Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Lungimea sau grosimea penisului? din 7 mai 2010 10:53 de Psyche
colul uterin :rolleyes:
Re: Parola de Mess.... destainuita partenerului? din 7 mai 2010 10:40 de baby
El daca vrea sa imi scrie si parola pe pereti ca tot nu intru pe id-ul lui.
Dar parola mea cu siguranta nu ar ajunge la el. E a mea!!!:lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Lungimea sau grosimea penisului? din 7 mai 2010 09:21 de alexnico08
lungime?glumiti nu? eu daca o aveam mai lunga nu mai era buna pentru prietena... pentru ca daca dau mai tare ating de nu's ce,eu nu simt cand ating.Habar nu am ce e,dar o doare rau,acolo ce mai e?:huh:
Re: Parola de Mess.... destainuita partenerului? din 7 mai 2010 08:49 de Psyche
messengerul nu inseamna neaparat combinatii si vorba aia "asl pls" . eu un simplu mijloc de comunicare. te conversezi cu amicii,cu prietena cea mai buna. pentru mine e ca si cand mi-ar asculta telefonul mobil. e ok sa asiste la conversatiile ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Care este diferenta dintr- din 7 mai 2010 01:41 de ExoticDream
Nu stiu de ce ai tu impresia ca daca tie iti place cineva, trebuie sa existe si reciprocitate, altfel te simti umilit! Intelege ca pentru a exista o relatie este nevoie de o anumita compatibilitate, dragoste fara nici o baza nu se poate, ori daca ...
Re: Parola de Mess.... destainuita partenerului? din 7 mai 2010 01:33 de ExoticDream
Si eu sunt pentru respectarea intimitatii si incredere, insa intr-o relatie [i]avansata[/i], cum zicea cineva mai sus, cred ca nu as avea nimic impotriva sa facem schimb de parole. Nu as privi acest gest ca pe o portita catre spionaj, fie si prin ...
Re: Re: Re: Re: Care este diferenta dintr-o obsesi din 7 mai 2010 01:23 de compot
Obsesie este atunci cand va despartiti si nu vrei sa accepti asta, o urmaresti, o stresezi cu telefoanele, etc. el doar o iubeste!
Re: Re: Re: Care este diferenta dintr-o obsesie si din 7 mai 2010 01:18 de ExoticDream
Cati ani ai? 13-14? :unsure::unsure::unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Care este diferenta dintr- din 7 mai 2010 01:16 de Machiavelli
Fac pariu ca daca nu o vezi o saptamana si nu te izolezi de prieteni si ALTE fete v-or aparea primele rezultate :ok:
Re: Sa mergem la film! din 7 mai 2010 01:16 de compot
Off: Stie careva ceva, o sa vina Eminem in Romania?
Re: Re: Re: Care este diferenta dintr-o obsesie si din 7 mai 2010 01:08 de Machiavelli
Hmmda...Eu cred ca e vorba de o obsesie...Te inteleg perfect si pentru asta trebuie sa cunosti si alte fete NEAPARAT ... chiar daca iti e greu trebuie sa faci ceva...Nu poti spune ca iubesti o persoana din timp ce ea nu iti arata niciun pic de ...
Sa mergem la film! din 7 mai 2010 01:07 de ExoticDream
Daca nu v-au tentat nici mancarica, nici erosul, poate va scoate din fata monitorului cea de a saptea arta!
Peste 50 de filme de tot felul (multe premiate) vor putea fi vizionate in 5 orase, in cadrul [b]Festivalului Filmului European[/b], conform ...
Re: Re: Re: Care este diferenta dintr-o obsesie si din 7 mai 2010 01:07 de compot
O iubesti, nu e obsesie!
Re: Re: Care este diferenta dintr-o obsesie si o i din 7 mai 2010 01:03 de Back
poi eu iubesc o fata dar ea stiu ca nu ma iubeste dar ni nu ma mai prea baga in seama dar inainte nu era asa......dar nush de ce mai tin asa demult la ea daca ea nu ma baga nici macar in seama .De aia zic sa nu fie cumva o obsesie......
Re: Purisancele mai bune k pustoaicele? din 7 mai 2010 00:55 de Machiavelli
Gaina batrana face ciorba buna dar cu morcov tanar...Pune mana si gaseste o purisanca (daca te ajuta fizic-ul in special) si dupa 2-3 numere nu iti va mai trebuii pasarica 2-3 luni :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisu din 7 mai 2010 00:53 de Machiavelli
Una e sa crezi alta e sa si ai..
Re: Re: Re: Sex in 3 din 7 mai 2010 00:43 de Machiavelli
Gusturile nu se dicut...Sunt lesbiene carora le plac si barbatii dar numai si numai pentru sex :ok:
Re: un raspuns va rog din 7 mai 2010 00:28 de Psyche
papa nicolau,se iau si mostre ale mucoasei vaginale pentru analize complete,o analiza generala(ceea ce eu numesc inspectie) a vaginului si ecograf.
Re: Sex la 13 ani ? din 7 mai 2010 00:25 de Psyche
un unchi de-al meu discuta problema si spunea el,dupa experienta sa personala,ca datorita faptului ca si-a inceput viata sexuala devreme a avut mai tarziu ceva probleme,odata ajuns la maturitate si casatorit cu ejacularea precoce. nu stiu ce ...
Re: Re: Sex in 3 din 7 mai 2010 00:21 de Psyche
lesbienele sunt lesbiene de la inceput si pana la sfarsit. nu poti fi atrasa de barbati daca esti lesbiana deloc.
Pagina 869 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |