Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: la naiba! din 1 mai 2010 19:47 de Psyche
o fi reusind ea sa [i]filtreze [/i]si alte lucruri.
de ce sa-ti pierzi prietenii pentru asta sau de ce sa se rada in vreun fel de tine? nu,nici macar nu or sa te invidieze,or sa te admire.
fi spontan. fa ce faci mereu,pastreaza-ti firea si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 mai 2010 18:22 de Pischot
Buna asta!
Dar eu de ce sunt fata si inteleg?!
E ca si cum s-ar simti cel mai bine... se opreste pentru un minut ,sa zicem... si o ia de la capat! E simplu de inteles si daca esti fata.. Si vrei sa intelegi!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme cu telefoanele mo din 1 mai 2010 15:31 de SORIN28
Ete ca de data chiar eram serios si nu am gasit nimic de ras:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: probleme cu telefoanele mobile din 1 mai 2010 13:39 de McLove
Hai sa fim seriosi! :lol:
Mai repede mori daca iti cade o picatura de apa, in cap... :`
Da, e periculos, dar nimeni nu va obliga sa vorbiti 20/24.
Auzi, pozitia telefonului in buzunar... :lol::lol:
Re: la naiba! din 1 mai 2010 13:33 de McLove
Daca vorbesti, cum scrii, cel mai probabil o sa te scuipe. (in cazul in care nu e si ea analfabeta)
Nu am inteles nimic, decat ca iti place de una si esti rusinos. Lasa rusinea, incearca sa vorbesti cu ea, vezi daca te place, si incearca-ti sansa!
Re: la naiba! din 1 mai 2010 12:54 de ThT
Ma baiatule,calmeaza-te.:lol:
In primul rand ,te intreb ceva..ce ai de pierdut daca intri in vorba cu ea si o inviti la un suc?
In al2lea rand,esti chiar un papa lapte in scoala ta sa le permiti prietenilor sa inceapa cu mistouri la adresa ...
Re: Prima data pt baieti! din 1 mai 2010 12:23 de Machiavelli
Voi pastra amintirea chiar daca vreau sau nu...Prima data aveam 13-14 ani si stateam cu prietenii mai mari intr-o casa ...Eu le asiguram transportul de bautura si eu ma scoteam cu "ciubuc"..In fine...Deoadata cand stateam cu ei am auzit cum ca ar ...
Re: Re: Revin din 1 mai 2010 11:57 de Machiavelli
Nu..Era sugestia pe care am postat-o si mai sus...:`
Re: ceva real din 1 mai 2010 10:10 de SORIN28
Nu vad legatura ,la ce ai scris tu, cu subiectul...desi e din august anul trecut.
Nu vad nici un motiv sa-mi doresc sa vorbesc cu tine:ok:
ceva real din 1 mai 2010 05:10 de mario
salll tuturor....pt cei ( cele ) care inca i-si mai atept printii( printesele )...imi pare rau ca va dezamagesc sperantele , dar ei nu exista .....eu sunt un baiat de 22 de ani ....dar pot spune ca viata mea sa sfarsit inainte de a incepe ....zik sa ...
Re: Re: Te-a inselat!!! Ce faci? din 1 mai 2010 03:14 de ExoticDream
Nici eu nu as putea trece peste asta, indiferent cat de mare ar fi iubirea, nu de alta, dar daca a inselat inseamna ca in sufletul lui s-au schimbat sentimentele.... Problema este ca in general infidelul nu isi recunoaste fapta! Tocmai pentru ca ...
Re: Revin din 1 mai 2010 02:09 de ExoticDream
Ceea ce spui tu este deja luat in calcul in forma noua a site-ului, si noi de-abia asteptam sa scapam de miile de postari aberante.
Ce subiect ti-a fost sters? Daca o fi fost vreunul care propovaduieste imbogatirea pe net, nu te mira.... nu ...
Re: Dezvirginata accidental... cum le spun alor me din 1 mai 2010 00:03 de Machiavelli
:lol::lol: nu ma mai pot oprii din ras cand vad titlul "dezvirginata accidental" cand pe aici sunt atatea fete care habar nu au cum sa se dezvirgineze...dak le doar.e.bla bla bla...:lol: ..hai mai...explica-ne si noua cum ai reusit minunea ;)
Re: Re: Re: Re: Chiar conteaza marimea?:( din 30 apr 2010 23:34 de Machiavelli
Oamenii chiar se lasa de fryky-fryky daca se iau dupa tine...nu ii mai speria :lol:
Revin din 30 apr 2010 23:28 de Machiavelli
Bai fratilor nu stiu de ce mi-ati sters subiectul deschis iar pt astea astept cateva explicatii:` ... uitati-va si voi astia cum pot posta mesaje cu link-uri sau publicitate ce mama lor o fii...pune-ti tata obligatorie inregistrarea pe site si ...
Re: Fimoza - un impediment in viata sexuala? din 30 apr 2010 23:12 de Richard
Si eu am fimoza cred ( nu mi se decaloteaza, doar foarte putin ) si cand incerc ma doare putin si as vrea sa-mi incep si eu viata sexuala, dar imi este frica. La doctor nu vreau sa merg ca imi este frica de operatie,in schimb metoda cu ...
Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu mai din 30 apr 2010 21:50 de AnoNiM
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 30 apr 2010 21:21 de baby
Momentan imi vine sa tip!
Lasand la o parte faptul ca nu am mai avut un somn cu adevarat odihnitor fiindca de ceva timp ajung tarziu acasa pentru ca umblu aiurea,dorm cam 5 ore pe noapte....si trecand si peste faptul ca mananc mai dezordonat decat ...
Re: farmece si vraji din 30 apr 2010 18:30 de McLove
Incearca sa te gandesti, ca se putea si mai rau... Viata are obstacolele ei, e ceva normal! Ce rost mai avea ea, daca totul era perfect?!
Si, nu mai crede in toate rahaturile astea...
Religia distruge minti! ;)
Re: Postinor --> efecte adverse ( pls urgent) din 30 apr 2010 18:15 de Aurelia
Intradevar dupa administrarea acestui preparat aceleasi probleme am avut si eu....:(:(:( tot am avut scurgeri ca la ciclu si acum....nici nustiu ce sa fac....am incercat cu prietenul meu daca e posibil sa avem copii si stiti care e rezultatul? ...
Pagina 877 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
52 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||