Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: despre viol din 25 apr 2010 15:53 de Psyche
nu sta sa astepti momentul daca prevezi asa ceva,ca sa te inarmezi cu fel de fel de opinii despre ce ar trebui sa faci ATUNCI.
ia masuri din timp,cel putin ca fata inteleg primejdiile care ne pasc. eu purtam intr-o vreme cand situatia ma obliga ...
Re: Re: Re: ......... din 25 apr 2010 15:50 de Psyche
incredere in tine? pai sa incepi prin a ne explica de unde concluzia. cu ce ti-ai gresit si ti-ai dat seama ca nu ai incredere in fortele proprii.
ai pus bine ipoteza familiei,contextul familial pentru individ e precum pamantul pentru un ...
Re: Re: Re: Re: Adolescentele din 25 apr 2010 15:14 de McLove
Simo, cu cine crezi ca vorbesti asa? :huh: (vreun copil din fata blocului?)
Data viitoare, daca te bate gura, abtine-te!
Am dat quote gresit, citeste cu atentie... si ai grija la cuvinte, eu cred ca ti-am vorbit destul de frumos.
Ok? :`
Re: Casatorie dupa despartire din 25 apr 2010 13:56 de monyforyou
buna
nu ztiu sa zic .dar vreau sa stii ca viata ta nu mi/o doresc pentru ca lipseste ceea ce mai important FERICIREA in 2...cred ca pentru asta traim pe pamant.nu a manca si a avea banii si de a trai bine.nu vreau sa te critic dar te.ai maritat cu o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa il fac din 25 apr 2010 12:04 de sweety16
Poate chiar nu poate...pnm...nu mai il cauta atata ca daia nu iti acorda atentie.Deci ori incearca sa nu-i mai dai atentie pt ca daca te place el te va cauta dupa aia ori daca esti mai tupeista asa spune-i direct ca iti place de el.Oricum si-a ...
Re: Re: Casatorie dupa despartire din 25 apr 2010 10:30 de apolo
Nu cred ca este ceva genetic sa inseli ,tine de sentimentele tale si de respectul fata de tine in primul rand nu mai zic de partener.Cei care inseala nu stiu (sau stiu) ca-si distrug casa si mai rau decat atat aceste pacate le transmit si copiilor ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce se uita baietii din 25 apr 2010 05:02 de valentine
Hai mai, nici sa se uite nu mai are voie omul?:huh: Daca vine o tipa din fatza, trebuie sa-mi intorc capul repede in alta parte, nu care cumva sa ma uit la ea?
Si mai zicea cineva ca eu sunt posesiv...:`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex cu fos din 25 apr 2010 04:08 de gica
amalia...fosta prietena a mea a facut treaba asta...si a trecut 6 luni si regreta :)
Re: Re: Re: Re: Re: De ce se uita baietii dupa alt din 24 apr 2010 23:59 de Psyche
diversitate imi inchipui,sau simpla cercetare. te uiti ca sa vezi daca e frumoasa sau nu,atat din spate,cat si din fata :rolleyes: , lucru ce necesita atentie.
Re: Re: Re: Re: Re: De ce se uita baietii dupa alt din 24 apr 2010 23:54 de ursaru
ca sa o faca geloasa...:-`
Re: Re: Sarutul din 24 apr 2010 23:14 de LARISSA
SOOPER! e bine de stiut:D:D:D
Re: Tratament cu ovule intrerupt la menstruatie? din 24 apr 2010 21:17 de simosimina
normal ca trebuie sa intrerupi tratamentul. Dar nu ti-a spus si tie doctorul ca nu trebuie sa le iei daca esti in perioada menstruatiei???
SI nici sex nu ai voie sa faci cand ai tratament cu ovule!
Re: Re: Re: Re: De ce se uita baietii dupa alte fe din 24 apr 2010 21:05 de sweety16
Nu chiar...atata timp cat nu se uita prea insistent nu e mare chestie.Pe mine nu ma deranjeaza daca e sa se intample asa...
dar am o intrebare pt baieti...ceva ce eu nu inteleg...dc sa mergei cu prietena pe strada si sa stai sa te uiti dupa ...
Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste din 24 apr 2010 19:17 de flori
te priveste si atunci cand te uiti si tu la el intoarce capul
Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste din 24 apr 2010 19:15 de florentina
se uita in ochii tai si te periveste iar cand te uiti si tu la el intoarce capul
:heart:
Re: Re: Re: prima intalnire din 24 apr 2010 18:57 de sweety16
Ceva de genu' vroiam sa zic euO:).
Daca e genul de fata pe care o descrii tu nu prea ai sanse.Nu o vei cuceri cu un buchet de flori...si nici cu niste subiecte de discutie banale.
Re: Re: Re: Sarcina nedorita din 24 apr 2010 18:33 de cherry_dream
daca a fost calculata cum trebuie, da.
Re: Re: din 24 apr 2010 18:27 de ExoticDream
De ce? Va rugasem sa explicati si ce semnificatie are pentru voi perioada aia....
Am pus ghilimele la cuvantul [i]luna[/i] tocmai pentru a sufera faptul ca noi nu ne permitem atata vacanta nici chiar dupa nunta, in general alocam 1-2 ...
Re: Re: din 24 apr 2010 18:12 de ExoticDream
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey! Poza asta mi-a fost background luni de zile!!!
Este insa o problema cu restrictii: daca vrei sa-ti petreci "luna" de miere in nordul extrem si sa ai parte de spectacolul aurorei boreale, va trebui sa alegi data ...
Re: Dimensiunile corpului nostru si bolile din 24 apr 2010 17:21 de Psyche
eu stau bine :,
Pagina 884 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
145 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |