Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
: Cum iti dai seama daca te iubeste cine din 22 mai 2010 17:34 de ramona
vreau sa stiu daca ma iubeste fostul sot
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aparitia spermei din 22 mai 2010 15:44 de d
Re: Cum sa agat o tipa pe strada? din 22 mai 2010 15:42 de hm
vezi chestia ca intr-adevar ai dreptate pentru ca fetele ne agata si nu noi...
chiar daca vei agata vreo fata sa stii ca ea prima te-a agatat deoarece asa e facuta lumea...
( chiar si in lumea animalelor-- masculii sunt frumosi, femelele nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ;) din 22 mai 2010 15:13 de simosimina
cu "corpu la om" am treabă, pentru ca este omul meu!
Şi ştie ce îmi place şi ce nu...Nu îmi place pădurea tropicală jos...cum nici lui nu îi place! Şi mi se pare absolut normal!
Mă înţelegi tu "pă" mine?
Re: Re: Re: Re: Posibilitatea unei revolutii din 22 mai 2010 14:24 de SORIN28
Inca o revolutie nu stiu daca va mai fi(desi nici prima nu a fost mai mult decat o lovitura de stat indusa de straini si care sa semene cu o revolutie). O lovitura de stat...probabil.
Da, romanii sunt manipulati dar...pe ce baza? Pe "vederea" ...
Re: Re: Re: Oare sunt nimfo ? din 22 mai 2010 12:38 de bia
Cu cea care a deshis topicul,dar daca mai sunt si altele care se simt(si vad ca sunt :-` )...ce sa-i faci,daune colaterale :lol:
Re: Re: Re: Decalotarea penisului din 22 mai 2010 09:34 de amoshot8
Buna:~*am 11 ani si penisu cand e mort are lungimea de 8cm iar cand e sculat are lungimea de 12cm si cand e sculat incerc sa-l decalotez dar nu pot pentru ca ma doare dar cand e mort pot sa-l decalotez fara griji.Am fos operat de fimoza.Plz ajutatima ...
Re: Ce pozitii sunt recomandate pt dezvirginare din 22 mai 2010 06:56 de dariuSs
Acum , e vorba si de fata... poate ii e rusine de iubitul ei si nu poate sa stea peste...:~* mai bine inainte cu vreo 3-4 zile dezbraco si nu o dizvirgina! Ca sa se obisnuiasca!:-*
Daca ea trage de tine : fa sex cu ea! cum ii doreste ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ;) din 22 mai 2010 06:13 de Pestisor
io te intzeleg pa tine da? ce treaba ai tu cu corpu la om face ce vrea cu el...daca lui spre exemplu nu ii place paru tau din cap si te pune sa te razi? cum e? :)):D:D
Re: Semnificatia cuvantului din 22 mai 2010 04:16 de ExoticDream
Da, toate astea inseamna infidelitati, dar mai sunt si altele, de exemplu flirtul. De asemenea, as cataloga drept pseudoinfidelitate ascunderea de partener a oricaror intamplari care implica conexiunea prea stransa cu persoane de sex opus.
Ai ...
Re: Re: Re: Re: sexul in 3 din 22 mai 2010 03:54 de ExoticDream
Apreciez sinceritatea cu care iti expui fanteziile cele mai intime inclusiv in fata iubitei, INSA insusi faptul ca in mintea ta este loc pentru ganduri gen "daca o sa fie sa ma despart de ea", "in nici un caz nu o sa se intample cand am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iube din 21 mai 2010 19:08 de sambino0la
iti poti da seama daca cuneva te iubeste dupa comportamentul lui. observi cum se poarta el cu tine.daca se poarta frumos,vorbeste frumos,poate mai face si cite vreun compliment din cind in cind...si mai apoi iti dai seama si ...
Re: Buza sparta cu o piatra :( din 21 mai 2010 18:15 de anita
Cum mai esti cu buza? Ti-a trecut? Si daca da cu ce ca sa stim pe viitor!
Re: Help...cu fetele din 21 mai 2010 17:39 de compot
"Fii tu insuti".. e o prostie!
Esti: plin de nesiguranta, fara amuzament, neincrezator, lipsit de idei, timid, etc..
Fii tu insuti, cu "calitatile" de mai sus si-o sa vina ea la tine, te asigur eu !!!
Nu te lua dupa cei ce-ti zic sa fii ...
Re: Aparitia spermei din 21 mai 2010 17:16 de Dragos
ba nui nik mie mi-a venit pe la 9 juma da nu stiu daca era sperma da marog a iesit un fel de gelatina alba transparenta si acu la 11 cand ma masturbez acelasi lucru si eu am pete is somn:lol::lol::lol::lol:
Re: Sex la menstruatie... din 21 mai 2010 17:15 de ubyalex
am facut de 2 ori cand eram pe stop o data nu mi-am dat seama ca imi venise si odata pe la sfarsitul menstrei cand nu curge prea mult...nu prea ma pasioneaza desi atunci parca am mai mult chef ca de obicei...nu mi se pare igienic si e si ...
Re: Cum sa agat o tipa pe strada? din 21 mai 2010 17:04 de ubyalex
pai nu trebuie sa te pierzi...eu daca as fi baiat sincer as fi mandru sa fiu agatat de fete:X:X..mi-ar place sa fiu baiat macar o saptamana sa vad cum e:X
intrebare grea din 21 mai 2010 17:04 de fricoasa
stiu ca in timpul menstruatie poti sa ramani insarcinata, mai ales daca mestruatia tine 7 zile si se face dragoste in penultima zi neprotejat si se termina si in partenera riscul este mai mare avand in vedere ca spermatozoizi rezista pana la 4 ...
Re: Help...cu fetele din 21 mai 2010 16:44 de ubyalex
Fii tu insuti si nu incerca sa faci ceva ce nu iti sta in fire.Intra in discutie cu ea,abordati orice subiect...invit-o la un suc,o plimbare si ai sa vezi ca dupa lucrurile o sa decurga de la sine
Re: Help...cu fetele din 21 mai 2010 16:44 de ubyalex
fii tu insuti si nu incerca sa faci cv ce nu iti sta in fire.intra in discutie cu ea..abordati orice subiect..dupa invito la un suc,la o plimbare,orice..unde sa fiti numai voi doi..asa va cunoasteti mai bine..si ai sa vezi ca dupa lucrurile o sa ...
Pagina 844 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
58 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |