Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Facebook

din 7 mai 2010 21:15 de Machiavelli

Nu inteleg cum au reusit sa iti afle adresa de mess.Asta daca nu ai pus-o tu.Nu am zis ca pe facebook nu sunt lingai,pitipoance,cocalari dar sunt foarte usor de demascat iar ei plictisindu-se cu cereri bla bla bla incep sa paraseasca site-ul revin ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 mai 2010 21:04 de Machiavelli

Nu am zis ca nu pot fii facute astfel de lucruri.Mi se pare ceva destul de anormal sa accepti o astfel de relatie.Sunt de acord dar in relatiile care se bazeaza doar pe sex unde iubirea nu isi are locul.Asta m-a mirat.Ca ai spus ca sunteti ...

Re: Re: Prima intalnire

din 7 mai 2010 20:50 de Machiavelli

Nu trebuie sa exageram...Vrei sa ramana fata nef***ta? Sau daca nu ai un bmw inseamna ca nu mai gauresti si tu nimic?Stai linistit..ca si aia e om si tu la fel...Bineinteles depinde si cat de tolomace sunt persoanele propriu-zise... ;)

Re: Re: Prima intalnire

din 7 mai 2010 20:38 de Psyche

atunci cauta un bmw si leaga-i niste conserve goale de "codita" ca sa te caracterizeze macar :rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SWING

din 7 mai 2010 20:27 de Machiavelli

Tu ai putea sa stai sa te calareasca altcineva in fata sotului tau??:blink:

Re: Putin ajutor

din 7 mai 2010 20:22 de Machiavelli

Daca tu o vrei inapoi si te multumesti sa fii pe post de pansament nu ai decat :ok:

Re: Putin ajutor

din 7 mai 2010 20:06 de Psyche

tipicul caz in care femeia,dupa ce vede ca a dat vrabia din mana pe cioara de pe gard cauta sa ciripeasca in asa fel incat sa-si aduca vrabiuta inapoi. se prea poate,sanse ar fi dupa gandirea tipica a femeilor dar nici nu e exclus sa vrea doar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SWING

din 7 mai 2010 19:51 de Cassandra

McLove, o astfel de experienta nu exclude relatiile normale, nu inseamna ca acel cuplu inlocuieste sexul in 2 cu sexul in 3 sau in 4. Poate fi o fantezie care sa aduca ceva "condiment" intr-o relatie veche. Nu inseamna ca dragostea si respectul ...

Re: Prima intalnire

din 7 mai 2010 18:47 de randoom

in loc sa te prezinti cu un buchet de flori ,mai bine te prezinti cu un BMW ,daca nu ai... She's out of your league !

Re: vizita la ginecolog

din 7 mai 2010 18:33 de Psyche

da,poti merge singura sau insotita,cum preferi. desigur,in timpul examinarii nu ai voie decat tu. nu conteaza varsta,indiferent daca optezi pentru un cabinet particular sau unul de stat. la un medic de stat poti beneficia,pe baza unei trimiteri ...

Vizita la ginecolog (minorele... insotite?)

din 7 mai 2010 17:56 de bibush

buna....am si eu o intrebare minorele pot merge la ginecolog fara sa fie insotite de vreun adult????si deasemenea daca li se pot face analize si restul lucrurilor????

Re: Re: Re: #Dureri de picioare

din 7 mai 2010 17:29 de Psyche

pentru mai buna circulatie a sangelui si prevenirea varicelor in cazuri precum astea,cand picioarele sunt solicitate,se recomanda,precum in cazul femeilor insarcinate, sa doarma cu picioarele putin mai sus decat nivelul la care se afla restul ...

Re: Care este diferenta dintr-o obsesie si o iubir

din 7 mai 2010 17:12 de Natalya

nu e obsesie:) ea cum se mainfesta? ce-ti zice daca te baga in seama? de ex astazi cum s-a comportat?

Re: e bn sa fac ?????????

din 7 mai 2010 15:43 de Machiavelli

Daca ea se simte in stare si nu are nimic in contradictoriu nu vad de ce nu :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Care este diferent

din 7 mai 2010 15:25 de Machiavelli

Ti-am spus mai sus...trebuie sa incerci...nu e usor dar daca vrei sa o uiti ceea ce ar fii si cel mai indicat trebuie sa faci anumite sacrificii chiar daca nu iti convin deloc...

Re: Re: Re: Re: Re: Sex in 3

din 7 mai 2010 15:22 de Machiavelli

Eu unul am inteles...Sa zicem bisexuale...Daca tu cunosti lesbiene inseamna ca stii mult mai multe ca mine...Eu unul nu pot intelege astfel de persoane si sunt de parere ca ne consuma aerul pe pamant atat ele cat si fetitele masculine :`

Re: Numai stiu ce e in sufetul meu!!!

din 7 mai 2010 15:21 de Psyche

e normal pentru ca datorita comparatiei intre vechea si actuala relatie era mai bine cu fostul pentru ca probabil nu intampinai greutati de genul celor care te apasa acum. ca sa te lamuresti,fa abstractie de orice altceva,imagineaza-te intr-o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 mai 2010 13:06 de elena3507

ASA ESTE AI DREPTATE BUNA IDEEA ,ABIA AST SA VINA PRIETENUL MEU SA O FACEM?DAR TOTUSI CAND TE DIZVIRGINEZI TE DOARE?:):-* Pwp

Re: Re: Metoda calendarului.... ma poate ajuta cin

din 7 mai 2010 12:33 de ari

Daca vrei sa ramai insarcinata iti recomand sa foloseti metoda calendarului.Functioneaza cu siguranta :rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca la carte

din 7 mai 2010 12:31 de Ari

Nu 5-7 zile ci 7 IN CAP.Daca nu esti informata nu mai da sfaturi pt ca daca se iau dupa tine si se pun sa faca din ziua 5 are toate sansele sa ramana insarcinata.DECI alexnico din ziua 8 puteti face sex neprotejat fara probleme,primele 7 cu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 868 din 3731
«   1 ... 865   866   867   868   869   870   871 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare