Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Lungimea sau grosimea penisului?

din 8 mai 2010 00:05 de Machiavelli

Esti de la tara?:blink: Ce dracu.crezi ca faci sex cu o gonflabila?E o fata si ea.E om :`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex protej

din 8 mai 2010 00:05 de teen_style

Poi de abia saptamana trecuta i-a venit ciclul...deci pe undeva pe la sfarsitul acestei luni ar trebui sa-i vina din nou O sai recomand untest de sarcina saptamana care va veni:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex protejat

din 8 mai 2010 00:02 de Psyche

important e sa vina,oricum ar fi. daca mai aveti de asteptat pana cand ar trebui sa-i apara si menstruatia,mai mult de 10 zile,puteti face un test de sarcina tot pentru "stres".

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex protejat

din 7 mai 2010 23:57 de teen_style

Deci riscuri tot mai sunt dar sunt foarte mici??? Eu zic k poate a fost chiar lichidul ei deoarece ea era foarte bine lubrifiata si-n + cand am pus degetul pe acea pata de pe bila aceasta nu se intindea cum se intinde sperma Deci habar nam ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: sex protejat

din 7 mai 2010 23:53 de Psyche

nu poti sa reduci totul la 0 asa simplu. daca spui ca ai observat sperma inafara vaginului ei e ok,daca sunt sperma a patruns si in vagin,nu e ok pentru ca asta inseamna un minim sanse de sarcina.

Re: Re: Re: Re: sex protejat

din 7 mai 2010 23:47 de teen_style

Prezervativul na fost spart 100%...eu lam verificat cu mana mea Si soldatelul se cam "inmuiase" ca sa zic asa... Deci probabilitatea sa ramana insarcinata este 0?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lungimea sau grosimea peni

din 7 mai 2010 23:46 de Pischot

Daca o doare:| nu o baga toata! Introdu-o intratat incat sa simta placere NU durere!

Re: Pentru Dr. Sexpert

din 7 mai 2010 23:45 de SORIN28

Nu mai deschid alt subiect pentru ca nu are rost. Data viitoare cand cineva imi sterge ceea ce scriu, vreu sa fiu instiintat (printr-un PM daca nu cer prea mult) care sa cuprinda motivul. Eu macar am "tupeul" sa spun in fata de ce sterg unele ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 mai 2010 23:43 de concorde

incercari?

Re: Re: Re: sex protejat

din 7 mai 2010 23:42 de Psyche

daca spui ca ti-a curs dupa ce ti s-a lasat deja soldatelul ar trebui sa fie,teoretic okay pentru ca sperma nu ar fi fost pompata in vaginul ei. esential,pisi! ati verificat sa nu fie spart dupa?

Re: Re: sex protejat

din 7 mai 2010 23:40 de teen_style

a curs cred si din faptul k eu ma terminasem si mi se lasase deja incet incet si poate de aceea... Voi ce parere avetzi???

Re: sex protejat

din 7 mai 2010 23:33 de Psyche

cat de protejat putea sa fie daca a curs sperma? esti sigur ca era sperma si nu lichid de la ea? ati verificat prezervativul dupa? cat timp a trecut de la contactul sexual?

din 7 mai 2010 23:30 de Machiavelli

boooh :blink: ..Chiar m-ai dat prin praf la faza asta :,

din 7 mai 2010 23:25 de Psyche

bun .. barbatii au oricum doua creiere,dar nu s-a spus nimic despre inima. cu totii avem o inima,care la un moment dat se opreste si apoi incepe sa bata mai tare in preajma cuiva. daca incerci sa privesti omul ca un amestec de un corp de care ...

printre ultimele zile de primavara

din 7 mai 2010 23:16 de Psyche

http://www.youtube.com/watch?v=DeSmwMyF-Vs&feature=fvst pentru ca imi place mult melodia asta si pentru ca vreau sa spun ceva. legat de? nu stiu. nu gasesc vreun topic potrivit care sa descrie un ansamblu de stari,sentimente,evenimente etc. din ...

Re: Re: Re: Putin ajutor

din 7 mai 2010 23:05 de Psyche

deobicei cand renunti la cineva e pentru ca nu esti satisfacut de relatie,intrucat vrei ceva mai bun. nu cred ca este cineva aici care sa afirme ca dupa incheierea unei relatii nu si-a spus "o sa gasesc pe cineva cu care o sa fie mai ...

Re: Parola de Mess.... destainuita partenerului?

din 7 mai 2010 22:29 de yony

aici depinde de fiecare.. de exemplu am avut odata o relatzie la distantza, si imi stia parola iubitul meu.... asta ne dadea o senzatie de incredere mai mare unul in altul, desi daca are de vorbit cu altele, poate vorbi la telefon :P oricum... ...

Re: Re: Putin ajutor

din 7 mai 2010 22:15 de yony

aici nu spune nimeni ca l-a lasat pt altul.. spune ca dupa ce s-au despartzit, ea a fost cu altcineva... si dupa parerea mea, cred ca ar trebui sa bati macar niste mici apropouri, ca sa vezi daca mai ai sanse.. spun asta din proprie experientza ...

Re: Re: Re: Re: Sex la menstruatie->intarziere cic

din 7 mai 2010 21:29 de piball

ok,pustoaico,imi recunosc greseala ca am generalizat spund ca pe nimeni de aici nu il doare daca o sa am eu un copil sau nu.doar ca atunci cand am vazut ca oamenii deviaza total de la subiect m'au apucat spumele.si am generalizat,imi cer scuze inca ...

din 7 mai 2010 21:24 de Cassandra

In mare parte da. Toti avem fantezii. Sigur ca nu pe toate le poti pune in practica, dar poti incerca niste lucruri fara sa ajungi sa il ranesti pe celalalt. Cred ca tine de incredere, de comunicare si de cat te cunosti pe tine si pe ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 867 din 3731
«   1 ... 864   865   866   867   868   869   870 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare