Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: De ce se tem fetele de primul contact

din 30 mai 2010 23:25 de sorinuxa

Daca va afla cel putin mama ta iti zic eu ca nu vei mai fi asa de speriata sau rushinoasa. asa eram si eu aqm cateva zile:D:D am vorbit q mami si m-a inteles ma rog ... aqm mai este putin suparata dar este prietena mea ce mai buna .cel mai mult ma ...

Re: Prima relatie

din 30 mai 2010 21:42 de toy

stai linistita, spune-i ca esti incepatoare si el te va ajuta si te va invata ce trebuie sa faci. Sarutul nu este complicat deloc, pur si simplu te lasi dusa de val

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietena mea indragost

din 30 mai 2010 21:15 de Danny_DaBoss

daca atractie este.... este loc de detoate:,

Prima relatie

din 30 mai 2010 21:13 de o fata

buna.vinerea trecuta a venit un baiat pe care plac si care ma place sa ma intrebe daca breau sa fiu cu el. Bineinteles c-am zis da. Treaba e ca acest baiat a fost cu multe fete. El a facut french eu nu. Nu am avut un prieten niciodata. As vrea sa ...

Re: Doamnee

din 30 mai 2010 14:42 de nu conteaza

ai de plm cum sa ramai??:O io nu va inteleg sa mor io tie ciclu iti vine pe gura sau.....???in fine nam ce zice:-j va las sa visati in continuare

Re: Re: Help...cu fetele

din 30 mai 2010 14:27 de luinwe

corect... va rog eu mult nu mai aburiti lumea, facandu-i sa creda ca "fii tu insuti" e o mina de aur. wrong. stai pe loc daca ramai "tu insuri" sau chiar inevoluezi. e nevoie de dezvoltare personala, si multa practica. sunt destule site-uri ...

Re: Vreau sa-mi incep viata sexuala cu o prostitua

din 30 mai 2010 14:24 de danyelos

nu face prostia cine stie ce boala iei daca faci sex neprotejat doar neprotejat poti sa te "dezvirginezi"

Re: Re: Re: Re: Re: lichid vascos

din 30 mai 2010 11:46 de McLove

Da, poate ramane insarcinata. Trebue sa te stergi (speli) dupa primul contact sexual, apoi poti continua..

Re: Re: Risc de sarcină...?

din 30 mai 2010 11:02 de alexnico08

daca e cel de la ea nu,dar daca e picatura placerii,DA!

Re: Re: Re: Re: lichid vascos

din 30 mai 2010 10:15 de oralx

Nu ai inteles !Cineva mi-a zis ca ea ca sa ramana gravida trebuie neaparat sa pompezi speram in ea !Si intrebarea mea e daca o picatura pe penis intinsa sau ceva de genu ma intelegeti o poate lasa gravida !

Re: Fete insarcinate pana la varsta de 16 ani (son

din 30 mai 2010 10:06 de simosimina

avand in vedere ca mi=am pierdut virginitatea la 20 de ani...nu aveam cum sa raman pana la 16 ani. Si nici pana acum la aproape 24 nu mi s-a intamplat, deoarece ma protejez!

Re: Oare sunt insarcinata???

din 30 mai 2010 07:02 de Danny_DaBoss

nu a lasat in tine ? :lol: eh daca "nu a lasat in tine" e posibil sa intarzie sau sa fi gravida :flowers:

Re: DILEMA

din 30 mai 2010 01:06 de Psyche

iti vei da seama atat din gesturi marunte precum,eu stiu,introdus penisul,punerea prezervativului,miscarile ei,dar si din faptul ca indiferent ca ii va curge sau nu sange,vaginul ei va fi relativ stramt,indiferent de dilatare. ce e drept,ti-ar fi ...

Re: Re: Re: Prietena mea indragostita de prietenul

din 30 mai 2010 01:03 de Psyche

sgc :love::love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sgc

din 29 mai 2010 22:42 de SORIN28

Desi nu inteleg de ce-mi pierd timpul cu tine am sa incerc sa iti desenez: - Tastatura si mouse avem toti. Eu ca scriu de pe panarama asta de notebook am ceva in plus:ok: - Chiar daca ai tastatura si mouse nu te ajuta la a-ti modifica raspunsul. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Academia de politie

din 29 mai 2010 22:34 de SORIN28

Adica "haina" sta in cum arata omul? Ce prostie. Sincer...accept un gabor cu cercel si tatuaj dar sa fie corect decat coruptii astia care pentru o tigara se pun si in genunchi sa-ti faca un oral. Daca, si numai daca, m-ar bate gandul sa ma bag la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Academia de politie

din 29 mai 2010 22:17 de McLove

Da... Nu ai voie deloc cu cercei, si din cate stiu, poti avea probleme si daca ai gaura. (inca..) Dar, e bine ca... dupa un timp, nu se mai vede. Iti dai seama cum ar arata un politist cu cercei si cu un tatuaj? :lol:

Re: fiindca..

din 29 mai 2010 22:13 de SORIN28

La 170cm si 15ani nu esti "cam inalta". Esti ok. Sau cumva complexul asta vine de la faptul ca printre colege/amice esti cea mai inalta? :D

Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de ajutor

din 29 mai 2010 21:59 de SORIN28

Nu tre' sa ne spui...ne dam singuri seama ca si tu ai lipsit de la scoala(probabil colegi de chiul). Vezi, acum te ajutau orele de romana daca vroiai sa faci misto de altcineva...macar scriai corect.:ok:

Re: simplu sondaj!

din 29 mai 2010 21:51 de SORIN28

Nu cunosc nici una...si varianta asta nu apare in chestionar :P

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 834 din 3731
«   1 ... 831   832   833   834   835   836   837 ... 3731   »

loading...