Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Virgina ? Da sau nu ! din 9 mai 2010 17:29 de Johnny Bravo
Frate nu stiu ce sa zic nici eu...si eu am stat 11 luni sa o sparg...dar nu a curs nimic...a intrat bine bine....a zis ca e virgina da nu a curs nimic:huh:...nu stiu ce sa ma cred ea tot imi repeta ca e apoi de fiecare data cand o facem nimic...cica ...
Re: Re: Re: Sex ca la carte din 9 mai 2010 16:46 de compot
"Si ar vrea si ea"...
Cat ai insistat, ce varsta are ea ?
Probabil ai fi prostit-o si daca erai mut.
Mesaj catre ea: nu mai face tot ce-ti propune el, ai vazut si tu, ar fi vrut sa iei "otrava" drept cadou de ziua lui!
Aceleasi complimente si ...
Re: Am 20 de ani si sunt virgin.. oare este o rusi din 9 mai 2010 16:28 de BBU
Viata sexuala o poti incepe la ce varsta vrei...nu trebuie sa te compari cu altii care si-au inceput viata sexuala la "14" ani dar defapt nu au pus mana pe o fata nici in prezent.Barbat virgin nu exista decat Virgin(a) deoarece are alt sens...Ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 mai 2010 16:23 de Cassandra
Machiavelli, daca ai incercat, de poti spune ca e "Naspa", atunci povesteste-ne si noua...
Re: Parola de Mess.... destainuita partenerului? din 9 mai 2010 16:21 de eualinuta
da, imi stie parola si eu lui:rolleyes: dar asta nu inseamna k intram non-stop unul pe id-ul celuilalt:ermm: doar k adauga si asta un pic la incredere:D:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: true din 9 mai 2010 15:31 de Psyche
1.durex sensations au bulinute. eu personal le gasesc nasoale tocmai din cauza acestui aspect. le gasesti intr-un pachetel de culoare portocalie cate 3-4(depinde daca sunt oferte).
eu pariez pe prezervative cat mai subtiri. daca au striatii ...
Re: Re: Nu sunt pregatita sa fac sex..el nu intele din 9 mai 2010 15:24 de Psyche
altii la 14 ani isi iau lumea in cap si si-o construiesc cum vreau ei pentru ca sunt nevoiti. "daca afla mami si tati". viata e mult prea complicata si dura ca sa clachezi pana si intr-o asemenea situatie.
Re: Un gand care nu-mi da pace din 9 mai 2010 15:23 de Psyche
si daca nu ai fi fost primul ce? nu conteaza ce a fost in trecutul ei. sunt lucruri mult mai importante decat asta care intra in alcatuirea unui om. ea a fost sincera cu tine si ti-a spus intamplarea. putea sa nu o fi facut si probabil ai fi ...
Re: Re: Re: Ce vad fetele la baieti, de fapt? din 9 mai 2010 14:10 de sabine
:love::love:B)cf tu
Re: Re: Re: Ce vad fetele la baieti, de fapt? din 9 mai 2010 14:10 de sabine
:love::love:B)cf tu
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: true din 9 mai 2010 13:44 de Psyche
penisuri,penisuri,prezervative,prezervative,marimi,marimi. toate sunt bune in felul lor daca sunt folosite cum trebuie si se potrivesc partenerului.
Un gand care nu-mi da pace din 9 mai 2010 13:40 de n-am.nume
Salutare ... nu pot spune ca am o problema dar , este ceva ce nu-mi da pace.
Sunt cu o fata de 3 saptamani.Toate bune si frumoase , ne intelegem bine(amandoi suntem virgini).Desi poate parea prea devreme , o iubesc ... simt ceva pentru ea , cum ...
Re: Bratara Swarovsky din 9 mai 2010 13:03 de Machiavelli
Nasol eveniment...Cat despre site-uri nu prea te increzi in multe magazine online.As zice sa intrii pe www.swarovski.com ...Acum nu stiu pe unde au reprezentanta si in tara noastra.:(
Bratara Swarovsky din 9 mai 2010 12:25 de Natalya
am deschis acest topic deoarece vreau sa va cer ajutorul...
ieri eram la o petrecere si aveam la mana o bratara swarovsky pe care din pacate am scapat-o in lac:((:((:((
bratara era cu pietre,avea un model anume si ca inchizatoare avea un snur de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sex la 13 ani ? din 9 mai 2010 12:15 de kitty_cat
Re: Sex la 13 ani ? din 9 mai 2010 12:10 de kitty_cat
wow:)) destul d mic as spune... d acord cu machiavelli...;))...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa scap de incruntat? din 9 mai 2010 11:30 de simosimina
si daca nu ne place Johnny Deep? :rolleyes:
Re: Re: Re: Intrebare.. din 9 mai 2010 11:25 de simosimina
da..trebuie sa o speli, dar ai grija ca pot ramane spermatozoizi si pe tract!
Plus ca daca ejaculezi in apa..este posibil ca sperma sa intre rezultand o sarcina...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca la cart din 9 mai 2010 11:21 de simosimina
Nu ma fa tu pe mine infertila...vorbesti ca ... in targ...
Pentru posturile tale viitoare, am sa te cenzurez...:o incepand prin stergerea imediata a ofenselor aduse atat mie, cat si celorlalte persoane care au raspuns la acest subiect!
Re: Re: Re: Re: Re: Cand ramane gravida ? din 9 mai 2010 11:03 de cherry_dream
da, e normal.
atunci cand te dezvirginezi se produc anumite schimbari hormonale.
daca ati facut-o protejat, nu aveti de ce sa va faceti griji.
asa e la inceput. se deregleaza putin ciclul. si dupa se va regla :ok:
Pagina 864 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
410 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |