Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: gelozia

din 27 apr 2010 18:23 de Lyddy

cel mai mult trebuie sa ai incredere in tine,urmareste-l doua -trei zile,si poate o sa te linistesti cand o sa vezi ca nimic din ceea ce crezi tu nu se intampla..sau iesi cu prietenele,cu oricine,ocupati timpul asa nu o sa stai sa te mai gandesti non ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 apr 2010 16:52 de maria

stii ce??trebuie sa te gandesti ca nu se deduce totul la sex...

Re: Re: Sa o fac cu el?

din 27 apr 2010 13:40 de eu

omg as vrea eu sa fie comunisti ai mie sunt ultra comunisti adica daca e trecut de 21 30 si eu sunt afara sau ma rog pe unde sunt eu ma cauta din 10 in 10 min la tel:(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: apropo de cazuri de vi

din 27 apr 2010 13:15 de kaya47

cateva din fostele mele prietene mi`au dezvaluit acelasi lucru, faptul ca au fost la un pas de viol.. mi se pare alarmanta treaba, se pare ca multe fete au trecut prin experienta asta. asemenea persoane imi provoaca o repulsie de nedescris si daca as ...

Re: Pozitii

din 27 apr 2010 12:50 de cherry_dream

nu conteaza pozitia. s-au rupt pt ca au fost proaste! durex sunt cele mai bune, si rezistente (in general). daca nu stii sa pui prezervativul, sau e expirat, sau mai stiu eu ce ... normal ca se rupe, chiar si cel mai bun.

Re: masturbarea...

din 27 apr 2010 02:41 de Bozgoru

nu

Re: Re: cum sa uit

din 27 apr 2010 00:12 de kaya47

si eu cand ma despart de o fata incerc sa tratez problema la rece si sa nu`mi arat punctele slabe. intradevar, sufar, insa e mai bine sa te stapanesti si sa pari putin indiferent.. e mai bine pt tine si va avea efecte si asupra ei :) in unele ...

Masturbarea...

din 26 apr 2010 23:52 de un baiat

daca te masturbezi..e adv k knd o faci cu o fata o sa te termini repede?

Re: Cum sa o excit pe messenger?

din 26 apr 2010 23:28 de kaya47

si cand crezi ca le`ai auzit pe toate.. apare cate unu dinasta de te lasa mut si te cracanezi de ras pfahahaahahahhh :lol::lol:

Re: Re: ma duc la ginecolog

din 26 apr 2010 22:42 de miky

nu draga mea ! stai linistita ! la ecografie nu se vede daca esti sau nu virgina ! sunt cadru medical asa ca stiu sigur ce iti spun

Re: Re: Re: O parere va rog:)

din 26 apr 2010 22:30 de Pasaroi_Cuminte

"Puişşşşşşorule....", tu nu cunosti femeile.:devil: Pe cuvant, daca as fi femeie, unora le-as suci mintile si apoi i-as lasa cu ochii in soare. Muhahahaha :devil::devil: .Auzi le el, "dominare". "Puişor", nu oricine poate sa domine un ...

Re: Re: Re: da ma bucur de sex

din 26 apr 2010 22:22 de simosimina

:lol:bună asta :lol:

Re: Re: O parere va rog:)

din 26 apr 2010 22:12 de ThT

Ei bine,are prieten...dar motivul principal pentru care nu am renuntat a fost acela ca isi cam bate joc de ea si am impresia ca se simte cam singura si pot profita.Adica mie asa mi se pare din faze de genul"eu nu ies niciodata cu ...

Re: O parere va rog:)

din 26 apr 2010 22:07 de McLove

Problema principala nu e aceea ca are prieten... daca nu stie sa o pastreze, treaba lui. In acest caz, sfatul meu e sa "profiti", si sa incerci sa faci ceva... Problema e alta... sa zicem ca o sa ramaneti impreuna. Daca o sa faca la fel si cu tine? ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cred ca imi urasc

din 26 apr 2010 21:53 de Ionutz17

Da chiar , si ce daca ii fraimio daca ai sti cum se comportaa nu ai mai comenta acum......Ca doar am scris ca ce face asa ca citeste bn;)daca nu ,nu mai posta aiurea:P

O parere va rog:)

din 26 apr 2010 21:43 de ThT

Incep prin a spune ca nu mi-am imaginat ca voi apela vreodata la sfaturile voastre.:)Deobicei eu le dadeam prin privat.. Problema mea este in legatura cu o fata cu care m-am imprietenit de cand am inceput sa practic sala si intalnit-o acolo.Am ...

Re: Re: da ma bucur de sex

din 26 apr 2010 21:23 de baby

:lol::lol::lol::lol: nu ma face ca ma duc la bunica mea si o intreb daca il mai are sau a disparut:lol::lol: Doamne:lol::lol:

Re: Re: gelozia

din 26 apr 2010 20:01 de erica

am vorbit cu el de multe ori pe tema asta..i-am spus ca il iubesc si de aia sunt asa geloasa,ca mi-e frica sa nu ma paraseasca vreodata..si mi-a spus ca in 2 ani nici macar nu s-a gandit sa ma insele,si nici de acum in colo nu se va gandi..mi-a spus ...

Re: Re: Re: Re: Pastile Yasmine

din 26 apr 2010 18:55 de simosimina

1- nu incepe sa le ia de maine...prima pastila din blister se ia in prima zi de menstruatie! Asta dk le ia pentru prima oara! 2- ar fi bn sa nu rateze pentru ca este periculos..adica poate sa ramana insarcinata!

Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 26 apr 2010 16:53 de baby

Deci....Deeeeci! Ziua de azi e un rahat! Lasand la o parte faptul ca am facut niste prostii cat capul meu si am suparat o persoana foarte draga de am ajuns sa ma simt ca ultima vipera in viata....isi mai baga si dracu coada in "trebi"):():( Nu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 881 din 3731
«   1 ... 878   879   880   881   882   883   884 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare