Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: sarcina

din 30 apr 2010 17:06 de baby

Prea tarziu(!) Ce sa va zic...o sa albiti pana aflati daca e sau nu insarcinata si o sa fie invatatura de minte Ghinioane mama...ghinioane

Re: Re: Re: Re: Sa o fac cu el?

din 30 apr 2010 16:58 de baby

Nu constientizeaza:) Abia mai tarziu isi dau seama de greseli Pacat:ermm:

Re: Re: Daca iti incepi viata sexuala, iti creste

din 30 apr 2010 15:27 de kaya47

cred ca glumesti.. cum adica dezvoltarea organismului inceteaza de la 20-21 de ani? :)) te refereai probabil strict la penis, nicidecum la intreg organismul.

Re: Re: Re: Sa o fac cu el?

din 30 apr 2010 15:00 de Machiavelli

Si ce e rau in asta??? e normal...ai doar 14 ani...nu tot ce zboara se mananca...daca faci cativa pasi gresiti de la varsta asta s-ar putea sa te caiesti toata viata...prea multa libertate pt o fata de 14 ani in mare parte strica...asa ca ai altele ...

1 mai trip.

din 30 apr 2010 11:23 de Psyche

toate planurile facute deja de doua saptamani se rastoarna in zece minute pentru ca o mare majoritate si-a gasit altceva de facut iar minoritatea care-si doreste cu adevarat sa mearga cu corturile pe durata zilelor astea minunate,din multe puncte de ...

Re: Testicul umflat+durere!

din 30 apr 2010 09:05 de Gigi

Nu trebuie sa platesti.Nu ai mentionat cauza problemei tale,a aparut din senin sau ai dat ''la manivela'' prea mult?Indiferent care ar fi cauza cel mai bine ar fi sa mergi la un control de specialitate sau daca nu inceearca ptr 3 zile sa iei cate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce

din 29 apr 2010 23:41 de ari

Prima oara cand il vad logic ca ma uit la felul in care arata si daca imi place mai trebuie sa indeplineasca inca vreo 1000 de chestiute.Dupa felul in care arata urmeaza inteligenta,sa fie amuzant,bine crescut etc etc iar ca sa imi doresc si o ...

Re: Parul de pe picioare la barbati.

din 29 apr 2010 22:59 de SORIN28

Sa fie dragostea vietii mele si pe picioare nu ma epilez...nu ma intereseaza parerea ei, nu ma intereseaza ca o deranjeaza eu prostituata masculina nu ma fac.:lol:

Re: Re: Re: Re: Cum imi dau sama daca mai sunt vir

din 29 apr 2010 22:58 de geo

poi simplu daca nu ti-ai rupt ata da la pula esti virgin e simplu nu?

Re: Infidelitate, monogamie

din 29 apr 2010 21:51 de Ari

Sub nicio forma.Consider inselat si daca ar iesi cu una la un suc si m-ar minti ca este in alt loc.Si nu iert,si nici nu ofer a doua sansa.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 apr 2010 21:51 de Pischot

In 10 posturi ti-au zis ca exista o "picatura a placerii"... tu ai zis ca ai auzit de asta, dar intrebi daca poate sa te penetreze de n ori, apoi sa isi puna prezervativul. Sincer, de ce ai mai postat? Noi ti-am zis clar... "foloseste-l!". Tu nu ...

Re: Re: Re: Cum sa iti maresti penisul?

din 29 apr 2010 21:46 de ghiula

fratilor am 16 ani....pff... am un ditai ma capu de gros am penisu de 19 cm...dar e cam subtirika....ce sa fac...deci refolmurez...ditai mai capu ffff gros...pfff :~*

Re: Daca iti incepi viata sexuala, iti creste peni

din 29 apr 2010 21:34 de ghiula

ba frate penisu iti creste pana la o anumita varsta .....daca aveai si uh vri-o 15 16 ani si o rupeai pe sex iti crestea normal;)

Re: Daca iti incepi viata sexuala, iti creste peni

din 29 apr 2010 21:34 de ghiula

ba frate penisu iti creste pana la o anumita varsta .....daca aveai si uh vri-o 15 16 ani si o rupeai pe sex iti crestea normal;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 apr 2010 21:19 de McLove

In 10 posturi ti-au zis ca exista o "picatura a placerii"... tu ai zis ca ai auzit de asta, dar intrebi daca poate sa te penetreze de n ori, apoi sa isi puna prezervativul. Sincer, de ce ai mai postat? Noi ti-am zis clar... "foloseste-l!". Tu nu ...

din 29 apr 2010 20:55 de cherry_dream

depinde de fete. sunt unele care nu il suporta. pe mine una nu ma deranjeaza ... si eu ma gandesc la fel ... de ce s-ar epila barbatii pe picioare? ca nu-s femei ... in alte zone, da. dar pe picioare nu este necesar.

din 29 apr 2010 20:36 de Psyche

e o chestiune ce tine de propria preferinta. daca nu te incomodeaza,de ce sa-ti faci o grija in plus? mie,personal,aspectul asta mi-e indiferent. cea mai buna metoda de epilat,dupa parerea mea,e epilatul cu ceara-mai dureros decat altele,dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul

din 29 apr 2010 19:26 de ThT

Acesta este un raspuns al unui utlilizator postat la un alt topic cu subiectul picatura placerii: Re: "Picatura placerii"-Mit sau realitate? Am si eu o intrebare: cum sta treaba cu asa numita " picatura a placerii" ? Am auzit foarte des,ca in ...

Parul de pe picioare la barbati.

din 29 apr 2010 19:26 de Guess

Vreau sa stiu ce parere au fetele despre parul de pe picioare . Eu il am destul de mare dar este blond si nu se observa de la distanta . Pe piept si spate intradevar nu prea arata bine parul dar pe picioare??? Eu merg pe ideea "da is femeie sa ma ...

Re: testicul umflat+durere!

din 29 apr 2010 18:56 de ursaru

da si tu mai multe detalii daca vrei sa primesti niste raspunsuri concrete...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 878 din 3731
«   1 ... 875   876   877   878   879   880   881 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare