Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Cura 309 sau cura amix 200? din 1 iun 2010 10:05 de CRYSS
BUNA AM UN FLACON IN MANA SI VA ZIC EXACT CE CONTINE:
CEAI VERDE-35MG;
ANANAS-35MG;
FUCUS-35MG
COACAZ FRUNZE-35MG
PAPADIE-35MG
FENICUL FRUCT-35MG
CHIMEN-35MG
CORIANDRU SEMINTE-35MG
GELATINA(CAPSULA)-75MG
SPER SA FIE BUN DE CEVA........O ...
Re: Re: Re: Re: Dezvirginata accidental... cum le din 1 iun 2010 09:54 de basturk
:D:D:D:D:Dsuper tare frate:ok::-`
Re: Probleme penis din 1 iun 2010 09:47 de basturk
trage cu putere de ea:D
Re: curbare in sus din 1 iun 2010 09:45 de basturk
aveti o boala sa o luati la tranta....nu faceti bataturi in palma?adica...am trecut si eu prin asta, dar parca tineretul de azi e disperat rau.spre exemplu : nu conteaza daca afecteaza curbura, ci daca se mai stramba de la laba...pfff....
Re: Nehotarari...... din 1 iun 2010 09:42 de basturk
hmm...ai nevoie de o pauza.daca parintii sunt obisnuiti cu o eleva de 10, inseamna ca esti de 10.iar daca acum nu mai ai chef de invatat, e clar ca ceva iti atrage atentia si probabil anturajul iti schimba mentalitatea.incearca sa le combini,scoala ...
Re: Re: Cat este de important orgasmul intr-o rela din 1 iun 2010 09:38 de basturk
saracul de el:((
si daca el nu are orgasm, tu ce faci? sau crezi ca daca a ejaculat a avut si orgasm?
Re: Sarcina e doar cand cei doi au orgasm? din 1 iun 2010 09:30 de basturk
wtf:wacko:
Re: Re: Re: Dupa cate zile se poate face un test d din 1 iun 2010 09:29 de basturk
:D:D:D:D sau la ora asta alapteaza:ok:
Re: Re: Re: Dragoste sau obisnuinta? din 1 iun 2010 03:47 de dorinda
Este doar o persoana orgolioasa si capricioasa. Vrea mereu ceea ce nu poate avea si cand are, ii da cu piciorul. Intr-un cuvant, nu te merita. Da-i cu flit. O sa-ti treaca si tie in cele din urma. Pana atunci incearca sa-ti umpli cat mai mult ...
Re: Help...cu fetele din 1 iun 2010 03:35 de dorinda
Inteleg ca iti place tipa, dar te-ai gandit vreodata cam cum ar fi o relatie cu colega de clasa? Nu stiu cat de bine v-ati puteam simti voi doi in prezenta a cel putin alte 20 de persoane. Gandeste-te. Mai bine poarta-te frumos cu ea in ...
Re: Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile? din 1 iun 2010 03:23 de dorinda
Nu-ti dispar de tot. Dar am observat la mine ca daca nu fac, imi ies mai multe...:(
Re: Pana la ce varsta creste penisul? din 1 iun 2010 03:22 de roxana
:heart::heart::heart::rolleyes::rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa fie parul p din 1 iun 2010 03:21 de dorinda
Eu l-am intrebat daca nu ii este cald, ca totusi era vara. Asa ca baiatul s-a simtit si de atunci si-l tunde periodic. Pentru ca nu-i place chel si mie nu-mi place jungla.
Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile? din 31 mai 2010 23:45 de ubyalex
nu e adevarat.....
Re: Cat este de important orgasmul intr-o relatie? din 31 mai 2010 23:38 de ubyalex
eu daca nu am orgasm sunt suparata......si cand ma vede asa prietenul meu isi da seama...si trece din nou la treaba...pana am un orgasm sanatos:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fantezii uro din 31 mai 2010 21:44 de simosimina
:)) una e să zici, alta e să faci. Crede-mă că aşa ceva NU aş face :D
:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 mai 2010 19:41 de corrina
Fiecare dintre noi a fost candva virgin sau inca mai este... Frate , o fata cauta ca prima noapte de sex sa fie perfecta... romantica , pasionala. In fine... mai asteapta 2-3 luni apoi pregateste tu cam asa : in camera faci inimioare din lumanari ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fantezii uro din 31 mai 2010 19:31 de Bozgoru
e sti tu cum e... cand vezi ca un om mananca o felie de tort.. ai zice ca ar manca si o savarina.. daca vezi ca mananca un cotlet de porc.. ai zice ca i-ar place si niste ceafa de porc:,
Re: Re: Re: Marirea penisului din 31 mai 2010 18:44 de toy
exista si exercitii pentru marirea penisului , insa nu stiu cat de eficiente sunt si daca sunt recomandate pentru varsta ta. cauta pe net si vei gasi cu siguranta, dar sfatul meu ramane: asteapta sa treaca timpul
Re: Re: Marirea penisului din 31 mai 2010 18:36 de quad1um
Ceva exerciti pentu a creste penisul ?
Pagina 832 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |