Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme cu telefoanele mo din 1 mai 2010 15:31 de SORIN28
Ete ca de data chiar eram serios si nu am gasit nimic de ras:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: probleme cu telefoanele mobile din 1 mai 2010 13:39 de McLove
Hai sa fim seriosi! :lol:
Mai repede mori daca iti cade o picatura de apa, in cap... :`
Da, e periculos, dar nimeni nu va obliga sa vorbiti 20/24.
Auzi, pozitia telefonului in buzunar... :lol::lol:
Re: la naiba! din 1 mai 2010 13:33 de McLove
Daca vorbesti, cum scrii, cel mai probabil o sa te scuipe. (in cazul in care nu e si ea analfabeta)
Nu am inteles nimic, decat ca iti place de una si esti rusinos. Lasa rusinea, incearca sa vorbesti cu ea, vezi daca te place, si incearca-ti sansa!
Re: la naiba! din 1 mai 2010 12:54 de ThT
Ma baiatule,calmeaza-te.:lol:
In primul rand ,te intreb ceva..ce ai de pierdut daca intri in vorba cu ea si o inviti la un suc?
In al2lea rand,esti chiar un papa lapte in scoala ta sa le permiti prietenilor sa inceapa cu mistouri la adresa ...
Re: Prima data pt baieti! din 1 mai 2010 12:23 de Machiavelli
Voi pastra amintirea chiar daca vreau sau nu...Prima data aveam 13-14 ani si stateam cu prietenii mai mari intr-o casa ...Eu le asiguram transportul de bautura si eu ma scoteam cu "ciubuc"..In fine...Deoadata cand stateam cu ei am auzit cum ca ar ...
Re: Re: Revin din 1 mai 2010 11:57 de Machiavelli
Nu..Era sugestia pe care am postat-o si mai sus...:`
Re: ceva real din 1 mai 2010 10:10 de SORIN28
Nu vad legatura ,la ce ai scris tu, cu subiectul...desi e din august anul trecut.
Nu vad nici un motiv sa-mi doresc sa vorbesc cu tine:ok:
ceva real din 1 mai 2010 05:10 de mario
salll tuturor....pt cei ( cele ) care inca i-si mai atept printii( printesele )...imi pare rau ca va dezamagesc sperantele , dar ei nu exista .....eu sunt un baiat de 22 de ani ....dar pot spune ca viata mea sa sfarsit inainte de a incepe ....zik sa ...
Re: Re: Te-a inselat!!! Ce faci? din 1 mai 2010 03:14 de ExoticDream
Nici eu nu as putea trece peste asta, indiferent cat de mare ar fi iubirea, nu de alta, dar daca a inselat inseamna ca in sufletul lui s-au schimbat sentimentele.... Problema este ca in general infidelul nu isi recunoaste fapta! Tocmai pentru ca ...
Re: Revin din 1 mai 2010 02:09 de ExoticDream
Ceea ce spui tu este deja luat in calcul in forma noua a site-ului, si noi de-abia asteptam sa scapam de miile de postari aberante.
Ce subiect ti-a fost sters? Daca o fi fost vreunul care propovaduieste imbogatirea pe net, nu te mira.... nu ...
Re: Dezvirginata accidental... cum le spun alor me din 1 mai 2010 00:03 de Machiavelli
:lol::lol: nu ma mai pot oprii din ras cand vad titlul "dezvirginata accidental" cand pe aici sunt atatea fete care habar nu au cum sa se dezvirgineze...dak le doar.e.bla bla bla...:lol: ..hai mai...explica-ne si noua cum ai reusit minunea ;)
Re: Re: Re: Re: Chiar conteaza marimea?:( din 30 apr 2010 23:34 de Machiavelli
Oamenii chiar se lasa de fryky-fryky daca se iau dupa tine...nu ii mai speria :lol:
Revin din 30 apr 2010 23:28 de Machiavelli
Bai fratilor nu stiu de ce mi-ati sters subiectul deschis iar pt astea astept cateva explicatii:` ... uitati-va si voi astia cum pot posta mesaje cu link-uri sau publicitate ce mama lor o fii...pune-ti tata obligatorie inregistrarea pe site si ...
Re: Fimoza - un impediment in viata sexuala? din 30 apr 2010 23:12 de Richard
Si eu am fimoza cred ( nu mi se decaloteaza, doar foarte putin ) si cand incerc ma doare putin si as vrea sa-mi incep si eu viata sexuala, dar imi este frica. La doctor nu vreau sa merg ca imi este frica de operatie,in schimb metoda cu ...
Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu mai din 30 apr 2010 21:50 de AnoNiM
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 30 apr 2010 21:21 de baby
Momentan imi vine sa tip!
Lasand la o parte faptul ca nu am mai avut un somn cu adevarat odihnitor fiindca de ceva timp ajung tarziu acasa pentru ca umblu aiurea,dorm cam 5 ore pe noapte....si trecand si peste faptul ca mananc mai dezordonat decat ...
Re: farmece si vraji din 30 apr 2010 18:30 de McLove
Incearca sa te gandesti, ca se putea si mai rau... Viata are obstacolele ei, e ceva normal! Ce rost mai avea ea, daca totul era perfect?!
Si, nu mai crede in toate rahaturile astea...
Religia distruge minti! ;)
Re: Postinor --> efecte adverse ( pls urgent) din 30 apr 2010 18:15 de Aurelia
Intradevar dupa administrarea acestui preparat aceleasi probleme am avut si eu....:(:(:( tot am avut scurgeri ca la ciclu si acum....nici nustiu ce sa fac....am incercat cu prietenul meu daca e posibil sa avem copii si stiti care e rezultatul? ...
Re: O parere va rog:) din 30 apr 2010 17:47 de sorinuxa
vrea sa fie q 2 probabil te vrea si pe tine si pe el ca dak era sa tina la prietenul ei nu te lua de mana si te intreba dak o placi....probabil isi bate joc de tine..;) gaseshte una care intradevar sa te placa;)
Re: Re: O parere va rog:) din 30 apr 2010 17:13 de baby
Normal.
Testeaza terenul. Vrea sa vada cat de mult o place si pana unde e dispus sa mearga pentru ea ca sa vada daca se merita sa il lase pe celalalt.
Ideea e ca atunci cand se va plictisi si de tine[daca o sa fiti impreuna] la fel va ...
Pagina 877 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
46 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |