Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: As vrea sa stiu daca.... din 2 mai 2010 21:16 de Incepator
Un revolver, si faci tarii un bine !
Ratatule !!! Generatie ratata ! Eu te-as impusca ... dar nu am cum :(.
Re: HEEEELP! din 2 mai 2010 21:13 de Incepator
Ai emotii.
Pune tu mana pe carte, lasa dragostea.
Si vorbesc serios...
Stii tu...unde nu stii si nu te pricepi, pui mana si citesti, si apoi actionezi conform cu cele citite.
:,
Re: Cat de dureros poate fi? din 2 mai 2010 21:10 de Incepator
E ca atunci cand te tai cu lama. Nu incercati nimic . O sa doara ingrozitor.
Re: Cat de dureros poate fi? din 2 mai 2010 20:09 de toy
De durut tot o va durea, sau cel putin va avea o senzatie de disconfort, insa depinde de tine intensitatea acestei senzatii. Ai grija ca preludiul sa fie cat mai lung, si penetrarea cat mai usoara. Fii tot timpul atent la reactiile ei si opreste-te ...
Re: cum sa fac? din 2 mai 2010 19:38 de Tsulai
Fetele sunt cautate mai mult... dupa parerea mea.Ar trebui sa vezi un baiat sa iti placa si sa vada ca iti pasa de el. Si el sigur o sa ii placa de tn daca areti bn%%-
Re: HEEEELP! din 2 mai 2010 19:35 de Tsulai
fatooo daca el vreau tu de ce nu il ajuti?De ce sa iti fie frica? Nu va place sa aiba baiatul mai multa experienta?
Re: la naiba! din 2 mai 2010 19:12 de Machiavelli
Se vede de la o posta disperarea ta.Dar oricum inainte sa vorbesti regleaza-ti cat de cat limbajul.Daca tu crezi ca fata te place ce mai astepti?Fii sincer cu ea si nu chiar asa de obsedat.:ok:
Re: Re: As vrea sa stiu daca.... din 2 mai 2010 19:08 de Machiavelli
Tarzane dute tata in jungla cu limbajul asta..Daca baiatul asta citeste mesajul tau mai rau se sperie :, ...
Re: As vrea sa stiu daca.... din 2 mai 2010 19:06 de Machiavelli
Bai eu nu inteleg ceva.Cum e posibil sa pui fata sa te masturbeze si sa nu reusesti sa faci nimic in continuare.E de-a dreptul absurd :, .Parerea mea :ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 mai 2010 18:44 de Machiavelli
Fata era sparta la tastatura din cate se vede :lol::lol: ...Si nu toate fetele se numesc Pischot :ok:
Re: Sperma Inghitita Vindeca Acneea? din 2 mai 2010 18:40 de Machiavelli
Asa faceam eu mijto de fete...Poate ma scoteam cu ceva :-`:-`
multumesc ai perfecta dereptate din 2 mai 2010 16:09 de io
:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la 16 ani! Ceva inte din 2 mai 2010 10:06 de Obyryk
adik?ionutz expl uh .....noi nu ne ubym knd sunt pe stop.
Re: Sperma Inghitita Vindeca Acneea? din 2 mai 2010 00:44 de Boom
E minunata,vi sa iti dau eu o doza?
Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la 16 ani! Ceva interesa din 1 mai 2010 22:35 de ionutzxxx
sall
depinde
daca scoate inainte si nu est pe ciclu sau nu trebuie sati vina nu prea poti dar exista si probabilitati
Re: la naiba! din 1 mai 2010 22:15 de sweety16
Copilu' cati ani ai? Daca spui ca toti din scoala o plac nu cred e foarte interesata de unu asa timid ca tine.Si sincer din ce tot ai zis u acolo nu prea cred ca "filtra" cu tine.Sau cel putin nu cred ca tu intelegi termenul asta si ceea ce ...
Re: Fara sangerare la dezvirginare? din 1 mai 2010 20:31 de elena
[b] acelasi lucru mi sa intamplat si mie si nu inteleg nimic am avut putina durere dar in rest nimic[/b]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 mai 2010 19:54 de Psyche
la ei e diferit,dulceata! imagineaza-ti ca atunci cand te simti tu mai bine,iubitul tau se ridica si iti pune o plasa in cap.opreste momentul vostru perfect(asta daca poate) ca sa se ocupe de o alta chestie.
daca e sa o luam practic,amandurora ...
Re: la naiba! din 1 mai 2010 19:47 de Psyche
o fi reusind ea sa [i]filtreze [/i]si alte lucruri.
de ce sa-ti pierzi prietenii pentru asta sau de ce sa se rada in vreun fel de tine? nu,nici macar nu or sa te invidieze,or sa te admire.
fi spontan. fa ce faci mereu,pastreaza-ti firea si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 mai 2010 18:22 de Pischot
Buna asta!
Dar eu de ce sunt fata si inteleg?!
E ca si cum s-ar simti cel mai bine... se opreste pentru un minut ,sa zicem... si o ia de la capat! E simplu de inteles si daca esti fata.. Si vrei sa intelegi!
Pagina 876 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
221 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |