Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Testicul umflat+durere! din 3 mai 2010 17:39 de urbanfreak
fusei la doctor dragilor a zis k am o infectie..sh maine merg iar la control..sa mai desumflat sh nici nu mai doare asha tare:D faza aiurea e k ieri knd am fost la control a zis "dak nu merge cum trebe o sa ajung la operatie sh atunci cel putin ...
Re: Re: Dezvirginarea la fete ....... din 3 mai 2010 17:21 de O.oO.o
MAI bine fac o laba de cat sa satau 2 3 ani :D....
Daca faci laba te desvirginexi>?>?(?):pirate:
Re: de ce? :D din 3 mai 2010 16:22 de cherry_dream
inseamna ca el e virgin. si are emotii cand vine vorba de penetrare. incercati sa vb pe tema asta, sa scape de emotii. ajuta-l si tu, ca mai stii una alta.
pai daca esti excitata, nu are cum sa fie chiar atat de stramt vaginul ... e cam aiurea.
Re: transformari din 3 mai 2010 16:16 de cherry_dream
nu au cum sa-si dea seama. adica nu se schimba nimic vizibil din cauza faptului ca te-ai dezvirginat. esti inca in perioada de crestere, deci din cauza asta corpul tau se mai poate modifica ...
a, si daca ai ciclu neregulat, se poate regla dupa un ...
Transformari dupa "prima data" la fete din 3 mai 2010 14:26 de dia
buna...am si eu o intrebare....sunt am 16 ani, sunt virgina dar nu sunt inca pregatita sa o fac...dar atunci cand o faci, parintii isi pot da seama???daca da, cum? ce modificari au loc in corpul une fete?? :D
Re: Are ceva? din 3 mai 2010 14:10 de cherry_dream
Multi inainte!
In mod normal ... cred ca ar trebui sa aibe efect pastila. ca doar pt asta e facuta. acuma nu stiu sigur sigur ...
Iar la a 2-a intrebare ... tu nu trebuie sa ii dai libertate totala, pentru ca atunci va crede ca nu-ti pasa ...
Re: Re: Re: Re: Penis la 16 ani curbat! din 3 mai 2010 13:39 de AndyBlushy
Mdaah si eu am la fel da la mine spre stanga si e destul de intoarsa si mie ca cand oi incepe viata sexuala sa nu fie greu partenerei sau dureros. Nush acum din comenturile adreasate tie totu pare sa fie ok daca e intors dar eu acum intreb tot fiind ...
M-am obisnuit sa-i spun prietenului meu totul din 3 mai 2010 12:35 de Andruta
buna.sunt impreuna cu iubitul meu de vreo 8 luni si mam obisnuit sa ii zic cam tot ce fac eu....sai zic daca am vb cu cineva daca mam int.cu cineva..si alte chestii pe care le fac...si am observat ca uneori nu e prea bine sa fiu sincera si sa-i zic ...
Re: Are ceva? din 3 mai 2010 12:18 de cretzzu
Re: Re: Re: la naiba! din 3 mai 2010 12:14 de Psyche
o fraza alcatuita din doua propozitii aflate in raport de coordonare.
ce sa mai fie altceva?
tipul spunea ca prietenii s-ar putea sa fie o problema. intrebarea "de ce" ar fi trebuit sa si-o puna el insusi. eu am vrut sa evidentiez ca nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: As vrea sa stiu daca.... din 3 mai 2010 12:09 de Psyche
eu zic sa te resemnezi si sa fi fericit. ca nu prea ai ce-i face :mellow:
Sex ca la carte din 3 mai 2010 11:25 de alexnico08
1)
Intr'o saptamana fac 18 ani... si vreau sa o fac cu prietena fara prezervativ...ca la carte :lol:
Stiu ca atunci cand ejaculezi in ea... sansele sa ramana sunt de 99%...cred?
De aceea i'am propus sa ia pastila de a 2-a zi,dupa ce terminam,in ...
Re: de ce? :D din 3 mai 2010 11:19 de alexnico08
dupa cei moare miscate pe langa a lui... ca un dans asa,cu curu,sa vezi daca i se scoala :lol: la mn in 30 sec e bat :~*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce se intampla dac din 3 mai 2010 11:14 de alexnico08
dar poti sa'l ajuti tu... adica poti sa'i faci un oral... daca nu crezi ca e scarbos... cum mai cred alte fete.Si atunci nu mai e problema de baie.
Lol si e ciudat,sa se abtina pana la baie,pai ce te duci la sa faci treaba mica? :lol:
Re: pete rosii din 3 mai 2010 04:16 de adrian
si mie mi-a aparut acuma 1 luna acele pete, de fapt parca sunt ca si un cos, ceva de genu, nu chiar asha urat :)) la inceput n-am avut treaba, creeam senzatii la fata ca si un prezervativ cu chestiile alea pe el .. :) numai intr-o sapt aveam chef mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: As vrea sa stiu daca.... din 3 mai 2010 02:59 de MARIAN22
ASI VREA SA IN MARESC PENISUL CU 10CM
Re: Re: Re: Re: Re: As vrea sa stiu daca.... din 3 mai 2010 02:59 de MARIAN22
Re: Re: Re: Re: As vrea sa stiu daca.... din 2 mai 2010 23:56 de Machiavelli
De ce esti asa revoltat(a) ??A intrebat si baiatul :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce se intampla daca te din 2 mai 2010 23:51 de bunaaa
dar se intampla ceva dak din dorinta de a parea barbat:)) adik pentru a dura mai mult partida te abtii cateva secunde aproape de momentul... apoi continui. se poate intampla cv ?
Re: Vreau sa stiu cum sa nu-mi dau drumul repede din 2 mai 2010 21:41 de awai
in timp ce faci sex incearca sa nu te gandesti la ceea ce faci pentru ca asta te excita foarte tare , gandestete la alceva sau incearca sa ii povestesti ceva(asta ar fi ultima varianta si nu prea se practica) oricum, totu pleaca de la creier si ...
Pagina 875 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
237 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |