Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Am 13 ani si doresc sa fac sex cu o fa

din 29 apr 2010 16:42 de Machiavelli

ce barbat poti fii tu pentru ea la 13 ani ???:ermm::ermm:

Re: O parere va rog:)

din 29 apr 2010 16:29 de Machiavelli

Eu personal ca toata harababura asta nu este decat un joc de-a soarecele si pisica in care tu esti "Mickey Mouse"

Re: Adolescentele

din 29 apr 2010 15:19 de Machiavelli

Ele cred ca daca ridica coada sunt reginele pamantului..oricum tiganii cu burtile mari le iau si le "umbla" 1 data iar dupa aceea stiti si voi unde merg (Spania,Italia,Germania,etc) iar cu cei de pe santier chiar nu pot sa cred ca sunt asa de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 29 apr 2010 14:20 de ursaru

Faci ce vrei ,e viata ta si doar tu stii ce e mai bun pt tine:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la 16 ani! Ceva inte

din 29 apr 2010 12:41 de kaya47

sa`mi fie cu iertare, dar eu de cativa ani o fac fara prezervativ (imi cunosc partenera, stiu ca nu are bts sau alte tampenii) si sincer nu mi s`a intamplat NICIODATA sa ejaculez in ele. in legatura cu picatura placerii, parerile sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 29 apr 2010 10:38 de Alinutza

Asa zici acum pt ca nu esti pusa in situatia asta.Eu am 22 de ani si o fetita de 1 an si 10 luni,o iubesc enorm,dar de cand am nascuto am stat mai mult la dr decat acasa.ba lipsa de calciu,ba anemie,ba inceput de varice(pt care iau detralex).Mi-au ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la 16 an

din 29 apr 2010 09:22 de valentine

De la al 5-lea post mi-a rupt neuronii... Cum poti doamne sa scri asa? Daca eram moderator la sectiunea asta, imi bagam ceva in subiectul tau cand ai inceput sa scri intr-o limba pe care nici tu nu cred ca o intelegi:ninja: Spre discomfortul meu, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sculament dentar

din 29 apr 2010 00:48 de Machiavelli

Dupa cum se vede destul de clar chiar si in citat nu trebuie neaparat sa dai click este specificat ca termen popular...el se numeste gognoree(asa m-am informat si eu) dar in tip medical...daca iesi pe strada mai degraba auzi de sculament dentar ci ...

Re: ajutati-ma va rog:((((

din 29 apr 2010 00:02 de Bozgoru

cand se incepe cu o minciuna...

din 28 apr 2010 23:43 de yony

am trecut printr-o relatzie 70% similara.. am tot incercat aman2 sa intindem coarda...cat s-a putut dar stii unde s-a ajuns? la desparztire... deci nu are rost sa ii suporzti jignirile si toate astea...k pana la urma tot va despartzitzi :)

din 28 apr 2010 23:24 de Psyche

iti ai viata in palme. tu decizi ce e mai bine pentru tine. te poate incuraja toata lumea sa il lasi dar tu vei face tot cum iti va dicta inima. adevarul e ca orice ai fi facut,increderea si libertatea relativa trebuie sa existe in orice ...

din 28 apr 2010 23:17 de TJ

Daca intr-adevar ii esti fidela, lasa-l! Am o amica, care suporta de la prietenul ei injuraturi de toate culorile.Mi-e mila de ea, ca se umileste.Nasul sus! Daca crezi ca meriti mai multe, nu te multumi cu ce ai. Bafta si iubeste pe cel ce merita.

Neintelegeri, gelozie....

din 28 apr 2010 23:00 de Andruta

buna.eu cu prietenul meu suntem impreuna de mai mult de jumate de an dar am inceput sa nu ne mai intelegem fiindca sau intamplat destul de multe....la inceput in primele 2 saptamani fiindca exista distanta intre noi eu am gresit sarutandu-ma cu un ...

Re: Sinucidere

din 28 apr 2010 22:55 de BBU

Da intradevar exista multe tendinte din cate am auzit si eu la aceste gesturi. Ce se intampla depinde de sexul masculin sau femin...dar in mare exista si un mic adevar la mijloc si acest lucru mai pote reprezenta si o scateie care sa te motiveze ...

Re: insarcinata

din 28 apr 2010 22:23 de McLove

Era rupt? A ramas acolo? A iesit bucati? Daca era in regula, atunci cand a scos penisul, nu ai de ce sa iti faci griji. Se spune ca Love+ sunt mai proaste, dar asta nu inseamna ca toate se rup. :lol:

insarcinata

din 28 apr 2010 22:16 de diana

pai da dar daca prezervativul nu a fost atat de sigur...pt ca nu era durex...a fost unu de o calitate mai proasta..love...nuj..sunt foarte stresata in privinta cu asta

Re: insarcinata

din 28 apr 2010 22:08 de McLove

Ti-ai raspuns singura... Daca a ejaculat in prezervativ, nu esti insarcinata... daca el a gresit cu ceva, dupa ce a ejaculat, e o problema!

Re: Re: Re: Sinucidere

din 28 apr 2010 21:54 de McLove

De ce?! Cand esti plictisit, dormi... Curiozitatea? Eh, se poate trai si fara... cica a omorat pisica. Sinuciderea... doar cei care nu se pot adapta, cei care nu stiu sa traiasca, recurg la asa ceva. Nu din cauza problemelor, din cauza ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la 16 an

din 28 apr 2010 20:24 de Psyche

varsta mea e o chestiune care nu te priveste. te adresezi unui intreg forum,unui numar mare de utilizatori care nu vor intarzia sa-si expuna parerile,daca te indoiesti de veridicitatea raspunsurilor mele. nu te sfatuiesc sa o faci neaparat cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la 16 ani! Ceva

din 28 apr 2010 20:07 de Psyche

orice placere costa,prin urmare,gandeste-te la pretul pe care trebuie sa-l platesti. daca te mananca sa o faci fara,fa-o in mod responsabil,daca nu,obisnuieste-te cu mancarimea. te trezesti mai apoi la usa unui cabinet ginecologic cu mata ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 879 din 3731
«   1 ... 876   877   878   879   880   881   882 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare