n-ai face-o? :-?? ca sa te abtii, nu intrii in joc, simplu :lol:. dar dupa 2,3 beri, nu cred ca vei mai putea sa realizezi ...

Re: Cum sa o excit pe messenger?

din 20 apr 2010 13:27 de Machiavelli

intalneste-te cu ea si baga-i mana la :~*:~* ... sau ii faci un streaptease la web...generatia hi5 :`

Re: Gravida dupa ce el a ejaculat in gura mea?

din 20 apr 2010 13:18 de Machiavelli

Ce face bautura din om :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu e

din 20 apr 2010 13:06 de Machiavelli

supune-o la un oral...nu te mai gandii la "dat drumul" ... faceti picanterii...pune-o si pe ea la treaba ...nu decat tu peste ea...bum bum pac pac...nu are cum sa nu iti vina decat daca nu esti atras de ea...

Re: Sex oral neprotejat

din 20 apr 2010 13:03 de Machiavelli

daca atzi facut pentru prima oara sex oral trebuia neaparat sa faceti protejat...cat despre inghititura :lol: stai linistita ca nu se intampla nimic :ok: poate data viitoare reuseste sa se controleze mai bine Goodluck !

Re: Re: Re: Am 20 ani, prietena mea nu vrea sa fac

din 20 apr 2010 12:54 de Machiavelli

:lol::lol: In Romania noastra totul e posibil...dar daca nu se reduce varsta minima la 14 tot degeaba :ok:

Re: Cum imi conving iubita sa o faca cu prietenul

din 20 apr 2010 12:51 de Machiavelli

asta ar insemna o bataie de joc...atat de ea cat si de tine...booh...daca iti place sa fii catalogat asa da-i drumul la treaba...o luati si voi cu japca...:ok::ok: ...ar trebuii sa ii placa deoarece cred ca aveti cu totul altceva in comun decat o ...

Re: Re: Operatie necunoscuta la penis

din 20 apr 2010 11:38 de Andrei

Mie imi este rusine sa va intreb despre asta dar vio incerca.Eu de mic copiol nu pot desface penisul ca toti oamenii ,copiii mie miau spus sa ma duc la o minioperatie ca asta nu doare delo ,nici nu simti.Eu ma tem tare nustiu de ce ,poate ca nam mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgin

din 20 apr 2010 11:34 de nico

:heart::heart;:heart:eu am iubit pe cineva si inca il mai iubesc si vreau sa il uit ca e un mare mitocan stiti de ce pentruca ma insela mereu si cind lam intrebat daca ma inselat a zis ca nu nu poate sa ma isele ca numai pe mn ma iubeste dar eu nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 apr 2010 07:46 de alycia

sper sa nu fie asa..nu cred ca as rezista daka mi-ar face asa ceva..stiu cum se simte din cauza mea,dar nu pot da timpul inapoi si imi pare rau ca l-am facut sa treaca prin asta,daca ar juca teatru nu stiu ce m-as face,unde as ajunge,eu nu prea ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 893 din 3731
«   1 ... 890   891   892   893   894   895   896 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare