Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Sinucidere din 28 apr 2010 20:04 de Psyche
conteaza si viata intr-adevar. eu personal m-as sinucide doar din plictiseala sau curiozitate,cu speranta ca poate exista poate o alta dimensiune,viata,unde sa fie altfel. gandul asta si nerabdarea de a sti ce se intampla m-ar impinge sa ma ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la 16 ani! Ceva interesa din 28 apr 2010 19:53 de Psyche
e risc si asa. e unul mare. pentru ca nu sti cand nu se poate abtine candva si o gafati. si mai exista si ceea ce se numeste "picatura placerii",despre care,daca ai mai fi cercetat putin forumul,ai fi stiut ce e:lichid preejaculator ce (DA!) ...
Re: Re: Re: Sexul la 16 ani! Ceva interesant.... din 28 apr 2010 19:35 de Psyche
daca ai gasit unul care sa te iubeasca si poti afirma lucrul asta fara sa te minti si pe tine,atunci nu ai de ce sa fi "destul de" fericita. fii fericita! fii cea mai fericita! traieste-ti viata dupa bunul plac si normele morale proprii,nu ale ...
Re: Re: Re: Sexul la 16 ani! Ceva interesant.... din 28 apr 2010 19:33 de Psyche
cat timp ti-ai dorit-o,s-a intamplat in circumstante favorabile si vorba cuiva "nu ai fost prostita" nu ai de ce sa cauti sprijin moral in alta parte.societatea condamna asta. ai facut-o pentru ca ai vrut,o sa o mai faci tot din acelasi motiv ...
Re: Sexul la 16 ani! Ceva interesant.... din 28 apr 2010 19:26 de Psyche
depinde cat de moralist esti daca vrei sa ti se raspunda din prisma asta. prematur.
altfel cum poate fi ? inceputul vietii sexuale si perioada apropiata dupa eveniment nu e pentru nimeni un debut.
nickul tau nu stiu ce vrea sa sugereze,ori ...
Re: cum sa dezvirginezi o fata din 28 apr 2010 17:58 de SeXpErT69
:)) sincer cand am citit niste comentarii am ras:)) am ramas si uimit ... si am si eu ceva de adaugat.
Dragii mei daca te hotarasti sa o faci cu o fata virgina trebuie sa fi foarte sigur pe tn deoarece in primul rand pe ea o sperie gandul ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 apr 2010 16:38 de gabriela17
daca chiar ti la ea si o iubesti cu adevarat o vei astepta cat va fi nevoie,pana se va simti pregatita si sigura pe ea ca sa poate face acest pas...:D:D:):):):):)
Re: sunt Virgin din 28 apr 2010 16:24 de ursaru
nu`i site de matrimoniale aici
Re: Re: Cum sa il fac sa ma placa? din 28 apr 2010 16:11 de ursaru
:lol:
@corina,incearca sa te apropii de le,sa-i castigi din nou increderea si simpatia.succes
sunt Virgin din 28 apr 2010 16:05 de EU
Salut.Am ajuns aici din greseala.si cred ca asa voi si pleca.
Sunt virgin,am varsta de 19 ani,si inca nu am gasit o fata cu care sa o fac.Am avut prietene,am si facut dragoste chiar,dar nu sa nimerit sa o facem.
Asa ca,daca cumva in universul ...
Re: Re: Re: Cum sa il fac sa ma placa? din 28 apr 2010 15:58 de Kari
Bravo!Esti tare!:ok:
Re: Re: Cum sa il fac sa ma placa? din 28 apr 2010 15:21 de parazytu19
deci super tare machiavelli......no comment la raspunsul tau....
cat despre cory.....sper sa nu aibe dreptate kaya47.....ai grija cum esti tu analizeaza-te si apoi actioneaza adu-ti aminte cum ai fost in trecut unde ai gresit un ai luat totul in ...
Re: Nu ma mai baga in seama din 28 apr 2010 15:01 de parazytu19
.......in afara de faptul ca nu mai te prea baga in seama:wacko: cum mai e ea cu baietii din jurul ei? tot la fel cum este cu tine?pt ca asa nu ai ce sa ii faci decat foarte greu...asa si-a ales ea sa fie foarte distanta si greu de castigat si de ...
Re: Re: Dereglarea ciclului dupa inceperea vietii din 28 apr 2010 11:16 de adriana
mai asteapta cateva zile si dupaia daca vezi ca nu iti vine te duci si faci un control ginecologic :ok::D
Re: Re: O parere va rog:) din 28 apr 2010 08:29 de SORIN28
Din tot ce s-a scris aici doar ce este scris de [b]Psyche[/b] e bun(dupa mintea mea).
Ce mai adaug...intre timp, pana se hotaraste fata cu cine sa fie, ai putea sa-ti cauti si tu pe alta.:ok:
Poate daca te vede cu alta se hotaraste: ori vine la ...
uau monique.!!! din 28 apr 2010 01:37 de parazytu19
primul sarut a fost cu o fata?? superb....dar nu s-a mai repetat de atunci?? :p:,
primul meu sarut.... :-`:-`:-`:-` offff pey eram cu o prietena noua la un botez si super hot fata,super si eu super in limba si ea si eram pusi pe gard amandoi la ...
Re: O parere va rog:) din 28 apr 2010 01:27 de Psyche
opinie personala
sunt de parere ca nu e dispusa sa renunte la prietenul ei,sau nu inca!
cand are ocazia sa-ti vorbeasca o face,dar dupa cum observam,nu se "expune" cu tine. poate te place,dar nu indeajuns incat sa lase tot ce are. asta se poate ...
cateva tipsuri din p. mea.. :* trimiteti-mi mesaj din 28 apr 2010 01:06 de parazytu19
in primul rand este perfect normal sa va fie frica de un esec...
altfel nu am vrea sa ajungem cei mai buni in tot....
-----in primul rand conteaza sa va simtiti partenera/ul si sa o cunoasteti cat mai bine...
-----daca ea/el nu este atrasa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ......... din 27 apr 2010 23:17 de Natalya
incearca sa te schimbi:) si eu am fost foarte timida dar am incercat sa nu mai fiu asa.
in legatura cu fata:incearca sa-i arati c-o placi. gandeste-te ca daca iti infangi timiditatea poate vei fi cu ea si vei fi fericit...
ea te baga in seama?
Re: Apropo de cazuri de viol din 27 apr 2010 22:27 de compot
Pentru tine e mult prea tarziu, dar du-te la politie si spune-le prin ce ai trecut. Data viitoare, daca va fi vreun viol, o sa fie luat in seama!
Pagina 880 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
99 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |