Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: O cunosc de la 4 ani..... Cum sa o abordez? din 11 mai 2010 01:48 de ExoticDream
Mergi pe ideea preocuparii comune pentru muzica, discutia se va lega, invit-o la un concert in oras sau arata-te interesat sa mergi la un concert al trupei in care canta ea. Pe urma, lucrurile vor evolua intr-un fel sau altul de la ...
Re: Re: Cum sa agat o tipa pe strada? din 11 mai 2010 01:39 de ExoticDream
Daca tu crezi ca smecheria cu biletelul iti baga fata in pat, te inseli amarnic! Ai impresia ca o fata care gaseste un petic de hartie in buzunar se apuca sa sune aiurea sa vada cine l-o fi ratacit? Poti sa astepti tu mult si bine, in cel mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa dezvirginez din 11 mai 2010 01:01 de ExoticDream
Asa cum ti-am mai spus.... unele din fete [i]estem[/i] o specie mai evoluata, care nu judeca un baiat exclusiv dupa numarul de zile in care "sarmanul" s-a abtinut de la sex (cu ea si poate chiar cu altele!), mai exista o droaie de lucruri care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bube pe pielea care acoper din 10 mai 2010 23:19 de Alin
Eu am mai multe bubite pe penis de culoare alba cam asa numai ca una dintre ele mai pe mijloc s-a umflat si inrosit iar astazi am reusit sa o sparg si a iesit un lichid albicios ca si cum ar iesi dintr-un cos normal.Acum ce sa fac ca sa se ...
O cunosc de la 4 ani..... Cum sa o abordez? din 10 mai 2010 23:13 de QU630
mda...pai daca altii o fac...am decis sa pun si eu o intrebare...
Treaba sta in felul urmator...in momentul de fata am 17 ani...iar cea de care imi place are 18...
nu stiu daca varsta e o problema dar...
ideea e ca eu am cunoscuta de pe la 4 ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 10 mai 2010 22:31 de cherry_dream
ma baiatule :lol: ma amuzi. tu vb serios? daca da, e insarcinata. si nu e nicio "lekuire" :lol: . avort.
doamne dumnezeule :mellow::mellow:. copii inconstienti!!
Re: Re: Re: Re: din 10 mai 2010 22:21 de problema
Pai nu mam sters ... dar sperma era...se simtea ca era putin umed penisul de sperma... si in poza ea deasupra.. asa pe juamte de penis iam bagato putin... Sunt sanse sa rame insarcinata? are 16 ani... eu 14 ... :((:((:((:((:(( si daca sunt..poate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisu din 10 mai 2010 22:21 de cherry_dream
vezi sa nu fii dezamagit! :((
Re: Re: Re: din 10 mai 2010 22:14 de McLove
Daca nu te-ai sters dupa ce ai scos prezervativul, sunt sanse foarte mari sa ramana sperma pe el.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 mai 2010 22:09 de Psyche
nu a inteles ideea,probabil nici noi.
adevarul e ca subiectul a cam denaturat.
ari,daca mai ai ceva de comunicat ne gasesti pe privat :ok: nu ti mai expune mizeriile unde nu trebuie :flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 mai 2010 22:07 de McLove
Intrebarea e... de ce nu? :love:
Macar daca nu iti iubesti partenera... sa o scoti la "produs". (glumesc)
Re: Re: Re: logest! din 10 mai 2010 20:36 de lally
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa dezvirginezi o din 10 mai 2010 19:41 de SeXpErT69
Da ai dreptate ... am stat cu o fata 1 an jumate ... nu am fortzato deloc nu am pomenit nimic de sex ... dupa 7 luni mi-a spus ca e pregatita si sincer a fost chiar foarte frumos normal eu zic ca daca o fata se daruieste unui baiat inseamna ca ...
Re: Re: Re: Re: Sangerare dupa contact sexual din 10 mai 2010 19:05 de martha_s
nu-mi dau seama ce anume nu intelegi:)) deci in 30, prima zi de menstruatie, am luat prima pastila, asa cum si trebuie.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se din 10 mai 2010 17:50 de ari
Si de ce crezi ca mi-ar pasa mie cu cine te certi sau pe cine respecti tu?asa siiiiiiiiiiiiiiiii?the point is?iar la parte cu scrisul...daca nu ai ce spune mai bine "taci din gura"ca tot ce ai scris a fost doar ca sa te bagi singur in seama ...
Re: Doare prima data? din 10 mai 2010 16:16 de Wih43l4
Pe mn ma durut,si pot spune k ma excitat destul de mult parteneru meu,dar nu de asta trebuie s iti faci griji,ca e o durere suportabila.Daca esti fata,incearca prima oara cand o faci sa stai tu deasupra sa controlezi tu durerea,ca e mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa din 10 mai 2010 15:32 de simona.
Ana dak ai ajuns sa cauti p un site cum se saruta franch inseamna ca esti disperata.....
eu una nu`ti pot spune prea multe totul este p moment desi mie prima oara mi s`a parut complet hidos si am zis k nu o sa mai fac asta nici macar ...
Re: Re: Pettingul si sarcina din 10 mai 2010 15:22 de B.I.A.
dar nu poate sa patrunda prin tesatura lenjeriei?...eu aveam tanga:">..si in sensul asta sper sa nu fie nici un risc...pt k dak secretia s'a prelins in jos(spre fund)...nu se putea intampla?...chiar dak el avea lenjerie...oricum,dupa..m'am sters ...
Re: Re: Nu mai stiu ce e in sufletul meu!!! din 10 mai 2010 15:09 de anturika
Pe actualul nu pot spune ca-l iubesc pt ca nu am cum ....... iar mama lui nu se incadreaza in varstele alea de care vb tu, eu i-am gasit loc de munca si am avut uimirea sa mi-se spuna ca mama lui nu se preteaza sa fie casier la un amanet sa castige 8 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca din 10 mai 2010 13:49 de SORIN28
Pitzi...nu lua foc! Ai sa te arzi.
Unul dintre putinii de pe aici care se "cearta" cu [b]simosimina[/b](desi cred ca incercam sa ne evitam reciproc :D )sunt eu...si cu toatea astea o respect pentru informatiile pe care le detine.:ok:
Asta a fost ...
Pagina 860 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
100 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |