Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Intrebare pentru fete (il lasati sa va ati din 24 apr 2010 15:18 de compot
Daca-l lasi sa treaca la next level, deja o sa te dezvirginezi :P !
Re: Re: din 24 apr 2010 15:15 de compot
Depinde de mai multi factori, cel mai important cum spunea si McLove, sunt banii!
Daca o sa am bani indeajuns, probabil o sa o fac intr-un loc unde am visat sa merg o viata.
Daca nu o sa am, probabil o sa o aman pana o sa am!
Re: Re: prima intalnire din 24 apr 2010 15:05 de compot
Daca o sa fie el insasi, o sa fie acelasi Gruzinu' care a postat aici, adica plin de nesiguranta etc.
Sfatul meu, nu face cunostinta cu ea, n-ai nicio sansa daca esti genu' cu buchet de flori cand ea vrea bani si masini scumpe!
Cauta alta !
Re: Re: Re: Sarcina nedorita din 24 apr 2010 14:19 de Pischot
e bine daca i`ai calculat si ovulatia:>
E un inceput...
Mai bine nu va mai riscati!
Nu prea sunt sanse, dar depinde de norocul/ghinionul fiecaruia!
Re: Re: Re: dezvirginare baieti din 24 apr 2010 13:46 de cherry_dream
mai simplu, ei se dezvirgineaza atunci cand fac sex prima data. nu cand li se rupe ata. ruperea atei nu are legatura cu dezvirginarea.
deci, nu poti afla asa daca e sau nu virgin :lol:
poate daca esti atenta si observi, ca il dau de gol ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi da din 24 apr 2010 13:39 de cherry_dream
oricat de hotarat ar fi ... la un moment dat se vede faptul ca n-a mai fost pus intr-o astfel de situatie. si se poate da usor de gol. daca esti atenta ... observi :ok:
Re: Re: Sex la 13 ani fara prezervativ din 24 apr 2010 13:02 de Yubitay
deci...eu am 16 ani si nici acum nu stiu ce e ala sarut...u ai 13...sunt cumva din secolul trecut?:blink::blink::blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi dau sa din 24 apr 2010 12:58 de diana
le zici bine ...dar chiar stangacia si emotiile pot da de gol ??? nu sunt prea sigura...dak baiatu e hotarat pe ceea ce face.
Re: Re: Re: Re: Cum sa imi conving iubita sa o fac din 24 apr 2010 12:50 de Yubitay
OMG voi vorbiti serios?:blink::blink:thoamne...eu daca as vrea sa o fac cu cnv as face-o numai si numai cu persoana iubita nu cu oricine. Voi v-ati tampit?:wacko:daca prietenul meu ar vrea sa ma imparca atunci nu m'ar respecta:mellow:
Re: Re: Re: Re: De ce fetele vor baieti mai mari? din 24 apr 2010 12:27 de Monique_me
Pun pariu ca o sa radeti de mine, am 19 ani si "sunt" de 4 luni cu un baiat de 28 din Canada:lol: Totul merge foarte bine, e prima persoana la care tin. Nici nu se pune problema de sex, sunt virgina si el stie asta. Stiu ca si el tine la mine, dar nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa il fac din 24 apr 2010 12:05 de Natalya
intreaba-l daca are ceva cu tine;)
Re: Intrebare pentru fete (il lasati sa va atinga? din 24 apr 2010 11:35 de Monique_me
Il las sa-mi puna mana pe fund, pe picior, sa ma pupe pe gat, dar doar atat :lol:
Re: Sarcina nedorita din 24 apr 2010 10:58 de cherry_dream
in principiu, nu prea sunt sanse sa ramana insarcinata, pentru ca nu ai ejaculat in ea.
desi,si lichidul acela din penisul tau contine cativa spermatozoizi ...
conteaza si daca era sau nu in perioada fertila.
daca era in perioada fertila, e de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi dau sama d din 24 apr 2010 09:45 de ursaru
adica,nu la toti baietii li se rup ata,si e cam greu pentru fata sa-si dea seama daca e virgin din punctul asta de vedere.dar pe de alta parte,stangacia si emotiile pot da de gol un baiat.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi dau sama daca din 24 apr 2010 09:41 de diana
cum adica...fii mai explicit
Re: Re: Sarcina nedorita din 24 apr 2010 09:35 de widescreen
ok.ms mult de rasp:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirg din 24 apr 2010 07:31 de ursaru
ce stil ai cumetre :lol:
ps:mai du-te pe la scoala ca te-au dat aia disparut...
Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca mai sunt virgin din 24 apr 2010 07:28 de ursaru
cum am mai zis,a dat baiatu` in ea mai ceva ca mascatii cu berbecu` in usa :lol:
Re: Sarcina nedorita din 24 apr 2010 07:26 de ursaru
deci...v-ati jucat ,ai penetrat-o,nu ati terminat.concluzie:daca nu ai ejaculat ,nu are cum sa ramana:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Top 3 (Orase prefe din 24 apr 2010 03:38 de Machiavelli
sa fiu al naibii...pe plaja Lacona este situat hotelul unde lucrez eu....dar tare mai esti informata...tine-o tot asa....alta data cand v-oi avea nevoie de vreo excursie te voi contacta cu toata incredeara....accepta te rog umilele mele ...
Pagina 885 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
186 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |