Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: pt fete in special

din 21 apr 2010 23:32 de chinezu

servus ! cum s-a mai spus si mai sus...e bn sa fii tu primul, dar totusi fiecare situatia are avantajele si dezavantajele ei. desigur fiecare persoana are parerea sa despre acest lucru. eu dak incep o relatie cu o fata cam cum as putea sa ...

Re: buna :(

din 21 apr 2010 23:24 de ursaru

el ti-a spus?pai tu nu vezi/simti daca a ejaculat?nu te mai juca cu astea si du-te la doctor sa-ti prescrie anticonceptionalele potrivite pt tine si cum sa le iei.:ok:

Re: Re: Re: Re: pt fete in special

din 21 apr 2010 22:38 de McLove

Ma bucur ca am rezolvat-o si pe asta! :, chinezu, daca tot ai deschis... tie cu ti-ar place? (desigur, ma refer la o fata) Ai deschis topicul pentru a afla parerea celorlalti... dar, parerea ta e cea mai importanta.

Re: Re: Re: pt fete in special

din 21 apr 2010 22:22 de Pischot

tocmai de asta am zis ca mi-e indiferent! Si oricum difera de la partener/a a altul/a :p... Dar eu as aprecia si am apreciat asta cand a fost! Cat despre completare, Clar! Daca se iubesc oricum ar fi se completeaza!

Re: Re: pt fete in special

din 21 apr 2010 22:03 de McLove

Aici, te contrazic... Nu vad motivul, pentru care "virginitatea" construieste relatii... Parca era "iubirea", in fine! Cand doua persoane se iubesc, ei sunt "virgini" la fiecare contact sexual, se completeaza... sau, parca asa era inainte?!

Re: pt fete in special

din 21 apr 2010 22:01 de Pischot

As fi preferat sa fiu prima lui experienta! Dar si daca nu sa putut , nu vad vre`un defect! Mie mi`e indiferent, desi apreciez mai mult virginitatea!

Re: Re: Re: Cum sa o atrag ?

din 21 apr 2010 22:00 de McLove

Sa inteleg ca ea sta cu un coleg de-al tau? (sunt impreuna?) Daca da, atunci... fiind colegi, nu ti-as recomanda sa te bagi peste ei... nu are rost sa te certi cu un prieten pentru altcineva. Cum te baga in seama? In sensul "da-mi si mie tema" ...

Re: Re: cum sa il fac sa cedeze?

din 21 apr 2010 21:49 de McLove

Asa, si cu ce ajuta asta? Voi inca aveti impresia ca daca faceti pe nevinovatele, indiferente in acest caz, el o sa ii fie prieten? Simplu, treziti-va! Daca imi place de o fata, ea inceteaza sa imi mai acorde atentie, e clar... nici ca va ...

Da urmarestemi sfaturile

din 21 apr 2010 21:28 de Sebik

Poti sa cuceresti foarte repede o fata trebuie sa ii trimiti biletele de dragoste sai cumperi flori sa o suni si sai spui cat de mult o iubesti daca ai cucerito deja trebuie sa ai mare grija ca fetele se supara foarte repede trebuie sa cunosti bine ...

Re: buna :(

din 21 apr 2010 21:00 de Pischot

Rigevidon iau si eu! Si eu am facut GRESEALA dea le lua dupa ureche, dar in cazul meu s-au potrivit! Cel mai indicat e sa faci un control acum! Faza cu orgasmul simultan, nu am auzit desi nu vad de ce ar fi asa...Tu sti de unde ai auzit si daca ai ...

Rigevidon luat de capul meu

din 21 apr 2010 20:43 de gabitza91

eu iau anticoceptionale Regevidon dar nu mai mam dus la doctor mi leam luat eu!ele isi poate face efectul de a nu mai ramane insarcinata chiar daca nu mi lea prescris vrun doctor?am inteles ca daca ai orgasm in acelasi timp cu partenerul tau poti ...

As vrea sa ma placa.....:(:(:(

din 21 apr 2010 20:07 de Tomy

Buna,as vrea sa "cuceresc " o fata,e cu o clasa mai mare decat mine si imi place foarte tare.Mai demult am inceput sa ne intelegem foarte bine,o faceam sa rada de multe ori si de aceea ii placea sa fiu in prejma ei pana cand intr-o seara m-a sunat ...

Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 21 apr 2010 19:59 de baby

Parca suntem doi draci care se joaca in cazanu cu smoala.Deja am incept sa ma satur si imi bag picioru in el de joc. E drept...copilul din mine mereu cauta joaca si rade dar situatia asta a devenit mult prea....sa zicem neserioasa. Mereu mi-am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme cu Mi

din 21 apr 2010 18:38 de Pasaroi_Cuminte

Ok.Inainte de toate inchizi Ms Word. De fiecare data cand deschizi word( 2003/2007) acesta incearca sa-ti incarce template-ul de blank. ( adica pagina goala). Daca in template-ul de blank , exista scris ceva atunci de fiecare data cand va ...

Re: Re: Re: Cred ca imi urasc fratele......

din 21 apr 2010 18:22 de baby

daca erati ai mei va dadeam cap in cap pana stateati drepti ca la armata:` sunteti frati deci trebuie sa va intelegeti.....sau macar sa va suportati incearca sa vorbesti cu mama ta eu daca eram in locul tau faceam un scandal de ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Po

din 21 apr 2010 17:02 de baby

Nu te uiti la ea ca sa nu ii dai satisfactie ca deh asa vrea muschiu tau de mascul "mistoc":lol: Da' fata daca e micuta de inaltime nu inseamna ca se crede o diva si e fluierata numai de santieristi:lol: Ce ma amuza:lol::lol::lol: "sunt ...

Tratament cu ovule intrerupt la menstruatie?

din 21 apr 2010 17:00 de pepsy1989

ieri miam inceput un tratament cu macmiror ovule......iar astazi mi-ai venit problemele...trebuie sa intrerup tratamentul daca mi-a venit mestruatia?stie cineva?....am citit prospectul si nu spune nimic de asta....astept un raspuns va rog:wacko: asta ...

Re: Pauza sexuala => stramtarea vaginului?

din 21 apr 2010 11:04 de daniel bondo

O:)O:)

Re: Re: Re: Blonda sau bruneta?????

din 21 apr 2010 09:15 de SORIN28

Daca va intra chestia asta in cap, m-am ars:( Sansele mele la casatorie sunt 0 :lol:

Re: Re: Re: Re: Se pot refolosi prezervativele?

din 21 apr 2010 09:07 de SORIN28

Ar fi buna o chestie d'asta ca tot se vorbeste enorm de reciclare :D ...problema e: Cum naiba il "strang" ca sa il pot rula?:lol:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 891 din 3731
«   1 ... 888   889   890   891   892   893   894 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare