Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: apropo de cazuri de viol din 25 apr 2010 23:39 de Pischot
nu am ajuns in duba pentru asta!:D
Ii era/este frica sa nu fie legat pentru tentativa de viol si perversiune sexuala [pana la 5 ani cel putin de inchisoare].
Plus ca m-am interesat de trecutul lui si sub 15 ani nu avea cum sa ia daca facea ...
Re: Re: Re: apropo de cazuri de viol din 25 apr 2010 23:24 de McLove
Am vorbit in general, nu despre cartierul tau, sau despre tine.
Te-ai gandit ca poate s-a schimbat? Te-ai gandit ca fiecare om plateste pentru faptele lui?
Nu poti face nimic, decat sa astepti... macar daca exista Batman. :,
Asta... a fost ...
Re: Re: apropo de cazuri de viol din 25 apr 2010 23:20 de Pischot
Psyche, omoara-l cu gandul... tortureaza-l!
[u]La mine a mers![/u]
Prinde`l pe o banca... ia`ti cativa prieteni si prinde`l pe la spate...bagati-i o batista, sau ceva de genul, in gura, pune`i sa`l tina si tortureaza`l... apropie`te de el.. ...
pentru ce? din 25 apr 2010 23:13 de Psyche
a simtit cineva sentimentul ala de strainatate in propriul corp vreodata uitandu-se in oglinda? patesc uneori. ma intreb daca nu cumva sunt nebuna.
sau mai e o senzatie pe care nu o pot asocia cu nici o alta. una de teama de nimic .. e atunci cand ...
Apropo de cazuri de viol din 25 apr 2010 22:51 de Psyche
vreau sa cer o parere tuturor si daca cineva cunoaste procedurile astea ale justitiei imi poate da mai multe informatii ar fi perfect.
in urma cu doi ani,am avut si eu un incident de felul. totul s-a terminat cu bine,am reusit sa scap. tipul era ...
Re: Re: Tratament cu ovule intrerupt la menstruati din 25 apr 2010 22:01 de ubyalex
doctorul nu mi-a spus nimic....plus ca nici pe prospect nu scrie...si am fost la o farmacie si mi s-a spus ca seara fac spalaturi si dupa pun ovulul
Re: Re: Re: Re: Re: dezvirginare baieti din 25 apr 2010 20:17 de ursaru
nu e sigura daca el mai e sau nu virgin:ok:
Re: Cum sa-i spun ca o plac? din 25 apr 2010 20:13 de Crisss
Permite-mi sa iti dau un sfat pt k am fost si eu in aceeasi situatie cu un baiat... e posisbil k si ea sa te placa dar sa ii fie rushine totodata sa iti spuna...daca te ignora te asigur k vrea sa vada cum reactionezi...asa ca ... chiar daca nu te ...
Re: Tot la masturbare (fffffff nelinistit) din 25 apr 2010 20:11 de ursaru
stai linistit ..una e cand te masturbezi si alta cand faci sex.
Tot la masturbare (fffffff nelinistit) din 25 apr 2010 20:08 de claudiuu
Pai sa incep cu inceputul.
Eu ma masturbez creca de 2-3 ani...(nush sigur), de vreo 3-4 ori pe zi si dura cam 6-7 min acuma am 14 ani si ma masturbez de 1/saptamana si dureaza cam 2-3-4 min.....Eu vreau sa stiu daca cand incep viata sexuala o sa ...
Re: Re: Re: Re: dezvirginare baieti din 25 apr 2010 19:53 de Machiavelli
nu e sigura de el daca ii plac fetele sau baietii...probabil ii e teama sa nu ii placa sa se arda la cuseta :lol::lol: ...nu stiu.. intrebarea fetei nu prea isi are rostul...:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa din 25 apr 2010 19:37 de ursaru
trebuie sa treci peste asta,baieti sunt destui :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa il din 25 apr 2010 19:32 de alexandra190
l'am intrebat pur si simplu daca are prietena..si mi'a raspuns:"nu conteaza":|st sigura acum ca nu ma place.trebuie sa renunt la el,m-am umilit foarte tare.dar nu stiu daca pot.imi e foarte greu.
Re: a little help cu o interpretare din 25 apr 2010 17:53 de Natalya
"Nu este nevoie sa mergem la societate,caci o gasim prezenta in noi. Prezenta ei este mai mult sau mai putin marcata dupa oameni,dar nimeni dintre noi nu s-ar putea izola cu totul de ea." (Bergson,1932)
-Cred ca Bergson vrea sa ne spuna ca suntem ...
Re: Re: Re: despre viol din 25 apr 2010 17:28 de Pischot
Trebuie sa-ti anunti parinti, si impreuna sa mergeti la politie sa faceti potretul robot , daca nu`l cunosti pe vinovat!
daca-l cunosti... numele trebuie spus, si o sa plateasca pentru ce a facut!
Si tu, trebuie sa te resemnezi, nu conteaza ca ...
Re: Prima intalnire din 25 apr 2010 16:54 de baby
Dragule daca tu reusesti sa o scoti la o prima intalnire si te stresezi in halul asta.......iti dai seama ca va fi pe capul tau daca vor mai exista si alte intalniri??
Pentru ca prima data sa zicem ca se trece cu vedea si se accepta un blocaj ...
Re: Re: Re: Cum imi conving iubita sa o faca cu pr din 25 apr 2010 16:16 de sweetgirl16
da...oricum nu vreau să generalizez pt ca există și oameni normali cu care poți să schimbi două vorbe :)
Re: Re: despre viol din 25 apr 2010 16:13 de loryelena
da si daca mi pune mina la gura?
Re: Re: Cum imi conving iubita sa o faca cu priete din 25 apr 2010 16:08 de Psyche
depinde daca ii privesti din afara sau dintre ei :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Adolescentele din 25 apr 2010 15:56 de simosimina
Vorbesc cu tine aşa.. trebuia să dai quote corect;)
Pagina 883 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
92 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |