Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ciudat feeling din 16 mai 2010 18:37 de Int3rzisA
Hm..
Nu am mai intrat pe site de ceva zile si vad contradictorii deja pe forum.
Daca cer parerea cuiva asta nu inseamna ca sunt o persoana lasa si slaba =)
Oricum alti te clasifica si dupa cum iti pui " sentimentele" eu nu mi le-am pus pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare e destul? din 16 mai 2010 18:19 de Mario24
E treaba voastra daca nu credeti :P
Re: Re: Re: Re: Re: Ea foarte timida.... eu direct din 16 mai 2010 18:15 de aiurea
M-am gandit si eu la faza asta dar mie mi se pare a fii o parere pripita din moment ce nu ma cunoaste nu am comunicat cu ea pana acum.
Si daca e pana acolo, sunt un tip ok, am o oarecare reputatie in liceu si nu numai. Asa, ca mine, sunt un tip ...
Re: Re: Re: Re: Ea foarte timida.... eu direct. Cu din 16 mai 2010 17:59 de compot
Sau poate nu-l place.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: posibilita din 16 mai 2010 17:28 de Danny_DaBoss
hai sa fim sinceri.. si daca da jos presedintele si labarii din guvern, tot nu se schimba prea mare lucru pentru ca suntem deja datori vanduti ;)
Re: Re: Re: Ea foarte timida.... eu direct. Cum sa din 16 mai 2010 17:27 de yony
mi se pare un pic mult prea timida si "nesociabila" pt varsta ei..
nu se intampla nimic daca iese sa stea de vorba cu tine.. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pls help me! din 16 mai 2010 16:59 de sorinuxa
asta ma intreb si eu dak te protejezi oare qm poti sa ramai insarcinata ?ma refer la prezervative..adik dak folosesti durex nu are qm sa se rupa;)am incercat si credeti-ma ca nu se rup deloc
:ok: :~*
Re: Re: labii mici...maricele..(1-2cm...) din 16 mai 2010 15:27 de Andretty
Labiile Mare Sunt O Delicatesa Pt Barbati ;)...."Pasariceile" fara sunt naspa ...:x:x:x:x:x
Re: Re: Ea foarte timida.... eu direct. Cum sa con din 16 mai 2010 15:21 de aiurea
Hello!
Multumesc exotic pentru sfat. Dar, sunt anumite 'probleme' sa spun asa. Nu cred ca am avea ocazia sa iesim intr-un grup de prieteni, nu avem prieteni comuni, si ea cred ca m-ar refuza daca-s invita-o cu prietenii mei. Iar fata de ea, am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pls help me! din 16 mai 2010 14:49 de McLove
Si, cum ramane fata insarcinata, daca ei fac sex protejat?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal din 16 mai 2010 14:05 de ursaru
Nu iti face iluzii degeaba,ca 15 milioane sunt bani grei pe criza asta.Noi trebuie sa luam 6-7 jucatori buni ca sa facem ceva in sezonul viitor.Forta Steaua!!
ps:poate se impiedica Barcelona cu Valladolid :D
Re: dureri in timpul actului sexual din 16 mai 2010 13:57 de ursaru
da ,si prietenei mele i se intampla sa nu poata sta deasupra,dar s-a rezolvat.probabil ca nu esti suficient lubrifiata.:ermm:
Dureri in timpul actului sexual din 16 mai 2010 11:34 de bibush
am observat de curand ca daca stau in vreo pozitie cu picioarele in sus in timpul actului sexual ma doare ba in dreapta ba in stanga...simt de parca mi sar misca ovrganele din zona ovarelor ...deasemenea sa stau pe partener nici vorba nu mai pot de ...
Re: Dragoste sau obisnuinta? din 16 mai 2010 11:34 de yony
si eu sunt de parere ca ii mai bine ca a disparut din viata ta..
* in primul rand, cand iubesti si vrei o relatzie stabila nu inseli... si mai ales nu te dai la cea mai buna prietena a femeii careia ii spui ca o iubesti...
* in al2-lea rand, ...
Re: Re: Re: Re: par pubian??? din 16 mai 2010 11:32 de brunetul27
ai dreptate si mie imi place ca femeia sa nu se epileze si acum aviz pt cei care prefera rasa,sa intre pe un site de sex shop si sa vada care e cea mai scumpa papusa,rasa sau cu par pubian
le spun eu cea rasa e 100 lei iar cea cu par pubian e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal din 16 mai 2010 04:15 de compot
:((:((:((
Lasa, pan' la 23 mai are de castigat, Cfr-ul !
Sa vedem daca intr-adevar Gigi se va tine de cuvant si va baga bani in echipa din vara!
15 milioane si titlul e garantat!!!
Re: Ea foarte timida.... eu direct. Cum sa continu din 16 mai 2010 04:04 de ExoticDream
Nu ai gresit deloc; dupa parerea mea, asta este abordarea IDEALA, mai ales daca vorbim de o fata cumintica, fara fite. Ai fost direct si asta este perfect: fata a inteles ca o placi si cu siguranta a apreciat modul de abordare mult mai mult decat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: posibilitatea din 16 mai 2010 03:41 de ExoticDream
Intotdeauna am detestat conservatorismul si prostia, dar cand l-am vazut pe mascariciul ala "rosu" cum s-a inverzit cand l-a incoltit celebra intrebare cu Vantu si si-a uitat complet lectia invatata papagaliceste de acasa mi-am zis ca asa ceva nu ...
intersant:)) din 16 mai 2010 03:14 de Fara Limita
mda,se vorbeste fara perdea pe aici ,ff nice:lol:am stat jumate de ora sa citesc si am invatat multeee,app de fetele de 13 sau 15 ani(nu cred ca la varsta asta sunteti pregatite ptr sex,e adevarat ca sunteti in perioada pubertatiii si ,,va ...
Re: Re: Dezvirginare cu degetul din 16 mai 2010 03:04 de Anonim
tehnic vorbin, nu mai esti virgina, dar nu asta e ideea in esti sau nu esti virgina. toata ideea se leaga de prima experienta sexuala. daca o femeie isi doreste sa nu mai fie virgina doar de dragu de a-si rupe himenul, atunci inseamna ca chiar ...
Pagina 850 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |