Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Ajutor, nu se mai termina odata!! din 14 mai 2010 02:40 de Bozgoru
clar nu e indigestie... dar nici enterocolita nu cred ca e.. ca daca ai avea 4-5 zile enterocolita incontinuu ai fi murit.. vezi sa nu ai vreo gastrita mai ,,teapana,,.. eu asa am patit.. aceleasi simtome pe parcursul la o saptamana.. si de fapt ...
Re: Se poate sa ramai insarcinata? din 14 mai 2010 00:58 de Pischot
Daca ai introdus degetele/mana se poate.. desi in contact cu aerul nu cred! Dar daca ai atins la exterior si era uscata uscata mana... Nu ramai!
si totusi.. ce cautati cu mainile pline de sperma pe la "vrabiutele" voastre?! am o dilema:|
Re: Re: Re: Re: Posibilitatea unei revolutii din 14 mai 2010 00:38 de valentine
Domnule draga, scuzati-mi expresia dar sunteti mai usor de manipulat decat cainii de dresat.
Si Exotica si Sorin au dreptate. Intradevar, romanul este lenes de felul lui, dar e vorba de romanul care castiga banii usor, gen bugetar (salariul astuia ...
Re: Re: Sex cu transexuala? din 14 mai 2010 00:30 de Scema
Dar de ce se duc barbatii cu trans?! ... ce ce eu dorinta asta?... as vrea sa aflu...
Se poate sa ramai insarcinata? din 14 mai 2010 00:17 de andrada
Se poate sa ramai insarcinata daca te atingi si se intampla sa ai sperma uscata pe mana.care sunt sansele?
Re: Re: Ajutor, nu se mai termina odata!! din 13 mai 2010 22:43 de leppflops17
Nu stiu in ce masura e "psihic" la mine, dar sigur e si asta. Cand am ajuns la scoala sa dau o teza nu am mai avut nimic, ba chiar ma simteam bine (chiar daca de abia stateam in picioare cand am plecat de acasa). Am stat acasa, imi mai trecuse... ...
Re: Re: Cred ca am HPV va rog spuneti-mi daca e as din 13 mai 2010 22:28 de simosimina
ce să-şi taie doctore? Puţa??? :))
Dacă tot te dai mare doctoraş pe aici expune problema pe larg...nu se taie negii!!!1 Explică tu mai bine ce păţesc ei
Re: Ajutor, nu se mai termina odata!! din 13 mai 2010 22:27 de simosimina
este foarte posibil să ai ceva la stomac (vreo bacterie..stafilococ etc).
Aşa că doctorul te poate ajuta în problema asta
Acum un an jumătate..am avut 3 zile în care nu am mâncat decât compot (şi ăla în scârbă)..nu eram deranjată ...
Re: Re: Ajutor, nu se mai termina odata!! din 13 mai 2010 22:24 de leppflops17
Din punctu asta de vedere sunt fericita da in rest.. :rolleyes:
McLove: Exista si o sa ajung maine. Dar nu cred ca e cazul sa te duci la doctor din orice banala indigestie. Acum avand in vedere ca nu prea mai seamana cu o indigestie ci mai ...
Re: Ajutor, nu se mai termina odata!! din 13 mai 2010 21:48 de sweety16
Cam naspa daca spui ca te tine de 5-6 zile...nu prea e normal...du-te la doctor...si priveste partea buna...ai slabit 4 kg! :))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce din 13 mai 2010 21:35 de Marian it
Ne am baga s noi dar pakat k nu sunteti in it :(
Re: Re: Re: Re: Ce cadou special sa-i fac prietenu din 13 mai 2010 19:14 de simosimina
si ce motoare are in dotare? si tu ce zici ca i-ai luat?
ca sunt tare curioasa...nu de alta dar am si eu vreo 45 de motoare in dotare :))))))))))))))))))
:lol::lol::lol::lol::lol:
pardon...50:))):lol::lol::lol:
Re: prieteni vs iubita din 13 mai 2010 19:11 de compot
Stai linistit, daca ei te respecta pe tine, in momentul in care vor fi cu tine si tu cu ea, prietena ta, se vor comporta altfel.
Eventul, avertizeaz-o ca prietenii tai sunt cum sunt.
Ajutor, nu se mai termina odata!! din 13 mai 2010 19:05 de leppflops17
Buna. Am o problema de vreo 5-6 zile... nu e legata de sex dar daca tot e vorba de sanatate, ma gandesc ca poate reusesc sa o rezolv aici :ermm:
De 5-6 zile am diaree si am si vomitat de cateva ori. Am slabit 4kg si mananc numai paine prajita, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mastubarea duce la ejacula din 13 mai 2010 18:45 de zuzu
poi nu mi-am facut niciuna tocmai din teama ca va dori sa facem sex.. si o sa rada de mn... ca nu ma tine..
Re: Re: ajutati-ma va rog:(((( din 13 mai 2010 18:26 de irina
este greu sa iei o decizie in cazul in care il iubesti..stiu cum este,dar mai bine acum ...decat mai tarziu ..iti place sa te chinui singura daca accepti sa mai traiesti langa acest om ..(parerea mea). gandeste-te ca lupul isi schimba parul dar ...
Re: Re: Re: prieteni vs iubita din 13 mai 2010 17:49 de Pischot
E ca si cum i-ai ascunde ceva ... Nu e bine! Spune-i motivul pentru care nu faci asta, spune-i ca-n momentul in care veti iesi voi doi si prietenii.. ti-e frica de un esec.. ori o gluma proasta spusa de ei ... ori o situatie penibilia... ori orice ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 mai 2010 16:39 de Cassandra
ba cred ca ti-ar lua 80 la suta si ti-ar mai pune inca un impozit... ori crezi ca placerea e gratis?? indiferent a cui o fi ea... :lol:
Re: Re: E bine sa inghiti sperma barbatului ?Dar din 13 mai 2010 16:23 de gheo
In primul rand,da-mi un ragaz sa rad.:rolleyes:
In al doilea rand,sunt de acord cu convingerile anti-urina,dar sa mananci voma???WHAT THE FUCK???!!!???
Re: Re: Re: Posibilitatea unei revolutii din 13 mai 2010 15:58 de Machiavelli
Din pacate ai dreptate ...asa e romanul...crede ca daca munceste mai mult mananca mai bine...nu sunt numai conducatorii de vina ci si populatia :ok:
Pagina 854 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
181 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |