Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Eu daca vreau pot sa nu ejaculez . din 22 apr 2010 02:54 de justfeet
e bine ca inveti sa practici continenta....incearca sa te documentezi despre
Re: Preferati un virgin sau un experimentat? (pt f din 22 apr 2010 01:39 de ExoticDream
Daca am mai avea sub 19-20 de ani, cu toate dezavantajele lipsei de experienta, mi-ar placea ideea de virgin-virgina, chestia asta are in ea o anumita... inocenta care nu se mai regaseste in nici o alta varianta. Sunt constienta de faptul ca o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfat relatie din 22 apr 2010 01:34 de ursaru
imi place cum gandesti:D
un umil buchet de flori virtuale din partea mea:flowers:
Re: Rigevidon luat de capul meu din 22 apr 2010 01:24 de ExoticDream
Anticonceptionalele se iau DUPA si IN FUNCTIE DE sfatul medicului!
Fals!
Chestie de gravitatie. :ermm::ermm::ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Sfat relatie din 22 apr 2010 01:20 de Psyche
dar n-o sa ai certitudinea pana nu o sa vezi. consumati curiozitatea,o poti face si fiind cu ea,dat fiind faptul ca nu iubesti pe nici una.
asa iti dai seama ce vrei .. si ce iti "vine" mai bine.
eu,personal,sa ti zic sincer,nu as face-o,dar ...
Re: Re: Re: Eu daca vreau pot sa nu ejaculez ...e din 22 apr 2010 01:01 de ursaru
+1:ok:
Re: Eu daca vreau pot sa nu ejaculez ...e normal? din 22 apr 2010 00:56 de Machiavelli
nu compara 2 "tipuri de sex" ...sunt total diferite...una e sa ti-o dai in cap si sa "treci la palmares" pe aia,pe aia si una e sa faci sex...asa ca pune mana pe f*t*t si te asteptam cu noi rezultate...nu iti trebuie neaparat prietena pt ...
Re: Re: Re: pt fete in special din 22 apr 2010 00:52 de Machiavelli
da :love:...din pacate pana acum nu am avut parte de asta pana acum :(:(
Re: Re: pt fete in special din 22 apr 2010 00:48 de ursaru
daca e experimentata ,nu e neaparat sa "munceasca" ea mereu.ce`o sa zica ea,hai sa te f*t?:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: buna :( din 22 apr 2010 00:43 de ursaru
neah...iubita mea stie mai bine cum sunt eu si asa o sa ramana:ok:
trebuie sa ai putina vointa daca vrei sa faci o treaba.
Re: Re: Re: Re: buna :( din 22 apr 2010 00:33 de ursaru
Adica la 10 numere sunt animal?:lol:
Re: Re: Re: buna :( din 22 apr 2010 00:27 de Pischot
Atata timp cat anticonceptionalele sunt luate corect, si cu prescriptie medicala, nu are cum sa ramana, nici de au 10 numere[vorba vine ca doar nu suntem animale]!
Nici de-si da drumul pe ea, in ea, langa ea sau in pat:D....
Daca stie ca nu sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt din 22 apr 2010 00:24 de ursaru
Daca au putina vointa si un pic de tupeu,totul se rezolva,poate sunt doar pudici si timizi undercover :D si in pat sunt cu totul altfe,2 fiare neimblanzite :))
Re: Re: buna :( din 22 apr 2010 00:15 de Machiavelli
hey exista posibilitatea ca in timpul actului sexual sa secreti sperma pana la momentul final adica cel al ejacularii...probabil de aia ii este teama fetei cat si baiatului atat timp cat sunt credinciosi unul altuia...sper sa nu gresesc...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt fete in din 22 apr 2010 00:09 de ursaru
Pfff,unul dintre ei trebuie sa aibe initiativa daca vor ca relatie sa aiba viitor.legat de timiditate..stii vorba aia:mutu f*** pamantu`.
off:am vazut ca nu mai posteaza Leroy si m`am gandit ca s`a intamplat ceva cu el.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt fete in spe din 22 apr 2010 00:06 de Pischot
Off`Topic: Eh... Examene si alte cele!si tu ii simti lipsa? :D
Inainte de viata de familie, trebuie sa ne ocupam de cariera! :love:
Zicea ceva de o vizita pe la mine[cam imposibila de altfel, iti spovedesc eu tot:D]Sa mai traim pana atunci! ...
Sfat relatie din 21 apr 2010 23:59 de Machiavelli
Imi cer scuze ca nu am mai citit si urmatoarele pagini ce urmeaza ca fiind un sub deja discutat..dar as vrea sa iau o decizie f f importanta.....acum 2 luni am cunoscut o fata super faina si mi-o doresc nespus de mult...problema este ca locuieste la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt fete in special din 21 apr 2010 23:49 de Pischot
Fapt pe care l-am vrut subliniat si de altcineva!
Uite ca E cineva care e de aceeasi parere!
Multumesc :) din 21 apr 2010 23:46 de morticia
Multumesc pentru incurajari exoticdream :flowers:
Ai avut dreptate cand ai zis ca sunt o persoana mai interiorizata
:ninja: si imi ascund bine sentimentele....chiar daca, toata lumea ma vede zambind, glumind in interiorul meu e o adevarata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt fete in special din 21 apr 2010 23:34 de ursaru
pai daca sunteti amandoi virgini,invatati impreuna :D
Pagina 890 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
247 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |