Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cum sa uiti o fata? din 26 apr 2010 16:43 de Machiavelli
simplu...sa incepi sa iesi cu prietenii sa incepi alte relatii...stai tu tranquillo ca ea te va urmarii..trebuie sa ii demonstrezi ca esti indiferent(chiar daca nu e asa) si peste ceva timp nu vei mai vrea tu sa te uiti la ea...
Goodluck!:ok:
Re: Tot la masturbare (fffffff nelinistit) din 26 apr 2010 16:35 de baby
Nu rade mama de tine dar sincer mi se pare ca ai mult prea mult timp liber de stai sa freci mentolu toata ziua:ermm:
Mai fa si altceva si rareste "sedintele" de masturbare
Nu cred ca te va afecta cu nimic....dar totusi
Re: Tot la masturbare (fffffff nelinistit) din 26 apr 2010 16:27 de Machiavelli
Omule incearca sa fii mai rezervat in ceea ce priveste masturbarea...iti dai toata vlaga de la varsta asta si peste cativa ani fetele o sa inceapa sa iti para indiferente...incearca sa fii mai comunicativ si deschis cu prietenii si cel mai ...
Re: Re: Barbatii violenti din 26 apr 2010 16:23 de Machiavelli
important este ca fata sa nu isi iasa din pepeni...eu cred ca as putea sa ma abtin la o palma maxim 2 din partea ei si nu stiu cum as putea sa fii mai rezervat pe urma...am intalnit persoane in care femeia il dadu-se afara din casa...Asta nu se ...
Re: Barbatii violenti din 26 apr 2010 16:18 de Machiavelli
NU violentei!:ok:
Re: gelozia din 26 apr 2010 16:15 de Psyche
sa lucrezi la increderea in tine. daca are tot ce vrea la tine,mai putin increderea,la care scartai,nu are ce cauta la alta. si daca el e o fire statornica cu atat mai putin. si daca nu ar fi,sunt femei care imblanzesc si cei mai insetati ...
Re: Nu simt nimic cand facem dragoste! din 26 apr 2010 16:07 de kiara
am aceeasi problema ca si tine si eu am schimbat deja 4 parteneri.de fiecare data asteptam sa fie altceva,sa simt si eu ceva cat de cat.iubitul meu de acuma a fost un adevarat cassanova :P pana sa fim impreuna si are experienta foarte multa. nici el ...
Re: Re: Re: Re: Re: apropo de cazuri de viol din 26 apr 2010 15:45 de ursaru
foarte bine i-ai facut :D
din pacate,traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul...
Re: Sinucidere din 26 apr 2010 15:28 de moni_21
pot sa spun ca am trecut prin multe lucruri in viata chiar daca am doar 21 de ani,dar niciodata nu m-am gandit la chestia asta...cand am ramas insarcinata la 17 ani si m-am aflat singura pe aceasta lume fara numeni si nimic...o prietena mi-a spus ...
Am Dreptate ? din 26 apr 2010 14:37 de aLeX
Buna,eu zic ca nu marime conteaza.Eu la varsta de 13 ani am avut marimea penisului de 12cm,pe la varsta aia ma gandeam daca e bine sau nu.Dar in timp ce am inceput am parte de relati amoroase am aflat ca nu marime ci faptul cum o faci pe pretena ta ...
Re: Re: Ce cadou special sa-i fac prietenului meu? din 26 apr 2010 14:19 de Machiavelli
:lol::lol: pai poate mai intra :blink::blink:
Re: Re: Re: Penis la 16 ani curbat! din 26 apr 2010 12:44 de Lake
Corect ...si a mea trage in stanga si iti spun dc ...pt ca asa a stat in lenjerie mult timp
Re: Re: Sex, dezvirginare, ciclu nu, iar sex, past din 26 apr 2010 12:41 de georgica
bai nu mai radeti de saracul baiat:D..dak vi se intampla sh voua???uite de aia nu vreau sa fac dragosteO:)
Re: Casatorie dupa despartire din 26 apr 2010 11:31 de Ari
Tin sa te contrazic la partea cu "multe ar vrea sa fie in locul meu"...poate doar alea care ar sta cu el pt bani si nu le intereseaza restul,dar pt o femeie care vrea mai mult asta ar fi infernul.barbatul iubit sa vina doar seara langa tine si sa ...
Re: Cum sa il fac sa ma placa? din 26 apr 2010 10:45 de Machiavelli
te duci direct la el si spui urmatoarele:boom boom shakalaka tavaleala la boscheti :lol: ... si vezi ce spune...daca nici fetele nu mai reusesc sa se exprime ,noi baietii ce sa mai zicem?:`
Re: Chiar conteaza marimea?:( din 26 apr 2010 07:04 de tarzan
ma frate in primu rand tu dak vrei sa saticsfaci femeia trebue sa o ei prin preludiu nu doar bagi penisu si gata fao pina se excita bine bine si dupa aia nu mai conteaza marimea acum eu imi spun parearea dar nici mare si proasta
Re: As vrea sa stiu daca.... din 26 apr 2010 06:57 de tarzan
ma baiat ata puli nu tise rupe atita timp cit tu nu te duci tot la o virginacauta una care este fututa si nu tise rupe si cu prezervativ nici atit nare cum sa se rupa si yubita ta nare cum sasi ea eama
Re: Am 20 de ani si sunt virgin.. oare este o rusi din 26 apr 2010 06:51 de tarzan
inceark si bago adinc:ok:
Re: Mai sunt fete virgine la 20 de ani, la 17, la din 26 apr 2010 06:45 de tarzan
eu cred k da acum cine stie:D
Re: Re: Re: Pastile Yasmine din 26 apr 2010 00:38 de alexnico08
dupa cat timp isi fac efectul pastilele?
1)adica... incepe sa le ia de maine,dupa cat timp putem sa o facem fara?
2)daca rateaza o zi,ce se intampla?
Pagina 882 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
103 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |