Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cum sa fac un baiat la psihic? din 3 iun 2010 12:29 de basturk
:blink:era o gluma, nu? sau tu ai 12 ani si ceea ce face el ti se pare deja peste masura?
si daca vrei sa il faci la psihic, eu zic ca ai 2 variante: ii dai o piatra in cap sa isi piarda memoria, sau il internezi la vedea, si din sanatos devine ...
Re: Re: Re: AM 17 ANI SI SUNT VIRGIN ESTE BINE SAU din 3 iun 2010 02:24 de Machiavelli
pacat ca msg-ul este din 2009 ca daca nu iti dadeam id-ul meu,nr meu chiar si adresa ... ala virgin e mai sigur din ce cauza?sa vezi knd va trebuii sa ti-o bagi d una singura:D:D
Re: RASPUNSUL TAU IL GASESTI AICI din 3 iun 2010 02:17 de Machiavelli
id-ul tau de "mesanger" :lol::lol: ...pleaca si lasa-ne.lasa-ne,ne-ai plictisit... si mai ia-l si pe asta de dedesubt cu blogul lui cu tot...
cat despre andrey trb nu este prea buna deoarece grupurile de prieteni sunt restranse iar tu cauti ceva ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa din 3 iun 2010 02:04 de Machiavelli
cum poti sa spui ca la 60 de kg erai obeza?inseamna ca lumea ar lua-o din loc...sa te sinucizi??? lol ... din ce cauza?ca,cantaresti prea mult:blink:...bullshit...trebuie sa ne traim viata cu bune si rele...totusi sunt ale noastre :ok:
Re: Tinem unul la altul, dar sunt timid! din 3 iun 2010 02:02 de Bozgoru
dar cum adica nu ai curaj sa faci nimic.. ce intelegi tu prin nimicul ala?
Re: Re: Si sa nu fie tarfa. din 3 iun 2010 02:01 de Machiavelli
:ok::ok:
Re: Re: Vreau sa-mi incep viata sexuala cu o prost din 3 iun 2010 02:00 de Machiavelli
normal ca te duci cu protecs-ul la cotoarbe...eu sunt PRO ...de ce sa stea omul virgin ...cum sa faca ceva experienta daca nici macar nu a vazut niciodata langa el o fata goala...sa se sperie pe urma?
Re: Help din 3 iun 2010 01:17 de ExoticDream
Lucrurile stau chiar neasteptat de bine pentru tine! Gandeste-te si tu: de mai bine de un an esti intr-o permanenta expectativa, ceea ce, privit din afara, poate parea lipsa de interes si sentimente, nu neaparat timiditate. Din fericire pentru ...
Re: Re: Re: Eurovision 2010 din 3 iun 2010 00:50 de ExoticDream
Conteaza si alea, sa stii.... si daca tot intra omul aici, macar sa invete ceva!
Si mie mi s-a parut ca in privinta locului intai au fost aranjamente, dar nivelul general al concursului a fost slabut, din toate punctele de vedere (melodii, ...
Re: Oare sunt insarcinata? din 3 iun 2010 00:38 de Danny_DaBoss
da, este posibil. :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa din 3 iun 2010 00:21 de crisz
problema ta nu e chiar asa de grava :-@daca ai fii foarte ambitioasa chiar ai putea ajunge ca pamela andeson dar trebuie sa lucrezi pt asta ;)) si eu am avut aceeasi problema akm un an eram obeza,si nu puteam sa ma concentrez pe nik ba chiar am vrut ...
Tinem unul la altul, dar sunt timid! din 2 iun 2010 23:48 de Adrian94
Salut.Am sa va prezint "povestea" mea sperand ca o sa ma ajutati.
Deci....Totul a inceput acum 1 an si daua luni, cand doua colege(una fiind o buna amica dea mea) au inceput sa umble dupa mie si sa stea mereu langa mine(nici acum nu am inteles de ce ...
Re: Mituri sau adevar (transformari dupa sex)? din 2 iun 2010 18:12 de cherry_dream
nimic nu e adevarat. sunt doar niste chestii inventate. nu se modifica absolut nimic. poate, ciclul, daca e neregulat.
Re: Se poate sa ramai insarcinata? din 2 iun 2010 18:04 de cherry_dream
nu ... :ok:
Re: Se poate sa ramai insarcinata? din 2 iun 2010 14:32 de basturk
in nici un caz.:flowers:
Re: Re: Re: din 2 iun 2010 13:27 de sgc
imposibil. martea sunt 3 ceasuri rele. daca-si taie degetele?!?:unsure:
Re: Se poate sa ramai insarcinata? din 2 iun 2010 13:26 de McLove
Nu... stai linistita!
Re: nu stiu din 2 iun 2010 13:25 de sgc
friday i'm in love
Re: Re: Re: Help me..! din 2 iun 2010 11:07 de dorinda
Mai, nu mai faceti misto de fata daca nu sunteti in cunostinta de cauza. Daca n-as fi observat la mine, poate eram si eu de acord cu voi.
Am citit ca intr-adevar exista perioade in care, daca te tunzi, parul iti creste mai repede sau mai ...
intirzierea mentruatiei din 2 iun 2010 11:05 de elena
buna ziua vreau sa va intreb daca am consumat shampanie si am avut relatii inainte cu o zi de ziua mentruatiei ... iar akuma nu se incepe poate fi din cauza consumului sau trebuie sa vad daca nus insarcinata ? ashtept ras... mersi mult
Pagina 829 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |