Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Pierce in limba

din 19 mai 2010 23:37 de simosimina

fratele meu a avut o perioadă..l-am prins pentru că mi-am dat seama la masă (că mânca ciudat) :))) Nu a avut dureri...a mâncat normal ...acum nu îl mai are nici în limbă şi nici în alte părţi, pentru că nu îi permite meseria :))

Re: Care sunt sansele de a fi insarcinata?

din 19 mai 2010 23:32 de Pischot

Daca n-ai bagat degetu cu sperma nici tu, dar nici ea nu are sanse sa ramana! V-ati atins cu sperma.. da` cu altceva mai ... altfel... nu se putea?! Off-topic: Compotzel ... Ma omori cu zile :D :D :devil::devil::devil: auzi la el..."Ce ...

Re: Mai este valabil testul de sarcina?

din 19 mai 2010 22:09 de Psyche

daca era in punguta respectiva era inca inchis ermetic,deci nu e nici o problema :flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare...

din 19 mai 2010 21:46 de sweety16

Da intr-adevar era mai ok sa iti trimit mesaj pe privat dar nu m-am gandit pe moment la asta.Si nu intentionat sa incer sa-ti raspund "dur" :))

Pierce in limba

din 19 mai 2010 20:57 de sweety16

Vreau sa va intreb daca aveti pierce in limba...si daca ati avut vreo complicatie cand vi l-ati dat.Eu am incercat sa imi dau si mi-a nimerit o vena si am facut hemoragie urmata de un hematom. Stiti vreun salon ok unde as putea sa-mi dau din nou? ...

Mai este valabil testul de sarcina?

din 19 mai 2010 20:01 de Uncontrollable

Buna.Am si eu o intrebare destul de blonda pentru voi. Daca am luat un test de sarcina Surecheck si l'am din cutie dar a mai ramas in pungtuta acea de plastic si l'am folosit abia dupa 10 ore dupa ce l'am scos din cutie... mai este valabil testul? ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pierce in buric

din 19 mai 2010 15:42 de Kirby

ptr Buzica....eu cred ca nu ai experienta de loc in ceea ce priveste piercingurile... cum mama dracului sa dai tot timpul cu canamicin la el looooooooool doamne... daca gaura s-a trecut nu mai necesita sa fie dezinfectat un canamicin sau alte ...

Re: Re: Re: Re: Re: intrebare...

din 19 mai 2010 15:36 de McLove

Acum, citindu-ti postul, probabil ma voi sinucide. Ce raspuns vroiai sa ii dau? Vad ca tu postezi doar ca sa vada lumea ca imi raspunzi mie, (cica) dur. Nu puteai sa imi trimiti mesaj? Nu iti convine, eu nu oblig pe nimeni sa imi ...

Re: Re: Posibilitatea unei revolutii

din 19 mai 2010 14:54 de valentine

De unde afirmatia asta? Pentru a afla numarul anilor aproximativ in care preturile se vor dubla se foloseste o formula econommica. Mai exact se ia numarul 70, se imparte la inflatia din acel an si numarul dat reprezinta numarul aproximativ de ani ...

Care sunt sansele de a fi insarcinata?

din 19 mai 2010 14:47 de KyCround

Care sunt sansele sa ramane insarcinata daca nu am penetrat-o? (nu am reusit :D) Am folosit prezervativ. Nu cred ca s-a rupt. Dar ne-am mai atins si, sa zicem, poate am atins zona cu sperma. I-a intarziat ciclul si de aia intreb. Trebuia sa vina ...

Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste

din 19 mai 2010 09:45 de re:re:re:re:

se uita in ochii tai si daca te uiti la ea intoarce capu:heart::love:

Re: Re: Re: Labii mici...maricele..(1-2cm...)

din 19 mai 2010 00:41 de Psyche

femeile se diferentiaza de la brau in jos. atat labiile,vaginul cat si clitorisul fac parte dintr-un ansamblu diferit la fiecare femeie. senzualitatea acopera deobicei imperfectiunile,daca li se pot spune asa. faci un raport intre materia ...

Re: Ginecologul poate vedea daca mai esti virgina

din 19 mai 2010 00:19 de compot

Habar n-am, stiam ca ginecologul face operatii pe creier. Subiectul asta presimt c-o sa coboare!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 19 mai 2010 00:06 de compot

:ok: Corect! Daca traiau acu' 20-30 de ani in urma, 99% existau sansa sa gaseasca, acum, in prezent a ramas 1% sansa!:D Ironic dar... ma-ndrept spre adevar din pacate:(. Eu le iubesc pe toate:love::love:.

Re: Ginecologul poate vedea daca mai esti virgina

din 18 mai 2010 23:50 de nicoledulcea

sigur ca poate vedea daca esti virgina,eu am fost astazi si a vazut!

Re: Re: Re: Re: Re: iubitul a inceput sa te bata.c

din 18 mai 2010 23:03 de sweety16

Gen..merita s-o bata nu?Indiferent de motivul certei sau de comportamentul ei nu are dreptul sa o loveasca...punct!

Re: Re: Labii mici...maricele..(1-2cm...)

din 18 mai 2010 22:01 de desfacalet

:)) prin comparatia ta, fetele ar f*te cu labiile asai? :)) adica o fata dotata ar fi o fata cu labia cat corabia :)))) cum poti sa faci comparatia asta? labiile mari is :x alea mici is mai delicate :heart::heart: thoamne ce idiot :lol::lol:

Re: Marimea testiculelor?

din 18 mai 2010 19:40 de Bozgoru

cika da... dar doar in ,,extremitati,,... adica... daca ai oualele prea mici rezulta ca corpul tau nu produce destul testosteron... iar daca le ai prea mari inseamna ca produce prea mult.. sau cum spune o vorba din popor..,, nu ti-ai mai tras-o de ...

Re: Cum se excita o fata

din 18 mai 2010 19:31 de Bozgoru

nu conteaza unde... ci CINE o excita..

Re: Cum se excita o fata

din 18 mai 2010 18:35 de cherry_dream

nu toate fetele au aceleasi zone erogene. depinde de fata. asa ca trebuie sa descoperi tu. si in niciun caz asta nu se intreaba.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 847 din 3731
«   1 ... 844   845   846   847   848   849   850 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare