Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Rigevidon luat de capul meu din 23 apr 2010 11:31 de crysy2008
daca sant luate corect pot fi luate si fara sfatul medicului ,dar luate corect
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 23 apr 2010 11:20 de Ari
Mai sunt virgine si nu neaparat toate uratele ca daca e sa o luam asa cati barbati nu sunt disperati care nici macar nu-i pasa cum arata o tipa atata timp cat are vagin,asa ca pica chestia asta cu uratele.Daca o fata vrea sa o faca o face in secunda ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pauza sexuala din 23 apr 2010 05:08 de alexnico08
scz cati zic,dar vezi ca viitorul prieten,din primele clipe afla daca doreste sau nu o virgina.Sa nu te trezesti cu vreo surpriza...:,
Eu am vrut musai o virgina,pentru ca am vrut sa invat odata cu ea:~* si uite ca am avut parte si inca mai sunt ...
Re: Re: As vrea sa ma placa.....:(:(:( din 23 apr 2010 04:04 de ursaru
Prietene,nu-ti bate joc de fata,las-o sa-si vada de drumul ei si tu de al tau.
Crezi ca daca i-ai imprumutat 30 de lei,ar trebui sa se puna in genunchi si sa-ti multumeasca?):(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 apr 2010 02:27 de ExoticDream
Allow me.... :D:lol::D
Adica dupa parerea ta tipii culti sunt cei care au ajuns "in halul asta" pentru ca mama natura nu i-a dotat grozav... in alte sfere?!? My God!
Stii ceva? Ti-i las tie pe aia aratosi, care citesc 5 carti pe deceniu, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Su din 23 apr 2010 02:13 de valentine
Sau nu, iar tipul ramane cu cartile si cultura...:cat:
Si cartile alea si cultura, au aparut in dotare datorita faptului ca are doar 1.50. Daca era ceva mai inalt si mai aratos, probabil citea 5 carti pe deceniu, nu pe zi...
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Top 3 (Orase preferate din 23 apr 2010 02:10 de ExoticDream
Ai dreptate, pare cam plictisitor pe-acolo.... Deocamdata am gasit asa:
- Galeria Demidoff, aflata in fata Villei S. Martino (casa lui Napoleon) - gasesti acolo o colectie de uniforme militare, reprezentari la scara ale luptelor lui ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt p din 23 apr 2010 01:42 de ExoticDream
Inaltimea face parte.... doar [i]oarecum[/i] din aspectul fizic, este pana la urma mai mult o chestiune.... tehnica (are importanta si cand iti privesti partenerul, si cand il strangi in brate, si cand faci dragoste cu el). Daca diferenta este ...
Re: Cum imi dau seama daca mai sunt virgin?? din 23 apr 2010 01:29 de Machiavelli
bagati un batz in chiiiuuur si vezi cum intra...ce intrebare de 2 bani....):(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se din 23 apr 2010 01:27 de Machiavelli
nu inseamna ca inghiti doar dak baiatul nu poate sa se controleze...mie dak una mi-ar fi facut oral fara protex si imi dadeam drumul in gura ei o faceam numai in bataie de joc...omul vrea sa zica ceva si prostimea intelege tot ce vrea ea...luati ...
Re: Cum sa dezvirginezi o fata? din 23 apr 2010 00:47 de jimi
aoleu ! ce simplu eh ..normal tre incalzita mai cv ca o (forja):Dsi dupa aia tre bagata mai lent ca un (melc):-`doar ce dreq ; daca vreti sa nu devie lesbianca , dupa ce termina "cosasul" de ai rupe himenul!:D:lol::lol: asa ca nu fiti iepuri din ...
Re: Re: Re: De ce se uita baietii dupa alte fete? din 23 apr 2010 00:47 de Ari
Daca nu se poate abtine sa se holbeze la altele nici macar cand este cu tine e un badaran.Nici nu vreau sa-mi imaginez ce face cand este singur...probabil o fi unul dintre idiotii aia de se leaga de fete pe strada si la care mie personal imi vine sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 apr 2010 00:44 de Ari
Daca esti "dotat"nu inseamna ca automat satisfaci orice femeie.Trebuie mult mai mult decat atat.Poate pur si simplu nu se simte bine cu tine in pat si atunci normal ca nu-si doreste sa se intample prea des.probabil nu mai este nici atrasa fizic de ...
Re: cum sa il fac sa ma placa? din 22 apr 2010 22:50 de McLove
Dai timpul inapoi!
(numai topicuri frumoase in ultima vreme)
Cica "l-am sfidat"; parca l-ai pus in genunchi si i-ai dat la... :huh:
Daca te-a placut, probabil te place si acum... vorbeste cu el, vezi cum se comporta si daca mai simte ceva ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt prea din 22 apr 2010 22:45 de valentine
Si mai spunea o pasarica cip-cirip ca aspectul fizic nu conteaza. Inaltimea nu face parte din aspectul fizic?:huh:
Daca are 1.50 si e inteligent, cult, a citit 5 carti pe zi, virgin in noaptea nuntii si are 3 doctorate?:huh:
Re: Re: Re: Sunt prea inalt?? din 22 apr 2010 21:55 de sylarhd
eu ma refeream la inaltime:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vi din 22 apr 2010 21:52 de cherry_dream
aha. :`
Re: help mee repede va rog raspundeti din 22 apr 2010 21:32 de sweetgirl16
Daca imi spui cati ani ai si de cat timp ai o relatie cu baiatul asta poate as putea sa iti dau un sfat... :)
Re: Ce cadou special sa-i fac prietenului meu? din 22 apr 2010 21:27 de SORIN28
Ma intreb daca ati vazut ca anuntul e din luna 11. 2009 :blink:
Re: De 6 luni astept raspunsul ei.... din 22 apr 2010 21:18 de SORIN28
Tu esti prost sau ti-ai bagat-o la "ochiul maro" ?:wacko:
Pagina 887 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |