Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Risc de sarcină...?

din 27 mai 2010 18:06 de Pischot

numarul cazurilor favorabile supra numarul cazurilor posibile, asa se calcula odata probabilitate!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sarcina!!!!

din 27 mai 2010 18:04 de Andruta

puteam sa caut si pe net raspunsul la intrebare dar am vrut sa vad ce ziceti si voi dar vad ca pe acest forum unii se cred prea destepti iar pe altii ii considera prea prosti...daca esti in strae sa dai un raspuns bine daca nu stai in banca ta si nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sarcina!!!!

din 27 mai 2010 18:00 de Andruta

sincer daca erati asa destepti cum va credeti (cei doi)nu dadeati asemenea raspunsuri...dar ati dat dovada ca sunteti mai prosti decat pareti....

Re: Re:da stiu

din 27 mai 2010 17:59 de nija

(X)Stiu eu iei un lighian cu apa caldutaa(pottrivita)si cu un burete moale ti-l speli si te ungi cu spirt si cu alifie si peste doua zile incearca din nou acelasi lucru si gata nu mai ai nicio poblema credema cu mine a mers multa bafta daca cumva nu ...

Re: Re: Re: Decalotarea penisului

din 27 mai 2010 16:32 de Mxt

ms mult... auzi eu sunt necricumcis, si cum am mai zis am 14 ani, pot ramane asa sau am nevoie de o operatie de cricumcizie ? Noi avem peste penis piele de la baza pana la varf... asta inseamna ca esti necircumcis nu ?

Re: Re: Re: Re: mare dubiu

din 27 mai 2010 16:25 de Pischot

Inseamna ca merita! vezi tu raspunsul ti l-ai dat singur! ...mai ales daca sti deja ca te va mustra constiinta... asteapt-o!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sarcina!!!!

din 27 mai 2010 16:17 de cevamaicool

mi se pare mie sau s-a cam intrecut limita? nu puteti sa-i dati un raspuns normal fetei? trebuie sa apelati la astfel de jigniri? treaba ei daca si-a inceput viata sexuala, poate nu stie ea prea multe insa a stiut sa se protejeze! da-va-n colo, ...

Re: Re: Re: Re: Prietena mea indragostita de priet

din 27 mai 2010 16:01 de emylia

niciodata nu m-as cupla cu iubitul prietenei mele,nu mi-as permite sa ma bag in relatia lor,nu am nici un drept si nu as trada-o pe ea

Metode de a cunoaste fete

din 27 mai 2010 13:47 de andrew1234

suna cam ciudat titlu dar sa explic: am 25 de ani, nu sunt foarte experimentat in domeniu si de ceva vreme tot incerc sa imi fac o relatie stabila. e posibil sa am eu o problema pentru ca imi vine destul de greu sa ma apropii cu adevarat de ...

Re: Re: Academia de politie

din 27 mai 2010 13:40 de McLove

Am rezolvat de ceva timp, nu e o problema. Totusi, poate exista cineva care e interesat... Daca aveti vreo operatie, interventie chirurgicala, medicul de la IPJ o sa va ceara un protocol (fisa de observatie, sa vada cum a decurs operatie). Daca ...

Re: Re: Re: Risc de sarcină...?

din 27 mai 2010 13:26 de McLove

Daca a zis "mic riscul", trebuia sa realizezi singura ca e posibil...

Re: Re: Re: mare dubiu

din 27 mai 2010 11:58 de alkaline

cam asta e si temerea mea cea mare.eu sunt genul de persoana care comunic mult prin siboluri si orice gest conteaza foarte mult si ea stie asta.i-am zis (poate nu vorbeam chiar 100% serios) ca pt minenu conteaza neaparat actul in sine ci fpatul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 mai 2010 03:32 de Bozgoru

nu baga nimeni nimic daca nu au de castigat.. daia au si ajuns la averile astea... nu s-au bagat in nimic ,,non-profit,,...

Re: mare dubiu

din 27 mai 2010 03:28 de Bozgoru

egoistele fetele astea...;)

din 26 mai 2010 23:34 de Pischot

Daca merita sa o astepti... fa`o! Daca nu merita, spargeti capsorul in prima galetusa de smantana! Tu alegi, cheia e la tine! [ reclama la bere :D]

Re: Re: mare dubiu

din 26 mai 2010 23:33 de Andruta

si daca te iubeste ar trebui sa-si doreasca si ea lucurul asta.cred ca ai asteptat destul...sau macar cum ziceai ...in vara asta sa se intample

din 26 mai 2010 23:31 de Andruta

daca o iubesti si iti doresti mult sa fii cu ea ai putea astepta dar mi se pare ca ai asteptat destul un an(mai ales in ziua de azi sunt destui de putini care ar astepta asa)....si pana la urma are 17 ani nu 14.cred ca e cam mult sa mai astepti inca ...

din 26 mai 2010 23:30 de msdafsd

:)) esti sigur ca nu a zis in gluma ? daca a fost serioasa cand a zis asta dao dreaq de treaba ca esti tanar nu trebuie sa'ti bati capu cu relatii de lunga durata Bafta !

Mare dubiu: ea nu vrea sex!

din 26 mai 2010 23:23 de alkaline

fratilor am si eu o mare intrebare ca nu mai stiu ce sa fac. Am o prietena(17 ani) cu care sunt de 1 an si cu care nu am facut mai nimic.ne mai intalnim noi din cand in cand si ajungem aproape de a face sex dar doar ajungem pana acolo ca daca vreau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 mai 2010 23:20 de anonimu

ba da 50 milioane sa bage intr-un stadion avea,sau daca nu baga el sa bage parvenitul ala de Tiriac,care la Madrid face fel de fel de sali de sport,organizeaza turnee de tenis cu premii de milioane de dolari si in romanica nu face nimic sau macar ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 838 din 3731
«   1 ... 835   836   837   838   839   840   841 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare