Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Dragoste sau obisnuinta? din 15 mai 2010 10:45 de ari
Din patea lui sigur nu este dragoste.Sfatul meu este sa nu te mai umilesti cautandu-l.Daca te-ar fi iubit nu il interesa nicio alta fata,ca sa nu mai spun cat de nesmtit este ca s-a dat fix la prietena ta.Asta spune foarte multe despre caracterul ...
Re: Care sunt sansele de a fi insarcinata? din 15 mai 2010 10:36 de cherry_dream
doar dintr-o atingere a ejaculat? oau :lol:
pai nu s-a spalat dupa ce a ejaculat? :blink: mai ocupati-va si de asta dupa ce va jucati!
nu,nu esti insarcinata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mastubarea duce la eja din 15 mai 2010 10:30 de cherry_dream
sexul nu-i ca masturbarea.
si in plus, acum nu o sa-ti mai faci nicio prietena din cauza asta?
o sa vezi ca daca o sa incepi sa faci sex ... nu o sa mai ai chef si de masturbare. asta daca te satisface indeajuns prietena :rolleyes:
si ...
Re: Ajutor despre o sarcina din 15 mai 2010 09:54 de cherry_dream
nu,stai linistit :p
Re: 20, virgina, eu 18 cautator.. din 15 mai 2010 09:50 de Danny_DaBoss
Pai daca isi doreste o seara romantica pentru prima data, si orice fata isi doreste asta, de ce nu ii oferi ? Asta si asteapta de la tine, tu trebuie sa iei initiativa. O atmosfera romantica, relaxare, lumanari, o muzicuta, un vinulet... Nu e asa ...
prieteni vs iubita din 15 mai 2010 08:27 de SORIN28
N-am sa pot niciodata intelege care-i treaba cu "prieteni vs iubita".:wacko:
Nu doarme cu ei in pat (ca atunci ...autocar, via Germania, produs).
Desi am prieteni betivi, puscariasi, golani, hoti niciodata nu mi-a fost rusine sa ii prezint. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Portre din 15 mai 2010 08:13 de SORIN28
Cunosc o gramada de baieti care au minim 1,75 si ma cunosc si pe mine cu 1,85 :D
Daca ii gasim, ce facem?:blink:
Noaptea muzeelor...... din 15 mai 2010 02:43 de ExoticDream
Daca singurele motive pentru care n-ati mai calcat de mult printr-un lacas cultural sunt lipsa de timp si banii, in noaptea de 15 spre 16 mai veti avea sansa sa vizitati gratuit cateva muzee.....
Muzeele bucurestene isi asteapta vizitatorii la ...
Re: Dragoste sau obisnuinta? din 15 mai 2010 02:12 de ExoticDream
Ce varsta aveti? Nu de alta, dar cele mai multe relatii ultrarapide se destrama brusc la scurt timp datorita lipsei de maturitate (generale, dar si in materie de relatii de cuplu) a partenerilor. Spui ca va iubeati dupa 4 luni... Ati reusit sa va ...
Re: Re: Re: prieteni vs iubita din 15 mai 2010 01:41 de ExoticDream
Da, dar nu numai atat. Mie mi se par stranii situatii/explicatii de genul "Nu te prezint amicilor mei pentru ca imi este jena de comportamentul lor." A avea prieteni de care iti este rusine intr-un anumit context nu face decat sa arate ca esti o ...
Re: Semne proaste cuplul are... din 15 mai 2010 01:34 de alina
Re: La petreceri e cu mine, la scoala nu din 15 mai 2010 01:12 de ExoticDream
Pai nici el nu stie ce vrea. Poate la petreceri alcoolul il face mai guraliv sau poate compot are dreptate. In orice caz, daca ar fi avut vreun gand romantic cu tine, ar fi incercat si la scoala sa ti se apropie....
Cam asa-i in clasa a ...
Re: Ajutor despre o sarcina din 15 mai 2010 01:10 de simosimina
dacă nu ai ejaculat în ea...şi dacă sperma nu a intrat in contact cu vaginul fetei...nu a rămas!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Portretul din 15 mai 2010 00:57 de kitty_cat
dar catzi dintre voi aveti mult mai mult de 1.70 si ceva:)) k eu am 1.71 si vad numai baietzi d inaltimea mea... :)) daca gasiti mai mult d 1.75 sau 1.80 ..:)) ?
Re: Ea 15 ani, eu 14, cum sa-i spun ce simt? din 15 mai 2010 00:47 de kitty_cat
km nasol:) sincer... depinde cum ia si ea vestea:) dar totusi ar trebui sa ii spui, sau intai sa o faci sa te placa mai mult dekt k pe un frate:) ...daca vei reusi ve-ti avea o relatie frumoasa avand in vedere ca va cunoastetzi mai bine:)
Re: Re: Re: aveti idee cat costa un test de sarcin din 15 mai 2010 00:35 de kitty_cat
sh are ceva dak nul face dimineatza?k cik asha ar trebui.sau de exemplu maine mergem amandoi la un majorat sh dak doarme sa zicem pana la 12-1 apoi il face?adik ar fi vreo diferentza?:D ar putea da gresh dak nul face dimineatza?sh faptu k mergem ...
Re: Re: Re: scz din 14 mai 2010 23:53 de Bazatu
nush ce sa zic dar cum ai putea sa iti faci penisul mai mare decat este??????? asta as vrea sa stiu si io ca am vazut aici ca nu prea sunteti multumiti ????raspundetimi si mie la aceasta intrebare daca se poate
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal din 14 mai 2010 23:33 de ygrec
Sir Ferguson a spus-o ..... despre Forlan ar trebui sa se zica ca: s-a nascut sa-l loveasca mingea ca daca o loveste el devine o amenintare pt suporterii din tribune
Re: Re: Re: Oare o fi o greseala doar? Sunt gravid din 14 mai 2010 23:03 de kitty_cat
doamnee:)) iarta-ma k rad:))) dar tu vb serios:)) ai 16 ani...esti clasa a 10 ... cred... :))) cu ce intretii un copil :)) te ajuta taticul???:))) sau mamica ta?:)) doamneee gandeste -te si tu k la 20 d ani o sa ai copil d 4 ani. esti sigura k ...
Re: Oare o fi o greseala doar? Sunt gravida? din 14 mai 2010 22:59 de kitty_cat
buna am si eu o intrebare. am 16 ani si sunt fata. acum 1 luna am avut contact neprotejat cu prietenul meu.dupa care dupa 2 saptamani am inceput sa ma simt cam ciudat... mau luat ametelile.mau luat cu caldurie.. miau amortit buzele..si era gata sa ...
Pagina 852 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
59 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |