Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Dureri in timpul actului sexual din 17 mai 2010 22:22 de simosimina
îţi şi zic de ce!
Ţi s-a întâmplat odată să te doară într-o poziţie să zicem cu picioarele în sus, apoi la următorul act sexual ţi-ai amintit de durerea pricinuită de acea poziţie, aşa că ai asociat-o cu durerea!
Totul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 mai 2010 22:17 de simosimina
suferi de penis strâmb?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 mai 2010 22:15 de Nick
Nu stiu daca se largeste de la prea mult sex,de fapt nu cred asta dar cu siguranta daca e larg ai senzatia ca te-ai ratacit intr-o pestera dar e nasol si daca e prea stramt mai ales daca ai si penisul stramb.
Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iube din 17 mai 2010 19:16 de alex
vine la maine si ma saruta:heart:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: posibilita din 17 mai 2010 18:42 de valentine
Tin sa subliniez faptul asta! Oameni buni, sunteti manipulati in ultimul hal. La ce iesiti in strada? Dintre toti protestatarii care se dau cu curul de pamant si au iesit sau urmeaza sa iasa in strada, decat pensionarii au dreptate sa faca ...
Re: Labii mici...maricele..(1-2cm...) din 17 mai 2010 18:23 de Nick
Labiile mici daca au dimensiuni mici e ca un penis mic la un barbat,eu le prefer mari ca niste "creste de cocos",totul e ca vaginul sa nu fie prea larg ca atunci chiar te simti ca ratacit intr-o "pestera".
Re: Re: Iubitul a inceput sa te bata. Ce masuri ie din 17 mai 2010 15:21 de nume anonim
daca nu ai copil dai papucii!dar si daca ai iati copilu si pleaca!nici un baiat nu ar trebui sa faca as!daca te iubea cu siguranta nu facea asa.
;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 mai 2010 14:15 de cherry_dream
acum nu mai ai ce face. fa un test de sarcina la 10 zile de la contact ca sa vezi daca ai ramas.
Re: Re: Sotul meu nu vrea sa facem sex cu lunile! din 17 mai 2010 13:29 de XXXXX
cD TE aud vorbind parca m-as asculta pe mine , doar ca la mine e mult mai grav , avem un copil de 2 ani . ca si la tine problema a inceput de ceva vreme dar credeam ca e o chestiune de timp etc . Acum a tecut acel timp si tot astept , dar degeaba .Nu ...
Re: Re: Re: Dragoste sau obisnuinta? din 17 mai 2010 03:21 de ExoticDream
Revenirea lui si teatrul din seara aceea nu au fost nicidecum dovezi de iubire, intuiesc ca isi doreste doar sa te tina agatata sub vraja lui, in stilul lui, fara sa tina cont de ceea ce simti si iti doresti tu. Un om care te iubeste nu poate ...
Avertisment! din 17 mai 2010 02:56 de ExoticDream
Feelingul meu ciudat este ca, daca nu va autocenzurati exprimarea, s-ar putea ca acest topic sa fie drastic subtiat data viitoare cand il veti mai vizita! Incercati sa va mentineti on topic, fara atacuri la persoana si alte deraieri nepotrivite, ...
Re: Tot eu. din 17 mai 2010 02:48 de ExoticDream
Te inhami la un "jug" un pic anevoios, dar s-ar putea ca in final sa-ti spui ca a meritat. In fond.... intre a reusi sa ai o partenera care nu a mai avut pe nimeni inaintea ta si care iti poate darui prima ei iubire, chiar daca va dura o vreme, ...
Re: Re: Dragoste sau obisnuinta? din 17 mai 2010 00:15 de irina
eu am 23 de ani si el 29..sa va mai povestesc ce sa mai intamplat???...dupa fix 3 saptamani de la ultima noastra intalnire,primesc un telefon de la el ...in care ma ruga sa iesim la un suc .Am acceptat ,m-sm dus intr-o csfenea unde era el..A scos ...
Problema cu penisul din 16 mai 2010 23:54 de Alex
Buna , am si eu o problema cu penisul.
Dupa fiecare orgasm , mi sei inroseste capul penisului si ma doare ore intregi si durerea persista.
Nu pot sa fac sex si dupa 1 ora sa facem din nou ca ma doare de numa ... daca stiti ceva in legatura cu ...
Re: Re: dureri in timpul actului sexual din 16 mai 2010 21:11 de ursaru
adevarat :ok:
Re: Re: Re: Re: Fetele virgine masturbeaza? din 16 mai 2010 20:12 de McLove
Probabil si fetele virgine se masturbeaza, dar cred ca asta nu e un subiect cu care sa iti bati capul.
Ce se intampla daca spune cineva ca x se masturbeaza si e virgina? :ermm:
PS: Psyche e fata...
Re: dureri in timpul actului sexual din 16 mai 2010 20:10 de Psyche
si lubrifiantul poate fi de vina. e o chestiu de vagin oricum. daca vorbim de un partener nou e de inteles,se necesita putina "acomodare",atat cu jucaria cat si cu stilul. si daca se intampla sa mai faci si o pauza,indiferent de partener,te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cateva intrebari din 16 mai 2010 20:07 de razvan
Re: Dragoste sau obisnuinta? din 16 mai 2010 19:53 de Psyche
dragoste cu nabadai. e clar.
mereu intr-o relatie unul e mai egoist,de regula si unul se implica,se consuma mai mult,are o perspectiva mai larga,iarta,face omisiuni. nu stiu ce experiente ai avut in vechile relatii,dar mi se pare ca a fost ...
Re: Re: Re: Fetele virgine masturbeaza? din 16 mai 2010 19:45 de Psyche
daca vrei sa faci cercetari,cerceteaza in randul amicelor tale care au incredere in tine si nu se jeneaza de detalii intime. personal sunt o fire deschisa dar nu intr-atat incat sa-ti si raspund.
daca vrei o opinie asupra unui subiect,foarte ...
Pagina 849 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
53 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |