Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Cum se salveaza filme de pe youtube? din 9 mai 2010 21:34 de Natalya
daca nu stii cum se salveaza nu-ti fie rusine:)
dar nu raspunde in prostie
Re: Doare prima data? din 9 mai 2010 21:11 de Psyche
e normala durerea. vaginul este stramt,peretii apropiati,existenta himenului .. destule ca sa doara.
insa durerea poate fi diminuata. daca excitatia atinge gradul potrivit,te vei lubrifia indeajuns incat penetrarea sa nu fie atat de dureroasa. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca la carte din 9 mai 2010 21:01 de alexnico08
cand o fata se simte bine...foarte bine... este proasta?eu stiu ca sunt cu capul pe umeri si am grija de noi 2. daca era sa nu ma fi interesat,nu mai postam si nici nu mai intram
macar pe forum!!:p
este o fata de nota 10+ si nu vreau sa o ...
Re: Re: Re: Re: Fotbal din 9 mai 2010 21:00 de rakitic
peste 2-3ani, cine crezi ca isi mai aminteste de ce s-a intamplat la meciul cu Fiorentina??nimeni.Si Bayern o sa ramana in palmares cu finala C.L. si sper ca si cu trofeul,cu toate ca nu sunt fan Bayern dar dintre cele 2 sper ca nemtii sa castige ...
Re: Re: Re: Re: Fotbal din 9 mai 2010 20:55 de rakitic
eram sigur ca asta o sa zici,ce conteaza cum a fost,conteaza ca Bayern e in finala
nu fii asa sigur
Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca la carte din 9 mai 2010 20:53 de McLove
Nu zboara, e doar mai proasta, ca nu se gandeste la consecinte.
Oricum, daca voi va simtiti bine... cine suntem noi sa va interzicem aceasta "placere"? :rolleyes:
Toti vom deveni parinti... candva!
Re: Re: Re: Fotbal din 9 mai 2010 20:44 de Machiavelli
Fratele meu..Bayern nu trecea nici de Fiorentina daca iti aduci aminte deoarece golul ce i-au calificat pe ei a fost clar din OFFSIDE...Oricum o sa si-o ia de la INTER si urat de tot...Deocamdata Bayern a castigat decat campionatul.Inter a luat ...
Re: Re: Re: Re: Sex ca la carte din 9 mai 2010 20:38 de alexnico08
are 17 ani fara cateva luni...si nu am prostito,eu nu sunt dala cu fiti si cu abureli ;)
eu nu ii dau otrava ;)
am intrebat'o daca ar vrea.Dar dupa cum am citit despre pastila,nu mai vreau eu,chiar daca ar vrea ea ...
Re: Re: Re: Fotbal din 9 mai 2010 19:57 de compot
Banii bagati in Cristiano Ronaldo, 94 milioane euro, au fost bagati cu cap.
1. Si-au recuperat banii
2. Duce Realul in spate, ajutat de Sergio Ramos:D:D.
E intr-adevar sub Barcelona, dar nu cu mult. In campionat e doar la 1 pct. Nici la ...
Re: Academia de politie din 9 mai 2010 19:54 de compot
Cred ca daca esti apt sa faci sport, n-ai avea nicio problema.(Nu-s informat, doar imi dau cu parerea)
Re: Re: Fotbal din 9 mai 2010 19:28 de rakitic
daca e sa o luam dupa suporteri,oficial cel mai mare club din lume e Benfica Lisabona,oricum nu poti sa spui despre un club ca e mare datorita suporterilor,un club e mare datorita traditiei(palares) si modului in care joaca in prezent:daca e sa o ...
Re: Re: Fotbal din 9 mai 2010 19:12 de rakitic
de ce zici chestia asta??daca s-ar mai juca de 10 inter-barca sunt sigur ca barca ar fi in finala.Despre Bayern de ce nu zici ca domina Europa??A luat campionatul in Germanaia,e in finala cupei germaniei si in finala Champions League
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 mai 2010 19:12 de Psyche
poate e naspa dupa regulile moralitatii,dar raspunde altfel.
daca te-ai elibera de propria ta identitate si ai fi intr-un loc departe si ti s-ar oferi ocazia. si bineinteles nu ti-ai iubi partenera,partenerele,ai experimenta?
Re: Bratara Swarovsky din 9 mai 2010 19:08 de rakitic
de ce nu ai sarit in lac sa o recuperezi??eu zic ca pentru o bratara swarovsky se merita sa faci asta,daca nu ai facut-o tu zi-mi unde e lacul cu pricina si ma duc eu si o scot,dar ramane a mea .....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 mai 2010 19:05 de McLove
Si eu sunt pentru... hai sa ne "swingărim", fato! :ninja:
Re: Re: Sangerare dupa contact sexual din 9 mai 2010 18:36 de martha_s
Am tot fost la ginecolog pentru diverse chestii de genu dar niciodata nu imi gaseste nimica. Desi i-am explicat ca mereu ma irit in timpul contactului sexual, i-am spus sa se uite daca nu cumva am o rana sau iritatie dar nu gaseste nimica. Chiar ...
Re: Sangerare dupa contact sexual din 9 mai 2010 18:10 de simosimina
sincer, te sfatuiesc sa mergi la medicul ginecolog, deoarece sangerarile nu sunt normale.
Pot avea diverse cauze..de la dereglari pana la rani de col...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: true din 9 mai 2010 18:05 de chinezu
sa inteleg ca trebuie sa ma orietez catre alte prezervative din gama durex. care ?
Re: Sangerare dupa contact sexual din 9 mai 2010 17:58 de Psyche
probabil ca e vorba de o sangerare intre menstruatie tocmai datorita contraceptivelor.
ce nu imi dau seama si poate ma lamuresti tu e cate pastile sunt intr-un flacon de Yasmin. 28 sau 21?
Sangerare dupa contact sexual din 9 mai 2010 17:43 de martha_s
Am avut o sangerare acum cateva zile dupa contact sexual. Ciudat a fost faptul ca nu am sangerat in timpul sau chiar dupa, am observat doar acasa; a fost destul de putin cantitativ. Menstruatia am avut-o din 30 pana in 7, destul de mult, mai mult ca ...
Pagina 863 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |