Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: ce sa fac????

din 11 mai 2010 20:06 de SORIN28

Era nasol daca iti crestea par [b]in[/b] cap.:ok:

Re: Pot sa raman insarcinata prima data?

din 11 mai 2010 19:29 de sexprent.ro

Hmm...

din 11 mai 2010 18:59 de KyCround

No, dar io ma simt tare naspa. La 18 ani si 1.83 am doar 13cm. Sunt pe ultimul loc. Poate mai creste...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum scap de parul de p

din 11 mai 2010 18:15 de cherry_dream

nuuuu. nu esti nebun deloc! nebunii nu recunosc ca-s nebuni :lol::lol:. doamne ce generatii. mi-e rau.

Re: Help me..!

din 11 mai 2010 18:10 de Psyche

se prea poate ca baba cu colacii sa se fi dus deja. desi .. o sansa ar fi sa iesi tu la poarta si sa o strigi sa vina inapoi :lol: nu trebuie neaparat sa o iei asa. nu fugi dupa el daca ii dai un telefon intr-o zi si il inviti la o cafea,sau il ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa dezvirg

din 11 mai 2010 17:24 de SeXpErT69

@ExoticDream Sti ce inteleg eu ... dintre chestiile dintre baieti si fete ca voi sunteti alea "destepte" iar baietii cei prosti...adica exista 2 tipuri de fete dupa parerea mea 1.Fetele "al naibii" ca sa le spun asa sunt fetele care profita , pur ...

din 11 mai 2010 14:50 de Psyche

ceara sau epilare definitiva cu laser

din 11 mai 2010 14:36 de cherry_dream

pastile nu cred ca exista. te poti epila cu ceara.. daca te faci cu crema, normal ca iti creste repede..

Imi creste parul prea repede! Ce pot face?

din 11 mai 2010 14:30 de Andruta

ce sa fac fiindca imi creste parul prea repede..(NU MA REFER LA CEL DIN CAP)FOLOSESC CREMA IAR LA 3 ZILE TREBUIE SA MA DEPILEZ IAR....FIINDCA INCEPE SA CREASCA SI SE CUNOASTE.....VREAU SA STIU DACA SE POATE CU ALTCEVA IN AFARA DE EPILATOR....SA NU ...

Re: Re: Re: Sinucidere

din 11 mai 2010 13:41 de Bozgoru

sau alta boala gen SIDA... Scleroza in Placi... Paralizie...

Re: Re: Sinucidere

din 11 mai 2010 13:40 de Bozgoru

daca as avea cancer(Doamne Fereste)... si m-as simti in ultimul hal de rau... si dureri insuportabile etc.... m-as sinucide fara sa ma gandesc

Re: Fotbal

din 11 mai 2010 13:35 de Bozgoru

am vazut meciul .. n-a fost blat.. au fost idioti... plus ca e riscant blatul sa fie facut in minutul 92.

Fotbal

din 11 mai 2010 13:23 de SORIN28

Nu-mi sariti in cap ca nu sunt microbist(daca ar fi ceva, macar tin cu [b]Otelul[/b] ) dar: [b]Craiova 2-3 CFR[/b] ...blat sau nu? :ermm: ca parca-i prea de tot sa pierzi de la 2-0 si cu un om in plus.

Re: Zdiac floral

din 11 mai 2010 10:43 de McLove

M-a facut mama, trandafir! :,

Zodiac floral

din 11 mai 2010 10:36 de SORIN28

[b]TRANDAFIRUL[/b] persoane nascute in zilele de 9, 18 si 27 ale oricarei luni Sunt firi idealiste, active, independente, impulsive chiar, iar acest lucru le pot aduce in fata unor situatii neplacute. Curajosi, nu se dau la o parte din fata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 mai 2010 09:57 de SORIN28

Iti mai desenez o data: Chestia nu era ca ar trebui sa te intereseze cu cine ma cert eu sau pe cine respect, era doar sa intelegi ca fata asta stie destule incat sa iti dea lectii. La parte[b]a[/b] cu scrisul...ti-am spus ce am avut de spus si ...

Re: Re: Re: postinor --> efecte adverse ( pls urge

din 11 mai 2010 08:24 de anca

postinor e o maaaare porcarie.medicul meu mi-a spus ca in 99%din cazuri nu da rezultate.eu am luat postinor si am ramas insarcinata!!!!!in plus,da dereglari hormonale si nu se stie unde mai ajungeti.daca se intampla sa "gresiti",faceti spalaturi ...

Instead of...

din 11 mai 2010 02:21 de ExoticDream

In mod cert a innebuni nu este o idee prea buna: fie ca (re)vine norul si ramanem blocati la pamant (unde n-ar fi norocul sa mai petreci cateva zile undeva la capatul lumii?), fie ca pleaca, fie ca ne subtiaza FMIul cosul zilnic, fie ca scapam ca ...

Re: Re: Re: Cum sa agat o tipa pe strada?

din 11 mai 2010 02:13 de valentine

Gotta agree with that! Nu trebuie sa-ti spun parerea mea legata de afirmatiile astea. O stii mai bine decat abecedarul:,:flowers: Nu merge pur si simplu cu "hai sa ne intalnim" sau "esti draguta, vreau sa te cunosc mai bine"(X) Si e testata! ...

Re: Re: Re: Nu mai stiu ce e in sufletul meu!!!

din 11 mai 2010 01:53 de ExoticDream

Lasa-l.... Va fi din ce in ce mai rau, omul ala este obsedat, nu indragostit! :((:((:((

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 859 din 3731
«   1 ... 856   857   858   859   860   861   862 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare