Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Bianca si Bote :))

din 5 mai 2010 03:05 de Bozgoru

adevarata poveste este ca Boteazatu este gay... si a platit-o cu vreo 50 d emii de euro pe Dragusanca sa inventeze povestea cu iubirea dintre ei.. si la fel in clauza celor 50 d emii de euro si actuale si viitoare castinguri a intrat si cearta de ...

Re: Mama mea vorbeste pe ascuns cu un barbat...

din 5 mai 2010 01:54 de ExoticDream

In primul rand, nu cred ca este treaba ta sa faci pe politaiul, adica sa aduni cat mai multe date despre barbatul cu pricina si relatia dintre el si mama ta; ascultatul pe la usi, cotrobaitul prin memoria telefonului, sunatul sub identitate falsa ...

Re: Bianca si Bote :))

din 5 mai 2010 01:30 de ExoticDream

Unii chiar nu au cu ce-si pierde timpul!!! Viata este atat de scurta si tu ai chef sa o irosesti cu astfel de prostii! Intotdeauna dupa ce faci un lucru, gandeste-te daca ai invatat ceva din el, daca ti-a imbogatit cunostintele sau spiritul cu ...

Bianca si Bote :))

din 5 mai 2010 00:06 de valentine

De tot rasul show-ul facut de cei 2 de la o vreme incoace, dar ca fapt divers, mie personal mi-a fost de mare ajutor toata tevatura asta cu ei doi pentru ca mi-am dat seama cat de "slab" sunt... Adica, le analizam situatia, ma uitam la Bianca aia cum ...

Re: Cosuri si fire crescute sub piele dupa epilare

din 4 mai 2010 21:50 de BBU

www.cosmeticeprofesionale.ro Daca te faci calumea fao profesional...IN NICI UN CAZ SA NU-TI IEI PORCARII HOME USE...e acelasi pret dar calitate ohoo....iti sugerez sa mergi pe ceara de unica folosinta (eu am IDROX) si-ti spun ca un om care are ...

Re: Re: o problema cam delicata

din 4 mai 2010 19:48 de neinregistra

oricat de grave ar fi problemele dintre ei,ea nu trebuia sa faca asa...nu a nmk impotriva daca isi gasea pe cineva,darsa nu fie casatorit,cu copil acasa si sa aiba aceleasi vicii ca si tatal meu,si plus de asta tata si cu acel barbat se cunosc,il ...

Re: o problema cam delicata

din 4 mai 2010 19:11 de McLove

Si, ce rezolvi daca vorbesti cu ea, sau daca iti spune care e treaba cu barbatul ala? Ai zis clar, parintii tai nu se mai inteleg. Tatal tau trebuie sa vorbeasca cu ea, nu tu... tu esti doar un copil, indiferent ce varsta ai. Daca ajung undeva, ...

Re:Ajutor

din 4 mai 2010 18:44 de gaby2990ify

Incearca sa te duci cu ea undeva unde sunteti singuri...shi spunei "TE IUBESC"...shi ca sa nu te faci de ras daca spune "nu"...ii spui: "Am glumit vroiam sa vad ce zici"

Re: Re: Re: Sex la 13 ani ?

din 4 mai 2010 18:29 de cherry_dream

:lol::lol: nu cred ca McLove a intrebat pentru ca nu stia. nu voia o definitie din dictionar. ideea era ca baiatul acela vrea sex, dar habar n-are de nimic ce are legatura cu sexul. dar el vrea sa faca! asa-i cool! daca toti prietenii lui o ...

Re: Sex neprotejat in ultima zi de ciclu

din 4 mai 2010 18:26 de cherry_dream

chiar daca nu a ejaculat, exista acea picatura a placerii. dar avand in vedere perioada in care ati facut sex ... sunt mici sansele sa ramai. bafta %%- totusi, fa un test de sarcina, la 10 zile de la contact, ca sa nu ai surprize mai tarziu.

Re: Re: Sex neprotejat in ultima zi de ciclu

din 4 mai 2010 18:19 de Sorina

mutlumesc mult. o sa fac un test de sarcina.

din 4 mai 2010 18:11 de cherry_dream

vorbeste cu ea. nu te astepta sa recunoasca daca e ceva ... trebuie sa aflii tu mai multe detalii despre acel barbat. dar asa macar vede ca ti-ai dat seama ca se intampla ceva. incearca sa aflii motivele pentru care face acest lucru si sa gasesti ...

Re: Re: Re: Re: Fantezii cu doctorul...

din 4 mai 2010 17:57 de maciza

sa stii ca ai dreptate,mi-e cam frica sa nu ma indragostesc de el si sa nu sufar.dar e un risc asumat.:ok:

Re: Re: Re: Re: Miros neplacut

din 4 mai 2010 17:52 de simosimina

păi văd că pe tine te cam doare:))) nu dezgoli subiecte din 1900 toamna :lol::lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Sex ca la carte

din 4 mai 2010 17:50 de simosimina

Într-o relaţie..ajungi la un punct unde îţi dai seama că te contopeşti şi la propriu şi la figurat (atât psihic cât şi fizic) cu celălalt...şi dacă este aşa ..şi vă iubiţi mult mult mult şi aveti [b]maximă[/b] încredere unul ...

din 4 mai 2010 17:46 de simosimina

fără să te superi..părerea mea este că între mama ta şi acel bărbat a fost ceva, sau încă mai este. Poate că ar trebui să vorbeşti cu ea şi să îi spui că ştii că este un bărbat.. Multă baftă%%-

din 4 mai 2010 17:21 de Machiavelli

Cel mai bine ar fii sa incerci sa vorbesti cu ea.Dar vezi tu eu cred ca nu o sa iti spuna niciodata (asta in caz ca se intampla cu adevarat ceva).Trebuie sa te descurci si sa aflii cat mai multe detalii despre celalalt barbat si sa trageti de comun ...

Mama mea vorbeste pe ascuns cu un barbat...

din 4 mai 2010 17:07 de neinregistra

buna am si eu o problema...si as avea nevoie de un sfat si sa-mi spuneti cam cum ar trebui sa procedez.Treaba sta in felul urmator...de ceva timp mama mea se comporta cam ciudat...isi tine telefonu pe silent tot timpu,primeste beep si nu se uita,sau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te

din 4 mai 2010 16:44 de Machiavelli

Boooh:unsure: ...Ce raspuns hilar si fara niciun inteles..imi place,nu-mi place,sageata :lol: ...Adevarul este ca esti "tru" :ok:

Re: Sex in 3

din 4 mai 2010 16:42 de Machiavelli

Vorba Siminei de mai jos...Daca va doriti acest lucru inseamna ca ceva nu mai merge intre voi.Cat de putin v-ar interesa...Daca va intelegea-ti atat de bine nu se mai punea problema de o a treia persoana ;)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 872 din 3731
«   1 ... 869   870   871   872   873   874   875 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare