Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 mai 2010 15:47 de Machiavelli
Draga Pischot...Daca nu exista iubire si niciun interes...Pai nu e pacat sa nu o dea si la altii?Pe criza asta m-as multumii si cu 100 de ron pe seara...:devil: dar cred ca pentru asta baselu" miar lua 70 la suta din profit spunand vesnica ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea din 13 mai 2010 15:42 de Cypher
Da, dar daca exista prezervativul nu se va rupe, pentru ca este protejata, nu?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 mai 2010 15:41 de Machiavelli
Alt exemplu nu puteai da si tu?:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Unde se d din 13 mai 2010 15:24 de ursaru
computerul de bord mai are si erori,poate ii trebuie o resoftare:))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Unde se duc m din 13 mai 2010 14:22 de Pischot
Si de ce ne intra cate o musca-n ochii, daca aceasta are senzorii impotriva obstacolelor:)) ?[ li se strica computerul de bord? ]
Re: Parintii mei fac sex! din 13 mai 2010 14:02 de Fraise
Crezi daca daca parinti tai te-au conceput pe tine, dupa conceptia ta nu mai au voie sa faca sex/dragoste? Huh! Grav daca gandesti asa. Ma rog, esti doar un copil. Cu copii sau fara copii, ce formeaza un cuplu, toti intretin relatii intime. Nu ...
Re: Mama mea vorbeste pe ascuns cu un barbat... din 13 mai 2010 13:53 de Fraise
Situatia e complicata, desi incearca sa intri in discutie pe aceasta tema si vezi ce spune. Nu-i poti spune ca pasul pe care l-a facut e gresit, uita-te si la relatia parintiilor tai cum este. Daca parintii tai nu se mai impaca atat de bine, ...
Re: prieteni vs iubita din 13 mai 2010 12:00 de Psyche
eu nu inteleg cum poti numi o viata fara prieteni,cunostiinte viata sociala. nu sustin nici eu nu stiu cat prieteniile de gasca s.a.m.d.,familia primeaza in fata oricui,dar iubirea asta inainte de inelul pe deget e foarte relativa. femeile vin si ...
Re: Re: Re: Re: Varsta din 13 mai 2010 11:40 de sss
Nu mai avea un pic,chiar ar putea sa fie taica-su ca e dif de 30 ani,deci.....daca o facea la 15 si ea la 15 facea bebe era bunicu chiar :lol:
Re: prieteni vs iubita din 13 mai 2010 11:25 de ari
Pa daca stii ca nu sunt de "calitate" de ce mai umbli cu ei?incearca sa iti faci prieteni de care sa nu iti fie rusine ca asa nu stiu care-i scopul.
Poti sa ii spui si ei lucrul acesta si atunci nu cred ca ar fi o problema sa eviti intalnirile cu ...
Re: Candidoza vaginala din 13 mai 2010 11:00 de smartlady
Ca si tine, m-am saturat sa tot iau antibiotice si toate prostiile. eu m-am dus la farmacie (Centrofarm Militari) si mi-a recomandat farmacista niste servetele umede petru uz intim. va dati seama ca eram in stare sa iau orice numai sa-mi treaca, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea din 13 mai 2010 09:43 de SORIN28
Nici daca nu pune prezervativ nu e sigur ca se va rupe ata.
Poate sa nu se rupa, poate sa se rupa partial sau total....nu e o "regula".
Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste din 13 mai 2010 09:36 de madalina
eu ami dau seama ca ma iubeste cineva atunci cand ma saruta pe obraz pt ca ma trec mii si mii de fiori si ma rusinez
:~*:~*:~*:~*:~*:~*:~*:~*:p
Re: Re: Posibilitatea unei revolutii din 13 mai 2010 09:35 de SORIN28
Nu stiu de unde ideea asta precum ca "romanul este lenes".
Este lenes doar cel angajat pe pile si care are scaunul asigurat oricat de putin ar munci sau cat de competent este.
Hai sa-ti explic ceva:
Aici in tara, cat timp am muncit am fost ...
Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste din 13 mai 2010 09:34 de madalina
Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste din 13 mai 2010 09:32 de madalina
stiai ca?
Re: Mama mea vorbeste pe ascuns cu un barbat... din 13 mai 2010 09:13 de Natalya
incearca sa asculti la usa sa vezi cu cine vorbeste sau intreab-o despre ce e vorba.
noroc%%-
Re: Posibilitatea unei revolutii din 13 mai 2010 01:20 de ExoticDream
Ar fi cea mai mare prostie ca in acest moment populatia sa urmeze "chemarea la lupta" a unor lideri de partid frustrati ca au pierdut fraiele puterii, mediatizati din plin de niste simulacre de televiziuni "de stiri" care, oricat de democratic ...
Re: Efecte dezvirginare ? din 13 mai 2010 00:30 de al3xa_anamaria
cele mai sigure sunt primele 3 zile dupa ciclu.
inaintea ciclului nu poti stabili prea bine o perioada nefertila daca ciclul nu este fff regulat.
oricum eu recomand cele 3 zile de dupa si atat :ok:
Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea din 12 mai 2010 23:59 de Cypher
Totusi, daca ambii parteneri sunt virgini, baiatul daca poarta prezervativul are sanse mai mici sa i se rupa ata, nu? :flowers:
Pagina 855 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
182 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |