Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Virgina ? Da sau nu !

din 9 mai 2010 17:29 de Johnny Bravo

Frate nu stiu ce sa zic nici eu...si eu am stat 11 luni sa o sparg...dar nu a curs nimic...a intrat bine bine....a zis ca e virgina da nu a curs nimic:huh:...nu stiu ce sa ma cred ea tot imi repeta ca e apoi de fiecare data cand o facem nimic...cica ...

Re: Re: Re: Sex ca la carte

din 9 mai 2010 16:46 de compot

"Si ar vrea si ea"... Cat ai insistat, ce varsta are ea ? Probabil ai fi prostit-o si daca erai mut. Mesaj catre ea: nu mai face tot ce-ti propune el, ai vazut si tu, ar fi vrut sa iei "otrava" drept cadou de ziua lui! Aceleasi complimente si ...

Re: Am 20 de ani si sunt virgin.. oare este o rusi

din 9 mai 2010 16:28 de BBU

Viata sexuala o poti incepe la ce varsta vrei...nu trebuie sa te compari cu altii care si-au inceput viata sexuala la "14" ani dar defapt nu au pus mana pe o fata nici in prezent.Barbat virgin nu exista decat Virgin(a) deoarece are alt sens...Ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 mai 2010 16:23 de Cassandra

Machiavelli, daca ai incercat, de poti spune ca e "Naspa", atunci povesteste-ne si noua...

Re: Parola de Mess.... destainuita partenerului?

din 9 mai 2010 16:21 de eualinuta

da, imi stie parola si eu lui:rolleyes: dar asta nu inseamna k intram non-stop unul pe id-ul celuilalt:ermm: doar k adauga si asta un pic la incredere:D:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: true

din 9 mai 2010 15:31 de Psyche

1.durex sensations au bulinute. eu personal le gasesc nasoale tocmai din cauza acestui aspect. le gasesti intr-un pachetel de culoare portocalie cate 3-4(depinde daca sunt oferte). eu pariez pe prezervative cat mai subtiri. daca au striatii ...

Re: Re: Nu sunt pregatita sa fac sex..el nu intele

din 9 mai 2010 15:24 de Psyche

altii la 14 ani isi iau lumea in cap si si-o construiesc cum vreau ei pentru ca sunt nevoiti. "daca afla mami si tati". viata e mult prea complicata si dura ca sa clachezi pana si intr-o asemenea situatie.

Re: Un gand care nu-mi da pace

din 9 mai 2010 15:23 de Psyche

si daca nu ai fi fost primul ce? nu conteaza ce a fost in trecutul ei. sunt lucruri mult mai importante decat asta care intra in alcatuirea unui om. ea a fost sincera cu tine si ti-a spus intamplarea. putea sa nu o fi facut si probabil ai fi ...

Re: Re: Re: Ce vad fetele la baieti, de fapt?

din 9 mai 2010 14:10 de sabine

:love::love:B)cf tu

Re: Re: Re: Ce vad fetele la baieti, de fapt?

din 9 mai 2010 14:10 de sabine

:love::love:B)cf tu

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: true

din 9 mai 2010 13:44 de Psyche

penisuri,penisuri,prezervative,prezervative,marimi,marimi. toate sunt bune in felul lor daca sunt folosite cum trebuie si se potrivesc partenerului.

Un gand care nu-mi da pace

din 9 mai 2010 13:40 de n-am.nume

Salutare ... nu pot spune ca am o problema dar , este ceva ce nu-mi da pace. Sunt cu o fata de 3 saptamani.Toate bune si frumoase , ne intelegem bine(amandoi suntem virgini).Desi poate parea prea devreme , o iubesc ... simt ceva pentru ea , cum ...

Re: Bratara Swarovsky

din 9 mai 2010 13:03 de Machiavelli

Nasol eveniment...Cat despre site-uri nu prea te increzi in multe magazine online.As zice sa intrii pe www.swarovski.com ...Acum nu stiu pe unde au reprezentanta si in tara noastra.:(

Bratara Swarovsky

din 9 mai 2010 12:25 de Natalya

am deschis acest topic deoarece vreau sa va cer ajutorul... ieri eram la o petrecere si aveam la mana o bratara swarovsky pe care din pacate am scapat-o in lac:((:((:(( bratara era cu pietre,avea un model anume si ca inchizatoare avea un snur de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sex la 13 ani ?

din 9 mai 2010 12:15 de kitty_cat

Re: Sex la 13 ani ?

din 9 mai 2010 12:10 de kitty_cat

wow:)) destul d mic as spune... d acord cu machiavelli...;))...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa scap de incruntat?

din 9 mai 2010 11:30 de simosimina

si daca nu ne place Johnny Deep? :rolleyes:

Re: Re: Re: Intrebare..

din 9 mai 2010 11:25 de simosimina

da..trebuie sa o speli, dar ai grija ca pot ramane spermatozoizi si pe tract! Plus ca daca ejaculezi in apa..este posibil ca sperma sa intre rezultand o sarcina...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca la cart

din 9 mai 2010 11:21 de simosimina

Nu ma fa tu pe mine infertila...vorbesti ca ... in targ... Pentru posturile tale viitoare, am sa te cenzurez...:o incepand prin stergerea imediata a ofenselor aduse atat mie, cat si celorlalte persoane care au raspuns la acest subiect!

Re: Re: Re: Re: Re: Cand ramane gravida ?

din 9 mai 2010 11:03 de cherry_dream

da, e normal. atunci cand te dezvirginezi se produc anumite schimbari hormonale. daca ati facut-o protejat, nu aveti de ce sa va faceti griji. asa e la inceput. se deregleaza putin ciclul. si dupa se va regla :ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 864 din 3731
«   1 ... 861   862   863   864   865   866   867 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare