Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: daca aveai cam 2 metri.... din 25 mai 2010 13:58 de duduletz
cred ca glumesti 1,86 e perfect dar tinete si de sala sa ajungi la vreo 80-84 de kg daca nu le ai deja...:D. Scuze ca schimb subietul dar... vreau sa stiu si eu daca se poate: am 20 de ani si 1,85 practic kickboxing muay thai de 4 luni si am de gand ...
esti aiurea din 25 mai 2010 13:42 de claudiu90
cica sa mai taie din inaltime...:lol:, tiai dori sa ai vreun metru 85-88, tu esti un invidios asta esti sa vezi tu cum arata unul ca barbat la 1.85-1.88 chiar si unu 90 cu vreun an de sala sau mai putin, eu am 1,85 si am aproape 20 de ani sper sa ...
Pata alba pe capul penisului din 25 mai 2010 13:28 de qwerty123
Buna ziua ,
Am 18 ani si de aproximativ 2 luni mi-au aparut niste bubite albe la baza capului penisului care in timp s-au marit si s-au facut ca niste pete albe iar daca le ating simt ca e piele moarta , adica nu simt mai nimic . Am cautat pe net ...
Re: Re: Re: menstruatie intarziata....sarcina? din 25 mai 2010 12:50 de cherry_dream
fa un test de sarcina dupa 10 zile de la contact..
Re: Re: Re: Re: Fotbal pentru fete din 25 mai 2010 06:07 de compot
Viceversa...:cat::cat::cat:
Fotbalul nu e intim, dar daca vrei sa fie, te voi invata sa te intorci cu spatele...:D:D
O sa-ti driblez altceva :devil::devil:.
N-avem nevoie de portari..
Avem nevoie de minge si unul de altul.
Re: Re: Re: Re: Cum se formateaza un PC? din 25 mai 2010 02:53 de Bozgoru
pare greu..
Re: Despartire, santaj! din 25 mai 2010 01:39 de ExoticDream
Uite de-aia e bine sa spui adevarul, macar cand esti intrebata daca nu din proprie initiativa. Nu este cazul sa pui in discutie despartirea de teama unui santaj. Spune-i mamei tale adevarul sau, daca tii sa mai amani momentul, spune-i lui ca ea ...
Re: Re: Re: Se poate? din 25 mai 2010 01:13 de alexnico08
daca e asa... inseama ca nu ar fi avut cum sa ramana..chiar daca ar fi curs o picatura doua... dupa cate stiu 3 zile inainte si 3 dupa sunt nefertile... tot voi mi'ati spus...asa am retinut:lol:
Re: Re: Re: Fotbal pentru fete din 25 mai 2010 01:13 de ExoticDream
Pai nu prea stiu cum poate fi fotbalul asta intim, suntem adversari, ne driblam, dar in porti cine sta?
:blink::blink::blink:
Re: Re: Am 16 ani, prietenul meu insista sa facem din 25 mai 2010 00:59 de younes
:devil::devil:
Re: Re: Re: Fotbal pentru fete din 24 mai 2010 23:34 de Pischot
...Sa nu iti placa fotbalul...
La asta se referea Compotzel! :~*
Re: Re: Re: Re: Cum sa fie parul pubian intr-o rel din 24 mai 2010 22:57 de Pischot
e erotic sa inoate-n par pana gaseste gaura! E erotic, il excita cand n-o gaseste si gaseste "buba maro"... si urca pe carare mai sus!
Hai ma ca e frumos :x:x:x:x
Mi-am facut singura sila :D ...Nu sunt pe craca mea!
Re: Re: menstruatie intarziata....sarcina? din 24 mai 2010 21:44 de popcorn
nu stiu de cand miam inceput viata sexuala am fost speriata la fiecare menstruatie...da niciodata nu a intarziat....da sunt extrem de speriata:))...
mie frica sa nu ma fi atins cumva si sa fi avut minuni pe degete..:)) si racita nu cred ca ...
Re: menstruatie intarziata....sarcina? din 24 mai 2010 21:31 de sorinuxa
Pey daca ai zis ca nu a fost niciun incident nefericit nu inteleg de ce esti speriata .Poate esti racita si daia ti-a intarziat.Stai linistita!:ok:
Re: Re: Re: Re: Cum sa fie parul pubian intr-o rel din 24 mai 2010 19:45 de simosimina
unora le place:x
dar e bleachhh
Re: Re: Re: Cum sa fie parul pubian intr-o relatie din 24 mai 2010 18:39 de baby
Daca erotismul sta in parul pubian eu ma duc la manastire:lol::lol:
Re: Re: despartire:(( din 24 mai 2010 18:23 de sorinuxa
nu as putea sa ii zic ca a mintit pentru ca si mami banuieste ceva . Ca in ultima vreme imi zice intruna ca m-am ingrasat si de fiecare data cand ma cert q prietenul meu .. vede ca insist atata sa raman q el de fiecare data imi zice"Nu cumva ai ...
Re: despartire:(( din 24 mai 2010 17:52 de compot
Stai linistita, n-o sa aibe tupeu.
Chiar daca-i zice, ii spui si tu ma-tii ca e o mincina si ca nu poate accepta despartirea.
Re: GIORGIANA din 24 mai 2010 14:58 de ANDREEA
BUNA GIORGIANA YO SUNT ANDREEA J VIN DIN ITALIA :D IMI PLACE FOARTE MULT AICI DIN PACATE NICI YO NU AM ID DE MESS DAR CUM SPUNEAI J U NE PUTEM AUZIM AICI SUNT O FATA SINGURA J NU AM MULTI PRIETENI PT K MULTI SPUN K YO SUNT EMO J CHIESTI :~* ...
Re: Re: Cum sa fie parul pubian intr-o relatie sex din 24 mai 2010 14:41 de Esti Fazan
Asta se intampla de vreo 10 ani incoace ! Daca rasfoiesti revistele Playboy vei ramane uimit ca divele playmate aveau par pubian. Este un obicei strict European , asiaticele considerand ca este de neconceput lipsa parului. Multe din starurile ...
Pagina 841 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
46 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |