Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Again...sarcina... :-s din 29 mai 2010 09:56 de alexnico08
da... stiu... dar a spus ca NU VREA! i s'a pus pata... oricum,o sa incerc toate metodele: linguseala,glume sau santaj emotional(mereu imi tine asta :lol: )
Re: Re: Re: Again...sarcina... :-s din 29 mai 2010 02:16 de Pischot
Spune-i ca o s-o priveasca in ochii si o sa-i spuna ca sunt frumos colorati cat despre "vrabiutza" o sa o caute sub coada! Cum a deschis picioarele in fata ta , o va face si la medic! doar ca ala o sa bage ceva de metal, uh ai bagat ceva cald si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 mai 2010 01:23 de SORIN28
Stii care-i singura problema la tot ce spui tu?
Poate suntem badarani, poate suntem nesimtiti, poate suntem...cum vreti voi, dar...noi astia putini mai in etate, nu am avut pe mana atatea mijloace de informare si totusi le-am aflat, noi nu aveam ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 mai 2010 01:07 de Ssoryn
Nu am nicio treaba cu Andruta.Eu m-am bagat in seama ca am vazut ce i-ati raspuns fetei.
Acum haideti sa incepem sa ne corectam, care a scris mai corect in loc sa ii raspundem scurt si la obiect fetei.
Eu am vrut sa spun ca sunteti badarani.Fata a ...
Re: lichid vascos din 28 mai 2010 23:05 de simosimina
nu este insarcinata. Daca ii curge mai mult ca de obicei, are miros urat si culoare ciudata..probabil ca are vreo infectie.
Ginecologul ii poate da un tratament in functie de infectia ei.
Daca nu este asa mult, nu are miros sau culoare ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 mai 2010 22:02 de SHG
iti pot da cel mai sincer raspuns...fetele virgine mai ales minore si cu putin cap no sa reusesti vreodata cu ele...daca nu te lasa sa o exciti e clar...nu e vb de frica nu are incredere in tine se joaca doar cu tine k stie k u o vrei asta o face sa ...
Re: Intarziere menstruatie din 28 mai 2010 20:52 de Alina
eu am 14 ani am facut sex in timpul ciclului si acum nustiu daca sunt insarcinata
Re: DILEMA din 28 mai 2010 20:48 de yony
hmmm... nu stiu ce sa zic... cred ca ar fi bine sa ai un pic de incredere in ea, nu cred ca ar zice ca ii vrigina daca nu ar fi.. mai ales ca vrea sa si faceti sex...
nu cred insa ca ar trebui sa te iei dupa vorbe... lumea vorbeste poate din ...
Re: Ce le place fetelor sa le faci? din 28 mai 2010 14:58 de ubyalex
pai ne place sa simtim ca suntem iubite......si sa simtim ca iubim.....
pe langa astea mai vrem si altele cum ar fi sa ni se faca toate mofturile sa nu vorbiti urat cu noi chiar si atunci cand ne certam.....doar noi sa tipam si sa va certam ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 mai 2010 12:46 de SORIN28
1. Forumul este pentru a ajuta.
2. Nimeni, cel putin pe subiectul tau, nu s-a laudat cat de destept este. Eu cel putin nu ma laud cu desteptaciunea mea...stiu ca nu sunt.
3. Majoritatea celor de aici stiu ce inseamna sa faci sex, stiu cum sa se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 mai 2010 10:35 de Andruta
daca tot sunteti asa destepti toti la ce sa mai facut forumul asta???pt ce se mai pun intrebari pe acest forum?????
da cum scrii o scutire de asta? din 28 mai 2010 09:21 de andrei
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 mai 2010 09:18 de ThT
Normal frate ca ne purtam asa cu voi,voi va auzit ce scoateti din gura?Cum sa o fi facut deja si tu sa intrebi daca insarcinata ramai daca au amandoi orgasm?Bine ca nu ai intrebat daca ramai insarcinata in cazul in care faci sex oral.:|Lucrurile ...
Re: Re: Re: Re: Fotbal pentru fete din 28 mai 2010 06:29 de compot
Daca as stii cat stie Cristiano Ronaldo, idolul meu, acum te-ai fi adresat mie exact ca si cum te-ai fi adresat lui Dumnezeu.
Multumesc de sfat.
Deasemenea, daca-mi permiti, te sfatuiesc sa recitesti sfatul tau dat mie, si sa ti-l ...
Re: Again...sarcina... :-s din 28 mai 2010 06:16 de compot
E o prostie.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa din 28 mai 2010 06:14 de compot
Nu, Romania e plina de voi, voi tre' sa fiti pusi la punct... din partea mea cu fata la zid:ok:.(ti-am ingrosat)
Ti-am ingrosat. Daca ai citit intrebarea ei, raspunsul tau mai mult a indus-o in eroare.
Nu e de mirare ca multa lume-si ...
Re: Sarcina e doar cand cei doi au orgasm? din 28 mai 2010 01:54 de Bozgoru
imi pare rau pt mine ca nu-s miliardar in euro sa fiu plecat departe... departe...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa din 28 mai 2010 00:18 de Andruta
multumesc Ssoryn .si eu stiam ca se poate ramane doar daca ejaculeaza doar el numai ca am auzit la niste persoane ca trebuie sa le vina la amandoi si atunci mam derutat si am vrut sa vad pana la urma care e adevarul.nu stiam ce sa mai cred.dar vad ca ...
Re: Re: lichid vascos din 28 mai 2010 00:17 de oralx
Poti da niste factori ceva niste detalii ?Da are varsta de 17 ani !Nu intru stai linistita :) !Eu nu mi-am dat drumu in ea nimica tocmai dasta ca nu vreau sa risc nimik dar asa am mai bagat penisu asa doar 20 30 secunde in care nu mi-am dat drumu ...
Again...sarcina... :-s din 28 mai 2010 00:17 de alexnico08
astazi... am vazut picatura placeri...cum,nu conteaza :lol: dar treaba sta in felul urmator.Dupa cum stiu,daca fata este insarcinata,o luna nu'i mai vine ciclu... de cand ramane.La mine problema sta cam asa.Ei ia cam venit ciclu la 2 saptamani timp ...
Pagina 836 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |