Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt fete in special din 22 apr 2010 21:06 de Pischot
Si daca nu e virgina, nu e obligatoriu sa vrea un experimantat!!!
Nu am vrut expert ,dar daca nu mai era virgin eu ce era sa fac!
Cand m-am indragostit de el nu l-am intrebat..." Mai esti?Ca sa stiu ce sa fac, sa ma indragostesc sau nu..." ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa il fac sa cedeze? din 22 apr 2010 20:54 de ThT
Nu vorbesti serios nu?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt fete in special din 22 apr 2010 20:52 de alexnico08
CORECT!
uite sa stii ca ea a fost prima la mine... deasemenea si eu pentru ea am fost primul.Am intrebat'o dupa o luna,daca ar fi preferat mai mult sa nu fi fost virgin eu.Si ghici ce a spus... ca a fost mai bine ca am fost si eu,pentru ca nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: cum sa il fac sa cedeze? din 22 apr 2010 20:49 de alexandra190
deci indiferenta nu e o solutie.am incercat si am pierdut timpul degeaba.eu st mai mult decat indragostita de el,si pnm e foarte greu ca eu sa fac absolut totul(nu st obisnuita),dar daca apoi se simte un atat de important stie ca il plac si profita ...
Re: Re: Cum imi dau seama daca mai sunt virgin?? din 22 apr 2010 20:16 de cherry_dream
e nu mai spune! :lol::lol:
Re: Re: Cum imi dau seama daca mai sunt virgin?? din 22 apr 2010 19:37 de ursaru
trebuie sa`ti iei o galeata cu tine si un prosop ca sa nu faci mizerie...
Re: Cum imi dau seama daca mai sunt virgin?? din 22 apr 2010 19:22 de 2222
sa mi bag in ea de virginitate ce ma bucur ca am scapat de ea sunt baiat si cand am prins o fata nu am lasato pana nu am dat sange pe pereti de la atza :alien: asa k ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa o atrag ? din 22 apr 2010 19:17 de ursaru
Pai daca era ca sora ta,e greu sa ai o relatie,dupa ce ai fost prieten bun cu respectiva :ok:
Re: Tratament cu ovule intrerupt la menstruatie? din 22 apr 2010 19:12 de Psyche
de ce le-ai luat inainte?:blink:
din cate stiu eu,acestea se iau imediat dupa perioada de menstruatie(sau cel putin de la cateva prietene si experienta proprie).
ti-a fost recomandat de medic sa le iei asa?
Re: Sex in 3 din 22 apr 2010 18:59 de Psyche
de ce nu? poate fi o super experienta,mai ales daca iti plac si tie fetele putintel:-`
fara sentimente si resentimente,pura distractie si atat. apoi ea iasa din trio si poate o inlocuiti cu o alta luna viitoare:lol:
Re: da ma bucur de sex din 22 apr 2010 18:56 de Psyche
un doctor,intr-o emisiune,spunea ca in lipsa activitatii sexuale clitorisul se micsoreaza:blink:si poate chiar disparea:((
nu cred sa fi observat vreuna dintre fete,daca e adevarat,caci asta se petrece,conform studiilor,intr-un timp ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se din 22 apr 2010 18:42 de ursaru
si nu inseamna neaparat ca baiatul sa se termine la fata in gura :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex or din 22 apr 2010 18:39 de cherry_dream
daca faci fara prezervativ, nu inseamna neaparat ca trebuie sa si inghiti.. inghiti doar daca vrei.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex or din 22 apr 2010 18:38 de cherry_dream
zicea baiatu' mai sus ca trebuia sa faca nu stiu cine sex oral cu prezervativ, daca era prima data :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral n din 22 apr 2010 18:38 de Machiavelli
ok charry...ai dreptate...imi retrag cuvintele...:ok: ...facetzi oral si inghititi la slo pana nu mai puteti
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral neproteja din 22 apr 2010 18:36 de cherry_dream
de unde? de la sexul oral? :lol: nu stiam ca poti ramane insarcinata asa! :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral n din 22 apr 2010 18:36 de McLove
Intrebarea e: de ce faci sex oral cu prezervativ? :lol:
Raspuns: sa nu nasti masele!
Cine a zis asta?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral nepro din 22 apr 2010 18:35 de cherry_dream
frate, daca faci sex oral cu prezervativul ... nu mai simti nimic. ce sens mai are? e degeaba.
Re: Sex in 3 din 22 apr 2010 18:21 de cherry_dream
totul se bazeaza pe ce vreti voi, pe ce simtiti voi. daca vreti s-o faceti ... nu va opreste nimeni.
eu una sunt de parere ca e o prostie. nu m-as simti bine in nicio combinatie. nici cu inca o fata, nici cu inca un baiat. n-as putea sa-l ...
Re: De 6 luni astept raspunsul ei.... din 22 apr 2010 18:13 de Lyddy
Deci,eu cred ca te vede doar ca pe un prieten(amic) bun,dak spui ca de 6 luni astepti raspunsul e clar ca nu vrea,iar in legatura de colegii/prietenii,majoritatea sunt invidiosi,ar trebui sa conteze doar sentimentele dak sunt impartite ...
Pagina 888 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
122 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |