Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: o melodie ..... din 14 mai 2010 22:40 de adriela
salut. am si eu o dilema.
era acum 1 an o melodie cantata de un barbat ca avea niste cuvinte fantasy,not only,never strip...
nu sunt prea explicita pentru ca nu am ascultat-o de multe ori ca s-o retin.
mai stiu ca era o melodie din aceea care pe ...
Ajutor despre o sarcina din 14 mai 2010 22:35 de a4dy01
Pai... am intretinut un act sexual neprotejat cu prietena mea, nu am ejacuat inauntru... si ca sa ajung la orgasm m-a mai masturbat inca ceva timp, poate ramane insarcinata?
ma scuzati daca am repetat vreun topic.. sunt cam stresat:(
Am uitat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce Pot sa am?? din 14 mai 2010 21:27 de leppflops17
Pai atunci e clar psihic :) Incearca sa rezolvi problemele cu familia si daca vezi ca nu merge pana la urma, incearca sa nu mai pui atata suflet si eventual sa apelezi la cineva care crezi ca te poate ajuta (de ex o matusa, un bunic, un frate/o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iube din 14 mai 2010 20:33 de sabrina
:heart:eu am niste probleme imi placce de un baiat superb dar nustiu daca si el ma place.cine ar putea sa-mi dea si mie un sfat?as vra sa ma placa mult ca si eu il plac pe el .va rog sa imi dati un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: il vreau, ma vrea, dar din 14 mai 2010 19:13 de inna
parerea mea este k ar trebui sa astepte ...sa vada ce are el de gand sa faca ,sa ia el o decizie c u actuala relatie, daca el renunta, ramane singur , si nu face nici un gest k ar vrea sa fie cu ea..(o invitatie la un suc ..sau oriunde in alta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: il vreau, ma vrea, dar are din 14 mai 2010 19:07 de inna
bine spus ..iti dau perfecta dreptate ..fetele acestea care strica relatii si casnici sa se puna putin in situatia" fetelor victime" ..cum ar fi ? le-ar pica bine k cineva sa apara asa in relatia lor si sa le distruga tot ce au cladit ei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal din 14 mai 2010 18:25 de ursaru
Pippo Inzaghi e unul dintre cei mai oportunisti atacanti din istorie,are mult noroc si sansa.Cum zicea un mare antrenor,e nascut in offsaid.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal din 14 mai 2010 18:08 de compot
Pe langa multe altele, rolul unui atacant e sa fie la locul potrivil in momentul potrivit. Chiar crezi in noroc cu carul??
Re: Re: Re: prieteni vs iubita din 14 mai 2010 18:04 de compot
Prietena ta e o fata de pe mess?
Locuieste departe de tine?
E prima prietena din viata ta?
Intrebarea asta e aiurea, nimeni de aici nu o cunoaste, doar tu stii cum e ea si daca vrei sa aflii raspunsul, intreab-o direct pe ea, nimeni de aici nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea din 14 mai 2010 17:54 de Psyche
tocmai ti-a spus ca nu conteaza prezervativul. se poate rupe si cu prezervativ,se poate rupe si fara prezervativ,se poate sa nu se rupa si fara prezervativ,se poate sa nu se rupa si cu prezervativ.
capisci? :rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex in 3 din 14 mai 2010 17:53 de Psyche
bun .. inca o femeie si swing it
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietenie dupa despart din 14 mai 2010 17:44 de inna
tocmai am terminat si eu o relatie de 4 luni..chiar daca nu a fost lunga relatia il iubesc enorm.imi este greu sa trec peste tot..dar sincer chiar imi doresc sa ramanem amici...au fost multe clipe frumoase ...dc sa nu mai vb ? daca nu a fost sa fie o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal din 14 mai 2010 17:34 de ygrec
salut,sunt nou pe acest site si vreau sa-mi dau si eu cu parerea despre acest Forlan,vreau sa zic ca Pippo Inzaghi e nimic la noroc pe langa acest Forlan. Inzaghi avea nororc dar mai stia sa loveasca si mingea pe cand acest Forlan habar nu are fotbal ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare o fi o gr din 14 mai 2010 15:59 de cristina
da dar daca ma dor ovarele inseamna ca nu sunt gravida?
Re: care sunt sansele de a fi insarcinata? din 14 mai 2010 15:07 de Psyche
nici prin absurd :rolleyes:
Re: Se poate sa ramai insarcinata? din 14 mai 2010 14:34 de ursaru
nu sunt sanse sa ramai insarcinata.apropo..exista apa si sapun:ok:
Re: care sunt sansele de a fi insarcinata? din 14 mai 2010 14:33 de ursaru
nu esti insarcinata:ok:
Care sunt sansele de a fi insarcinata? din 14 mai 2010 14:19 de ionela
L-am atins pe prietenul meu si a ejaculat...dupa o jumatate de ora am inceput iar sa ne atingem si imi este frica sa isi fi atins penisul in timpul `pauzei` si fi avut sperma pe mana.si daca ar fi avut,care este sansa ca spermatozoizii sa nu moara ...
Re: Re: Ajutor, nu se mai termina odata!! din 14 mai 2010 10:13 de leppflops17
Erm.. Ma sperie chestiile care se termina in "-scopie" :mellow:
Acum ma duc la doctor si sper sa nu'mi spuna ca am o boala necunoscuta si incurabila si ca o sa mor in curand :lol:
Oricum, tineti'mi pumnii!:ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: Posibilitatea unei revolutii din 14 mai 2010 07:40 de SORIN28
Doar cateva comentarii :D
Noi chiar le platim salariul, nu intr-o mica masura, tot. Ei(bugetarii) nefiind in productie stau la banii pe care restul ii platesc taxe la stat.
Probabil ca sunt multi romani in situatia idiotului din articol. ...
Pagina 853 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
70 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |