Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cred ca am HPV va rog spuneti-mi daca e asa din 12 mai 2010 23:53 de Medicul
E HPV 100%! Taie-o cat mai repede pentru a nu se extinde in intregul organism!
Re: Ciudat feeling din 12 mai 2010 23:32 de Zi Un Nume
Vai tu...
Sunt de parere ca esti o proasta. Iar daca ai terminat de descris "feelingurile" tale, atarna-ti o funie de gat.
instabila emotional.. incearca sa te linistesti si sa ai o atitudine de "i dont give a fuck" in sensul de, a nu mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 mai 2010 23:23 de simosimina
inna - "ai si ză ded uit mai ais" =))))
Re: Cred ca am HPV va rog spuneti-mi daca e asa din 12 mai 2010 23:21 de simosimina
da...negii gri sunt un semn al infectării cu HPV. Ştii că nu apar imediat dupa contactul neprotejat, perioada lui de incubaţie este între o săptămână şi câteva luni..iar negii apar de obicei într-un interval de 3-6 luni de la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 mai 2010 22:35 de Machiavelli
Ok...era un simplu exemplu...:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #F din 12 mai 2010 22:22 de McLove
Si Inna asta e vreo vedeta? Are o melodie formata numai din refren, difuzata la radio din plictiseala.
Macar daca ziceai de cineva mai important. :lol: :devil:
Re: Re: Re: OGODENT DACA DORITI PROFESIONALISM SI din 12 mai 2010 22:02 de Corina
Lauda mi se pare ciudat de agresiva...parca seamana a autoreclama(?)
Re: Varsta din 12 mai 2010 21:58 de Fraise
Nu trebuie sa te prinzi de primul venit! O fi iubire sau nu intre voi, voi stiti. Desi diferenta este foarte mare si gandeste-te cand el va fi la 50 si ceva-60 de ani si apetitul sexual va descreste, tu fata tanara luata de sotie, ce vei face! ...
Re: Re: Cum sa ma dizvirginez singur? din 12 mai 2010 21:58 de Love2weels
fratilor nu mai faceti misto de el k poate si voi la un moment dat ati gandit asa, stii cel mai bun sfat al meu este urmatorul, nu da importanta atat de mult acestui lucru ai o viata intreaga inainte, cand o fii sa vina timpul atunci va fii, daca ...
Re: M-am obisnuit sa-i spun prietenului meu totul din 12 mai 2010 21:44 de Fraise
Asa l-am obisnuit si eu pe al meu, si asa si-a luat-o in cap ... pt ca in cazul (de exemplu) nu-i raspund la telefon, devine gelos si ma ia el la intrebari ce si cum.
La un moment dat e bine sa ii spui, dar nu tot. Eu m-am lecuit si incerc sa ...
Re: Re: KND POTI SA FACI SEX LIBER din 12 mai 2010 21:34 de Fraise
Asa e, dar daca fata are pana in 18 ani pana atunci are o menstruatie neregulata, asa ca este cu risc pentru cele care citesc acest post. De preferabil, metoda calendarului e sfanta pentru cele cu menstruatia regulata, ca altfel va intrebati ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Faceb din 12 mai 2010 21:19 de Machiavelli
Apropo...tie iti place Inna?Are cont pe facebook...ma gandesc daka nu e si ea vreo pitipoanca :blink: ... Sunt si persoane care au 2,3 neuroni in cap care pur si simplu folosec un site de socializare..Practic nu vad unde este problema...oricum ...
Re: Re: ce se intampla cand..? din 12 mai 2010 21:09 de Pischot
Spermatozoizii mor in apa!
Nu exista riscul de a ramane insarcinata! Asta numai daca-si da drumul in apa[cada!] si nu in tine!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pettin din 12 mai 2010 20:56 de Pischot
Daca ai intentii bune si le si subliniezi intr-atat incat sa fie vizibil, pun pariu ca o fata SINGURA se lasa modelata dupa placul cunoasterii voastre!
Eu v-am mai spus ca important e sa vreti!
Acum sa nu vorbim si de cazurile oamenilor ...
Re: Re: Re: Re: Ce cadou special sa-i fac prietenu din 12 mai 2010 20:21 de McLove
Asa, si te-a intrebat cineva? ;)
Muriti de foame si veniti aici ca aveti palate. :`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pettingul si sarcina din 12 mai 2010 20:21 de ursaru
pfff...au venit spumele alea mari ?:))
Re: Re: Re: Ce cadou special sa-i fac prietenului din 12 mai 2010 19:14 de Fraise
Iubi e tare pretentios, dar de ziua lui de nastere l-am dat pe spate, se lauda la toti prietenii de ce cadou i-am facut. Pentru ca este pasionat de motociclete si detine la randul lui trei B), i-am facut comanda speciala pe amazon.com de un album ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pettingul si sarcina din 12 mai 2010 19:08 de Pischot
Off-topic: Nu ai idee cat imi doresc! :X... Dar singura nu pot ramane insarcinata :D :lol:
Asa ca sunt nevoia sa mai astept cel putin pana ma mut in noua casa singura, ca sa fiu sigura ca-i ofer prichindelului o viata cum trebuie! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex in 3 din 12 mai 2010 19:08 de Fraise
Pentru ca si prietenul meu este deschis la orice am inceput sa incercam sexul in 3. Prima data am incercat cu o prietena, a2a oara nu am mai incercat ... de ce? is prea geloasa :lol::lol: ... asa ca de ceva timp a fost eu, iubi si un alt barbat si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Mastubarea duce la ejaculare p din 12 mai 2010 18:59 de ursaru
lasa masturbarea si fa sex cu prietena ta(daca ai).:cat:
Pagina 856 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
171 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |