Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme cu telefoanele mo

din 1 mai 2010 15:31 de SORIN28

Ete ca de data chiar eram serios si nu am gasit nimic de ras:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: probleme cu telefoanele mobile

din 1 mai 2010 13:39 de McLove

Hai sa fim seriosi! :lol: Mai repede mori daca iti cade o picatura de apa, in cap... :` Da, e periculos, dar nimeni nu va obliga sa vorbiti 20/24. Auzi, pozitia telefonului in buzunar... :lol::lol:

Re: la naiba!

din 1 mai 2010 13:33 de McLove

Daca vorbesti, cum scrii, cel mai probabil o sa te scuipe. (in cazul in care nu e si ea analfabeta) Nu am inteles nimic, decat ca iti place de una si esti rusinos. Lasa rusinea, incearca sa vorbesti cu ea, vezi daca te place, si incearca-ti sansa!

Re: la naiba!

din 1 mai 2010 12:54 de ThT

Ma baiatule,calmeaza-te.:lol: In primul rand ,te intreb ceva..ce ai de pierdut daca intri in vorba cu ea si o inviti la un suc? In al2lea rand,esti chiar un papa lapte in scoala ta sa le permiti prietenilor sa inceapa cu mistouri la adresa ...

Re: Prima data pt baieti!

din 1 mai 2010 12:23 de Machiavelli

Voi pastra amintirea chiar daca vreau sau nu...Prima data aveam 13-14 ani si stateam cu prietenii mai mari intr-o casa ...Eu le asiguram transportul de bautura si eu ma scoteam cu "ciubuc"..In fine...Deoadata cand stateam cu ei am auzit cum ca ar ...

Re: Re: Revin

din 1 mai 2010 11:57 de Machiavelli

Nu..Era sugestia pe care am postat-o si mai sus...:`

Re: ceva real

din 1 mai 2010 10:10 de SORIN28

Nu vad legatura ,la ce ai scris tu, cu subiectul...desi e din august anul trecut. Nu vad nici un motiv sa-mi doresc sa vorbesc cu tine:ok:

ceva real

din 1 mai 2010 05:10 de mario

salll tuturor....pt cei ( cele ) care inca i-si mai atept printii( printesele )...imi pare rau ca va dezamagesc sperantele , dar ei nu exista .....eu sunt un baiat de 22 de ani ....dar pot spune ca viata mea sa sfarsit inainte de a incepe ....zik sa ...

Re: Re: Te-a inselat!!! Ce faci?

din 1 mai 2010 03:14 de ExoticDream

Nici eu nu as putea trece peste asta, indiferent cat de mare ar fi iubirea, nu de alta, dar daca a inselat inseamna ca in sufletul lui s-au schimbat sentimentele.... Problema este ca in general infidelul nu isi recunoaste fapta! Tocmai pentru ca ...

Re: Revin

din 1 mai 2010 02:09 de ExoticDream

Ceea ce spui tu este deja luat in calcul in forma noua a site-ului, si noi de-abia asteptam sa scapam de miile de postari aberante. Ce subiect ti-a fost sters? Daca o fi fost vreunul care propovaduieste imbogatirea pe net, nu te mira.... nu ...

Re: Dezvirginata accidental... cum le spun alor me

din 1 mai 2010 00:03 de Machiavelli

:lol::lol: nu ma mai pot oprii din ras cand vad titlul "dezvirginata accidental" cand pe aici sunt atatea fete care habar nu au cum sa se dezvirgineze...dak le doar.e.bla bla bla...:lol: ..hai mai...explica-ne si noua cum ai reusit minunea ;)

Re: Re: Re: Re: Chiar conteaza marimea?:(

din 30 apr 2010 23:34 de Machiavelli

Oamenii chiar se lasa de fryky-fryky daca se iau dupa tine...nu ii mai speria :lol:

Revin

din 30 apr 2010 23:28 de Machiavelli

Bai fratilor nu stiu de ce mi-ati sters subiectul deschis iar pt astea astept cateva explicatii:` ... uitati-va si voi astia cum pot posta mesaje cu link-uri sau publicitate ce mama lor o fii...pune-ti tata obligatorie inregistrarea pe site si ...

Re: Fimoza - un impediment in viata sexuala?

din 30 apr 2010 23:12 de Richard

Si eu am fimoza cred ( nu mi se decaloteaza, doar foarte putin ) si cand incerc ma doare putin si as vrea sa-mi incep si eu viata sexuala, dar imi este frica. La doctor nu vreau sa merg ca imi este frica de operatie,in schimb metoda cu ...

Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu mai

din 30 apr 2010 21:50 de AnoNiM

Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 30 apr 2010 21:21 de baby

Momentan imi vine sa tip! Lasand la o parte faptul ca nu am mai avut un somn cu adevarat odihnitor fiindca de ceva timp ajung tarziu acasa pentru ca umblu aiurea,dorm cam 5 ore pe noapte....si trecand si peste faptul ca mananc mai dezordonat decat ...

Re: farmece si vraji

din 30 apr 2010 18:30 de McLove

Incearca sa te gandesti, ca se putea si mai rau... Viata are obstacolele ei, e ceva normal! Ce rost mai avea ea, daca totul era perfect?! Si, nu mai crede in toate rahaturile astea... Religia distruge minti! ;)

Re: Postinor --> efecte adverse ( pls urgent)

din 30 apr 2010 18:15 de Aurelia

Intradevar dupa administrarea acestui preparat aceleasi probleme am avut si eu....:(:(:( tot am avut scurgeri ca la ciclu si acum....nici nustiu ce sa fac....am incercat cu prietenul meu daca e posibil sa avem copii si stiti care e rezultatul? ...

Re: O parere va rog:)

din 30 apr 2010 17:47 de sorinuxa

vrea sa fie q 2 probabil te vrea si pe tine si pe el ca dak era sa tina la prietenul ei nu te lua de mana si te intreba dak o placi....probabil isi bate joc de tine..;) gaseshte una care intradevar sa te placa;)

Re: Re: O parere va rog:)

din 30 apr 2010 17:13 de baby

Normal. Testeaza terenul. Vrea sa vada cat de mult o place si pana unde e dispus sa mearga pentru ea ca sa vada daca se merita sa il lase pe celalalt. Ideea e ca atunci cand se va plictisi si de tine[daca o sa fiti impreuna] la fel va ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 877 din 3731
«   1 ... 874   875   876   877   878   879   880 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare