Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Sex in 3 din 22 apr 2010 18:10 de McLove
E problema voastra, daca vreti...
Dupa sa nu va omorati, din cauza geloziei. :lol:
Cum pot sa vad cine ma suna de pe nr ascuns? din 22 apr 2010 17:24 de Natalya
am si eu o problema:)
de ceva timp ma tot suna cineva de pe nr ascuns sa-mi faca farse:(
stie cineva cum pot afla ce numar ma suna daca sunt pe cartela?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa o atrag ? din 22 apr 2010 17:20 de Natalya
pai daca erati prieteni buni eu zic sa mergi la ea sa-i spui c-o placi. ai avea curaj?:)
Re: Sex in 3 din 22 apr 2010 16:27 de Manilla
Go for it !!! daca sunteti doar prieteni
Re: Re: Re: Disperata... din 22 apr 2010 14:48 de Machiavelli
exaCT :ok:
Re: Dezvirginarea la fete ....... din 22 apr 2010 14:41 de Machiavelli
va "bushitzi" in cabina de la dush...punct si de la capat :ok: ...sunt prea multe c*r*vé in ziua de azi ...
Re: Deci...Ce sa cred? din 22 apr 2010 14:39 de Machiavelli
asa iti trebuie daca te feresti de ceea ce simti...si de asta nici nu voi putea sa te ajut cu niciun sfat...dak vad o fata care-mi place e de ajuns o data sa se uite la mine si hoop sarmaua...poate baiatul a fost mai tolomac sau timid...tot aia ...
Re: As vrea sa ma placa.....:(:(:( din 22 apr 2010 14:27 de Machiavelli
la tupeul asta jegos mai ai si pretentii sa te ajute cineva :lol: noi incercam aici sa aducem lumea pe caile Dreptatii O:)O:)
Re: Re: Disperata... din 22 apr 2010 14:19 de Pasaroi_Cuminte
Ehehe ,depinde daca dragostea e din inima sau se termina in varful penisului....:zorro:
Re: Disperata... din 22 apr 2010 14:05 de Machiavelli
trebuie NEAPARAT sa ii spui...daca te iubeste v-a trece peste asta (bineinteles nu usor) si va aprecia corectitudinea ta ...nu vei suporta sa il ai pe constiinta...poate si el o fii facut in noaptea aia cu altcineva...cine stie ... asa ca da-ti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 apr 2010 14:00 de Pasaroi_Cuminte
Trebuie sa fii naiva ca sa crezi asa ceva. Se vede de la km distanta ca tu nu cunosti psihicul masculin si nici cum ar reactiona un barbat care iubeste o femeie si a fost inselat.
Sunt doua mari psihologii masculine ale barbatului ...
Re: Re: Re: Probleme cu penisul... din 22 apr 2010 13:52 de Cosmin
Buna ziua! Am 16 ani jumate si am o problema cu penisu. Ma cam doare partea de jos cand e "sculat" (a uitat cum se zice) cand ma mai masturbez. Si mai e ceva e putin stramb pe partea stanga. E ceva grav? Si despre marime as vrea sa stiu daca e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 apr 2010 13:35 de SORIN28
Iarta-mi onestitatea dar...esti mai proasta ca noaptea.
S-a rezolvat...ce? Nu s-a rezolvat nimic, pur si simplu a vorbit cu tine, atat si nimic mai mult.
Cat ai suferit si cat ai regretat? Cat de prosata tre' sa fii sa crezi ca te va ierta pentru ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 apr 2010 12:44 de alycia
el a vrut sa vorbim despre asta..nu imi pasa daca credeti sau nu,eu sunt fericita,ca s-a rezolvat...cu ajutorul lui Dumnezeu am rezolvat-o pentru ca numai EL a vazut kat am suferit si cat am regretat
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 apr 2010 12:44 de alycia
el a vrut sa vorbim despre asta..nu imi pasa daca credeti sau nu,eu sunt fericita,ca s-a rezolvat...cu ajutorul lui Dumnezeu am rezolvat-o pentru ca numai EL a vazut kat am suferit si cat am regretat
Re: Colacei de grasime din 22 apr 2010 12:33 de Machiavelli
nutritie sanatoasa...degeaba faci sport si te indopi cu toate grasimile....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Top 3 (Orase preferate) din 22 apr 2010 12:30 de Machiavelli
am fost toata vara bineinteles la servici iar saptamana viitoare trebuie sa ajung acolo ca na incepe sezonul :ok: ... ma gandeam daca sunt si alte obiective de mai mare avergura pe acolo deoarece de casa lui Napoleon sunt satul iar atmosfera este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfat relatie din 22 apr 2010 12:24 de Machiavelli
si de la mine :flowers::flowers::flowers:
Re: Re: Re: Re: cum sa il fac sa cedeze? din 22 apr 2010 11:48 de McLove
A zis clar ca a incercat si asta, fara nici un rezultat.
In fine, fie ca voi... Evita-l, sa vezi ce succes o sa ai atunci! :lol:
Ce se intampla daca vorbesti cu el, ii spui frumos ca simti ceva si ca ai vrea sa formati un cuplu?!
Accepta, ...
Re: Re: Re: cum sa il fac sa cedeze? din 22 apr 2010 03:03 de justfeet
de obicei baietii stau cu mana intinsa..nu te supara ca formulez asa...pt ca in cazul tau asa este...intuiesc faptul ca si el te place ideea ca tu ii "faci curte" il determina sa se simta f important (nu stiu cat de matur e)... ai primit staturi ...
Pagina 889 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
108 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |