Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum ma pot controla? din 5 iun 2010 16:00 de baby
Atunci taci daca nu ai trecut prin lucruri de astea:ok:
Nu traiesc intr-o lume imaginara dar nici nu-s dobitoaca sa accept palme ca vor ouale lui.
Nu am zis ca sunt de acord cu injuraturile dar niciodata o injuratura nu se va compara cu o ...
Re: Parola de Mess.... destainuita partenerului? din 5 iun 2010 15:44 de roxanaroxana
nu vad de ce nu iai dao daca ai ganduri serioase si nu ai nimik de ascuns
asta o face sa prinda mai multa incredere in tine
Re: nu stiu ce sa fac din 5 iun 2010 15:10 de Danny_DaBoss
Depinde de voi 2. Daca vreti asta cu adevarat, o faceti. Daca va luati dupa unul si dupa altul si prostiile care vi le baga in cap, nu are rost sa incepeti nimic. In sensul ca ori faceti ceea ce simtiti ori va lasati viata si relatia influentata de ...
Nu ma inteleg cu mama lui din 5 iun 2010 14:59 de roxanaroxana
buna numele meu este roxana si am 22 de ani
am un prieten care neam cunoscut pe internet
el are 26
si de un an locuim impreuna
la inceput am locuit la ai mei in braila si cum cu locurile de munca era naspa in braila am decis sa ne mutam in ...
Re: La 14 ani 15-16 cm sunt OK? din 5 iun 2010 13:17 de Psyche
daca nu inveti ce sa faci cu ea e tot degeaba :rolleyes:
Re: Re: Re: Re: cum ma pot controla? din 5 iun 2010 12:20 de dorinda
El stie de ce ti s-a intamplat? Daca nu, cel mai bine ar fi sa-l pui si pe el la curent, ca sa inteleaga si impreuna sa faceti ceva. Barbatii seamana, dar nu toti sunt la fel. Nu ar strica sa ai mai multa incredere in el. Si incearca sa-ti ...
Re: Nehotarari...... din 5 iun 2010 12:15 de dorinda
Stai calma, nu esti singura. Si eu patesc la fel, numai ca anul asta cica ar trebui sa termin facultatea, o facultate care chiar nu-mi asigura nici un viitor. Cum sa ma duc eu mot profesor cand astia nu mai stiu cum sa micsoreze salariile ...
Re: Design Casa din 5 iun 2010 11:51 de CD
si eu am sala de petreceri:lol: numai ca eu o am despartita de casa.
Re: Re: Re: Re: Erectie slaba dupa orgasm din 5 iun 2010 11:20 de mata
Sunt convins ca a inteles...ca nu va gasi aici nici o informatie folositoare,ci doar critici si bataie de joc si ca nu este un forum de accesat.A inteles,fi sigur de asta.
Re: Re: Re: 20, virgina, eu 18 cautator.. din 5 iun 2010 07:34 de Danny_DaBoss
atunci laso in pace ca poate nu e pregatita si tu o grabesti.. sau poate e fricoasa, poate e retardata.. tu stii mai bine ce ai langa tine :ok:
ar trebui sa zica bodaproste ca sta cineva atat dupa curu ei.. dar in fine.. nu ma mir.. daca are 20 de ...
Re: Re: sarcina din 5 iun 2010 04:17 de Bozgoru
majoritatea femeilor care fac avorturi in clinicile din toata lumea.. nu sunt cele care au vrut o noapte pasionala.. extraordinarasi fierbinte si s-au decis sa faca sex neprotejat riscand..( decat in ff putine cazuri). majoritatea care ajung sa ...
Re: Re: sarcina din 5 iun 2010 04:12 de Bozgoru
nu mai da raspunsuri eronate... nu exista perioada "de dupa".. nu exista perioada "de intre".. perioada "de inainte".. nu exista calendar... calendarul a fost facut de cei dinaintea erei noastre.. cei care mureau de pneumonie la 25 de ani ca nu ...
Re: Re: Re: am 14 ani si... din 4 iun 2010 23:58 de McLove
What the Fudge?!? :blink:
Re: Re: am 14 ani si... din 4 iun 2010 22:59 de danyelos
parerea ta ... haha .. ce amuzant si ce frumos e sa intrebi asa ceva pe un forum daca vroiam sa ma laud sau altele ma laudam in fata prietenilor mei nu pe un forum ):(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un film erotic si o locati din 4 iun 2010 21:29 de McLove
Nu am inteles niciodata, de ce cautati luxul in Mamaia?
Adica... logic, te duci la mare ca sa stai in camera? Acolo dormi 5/24...
La ce ti-ar trebui jacuzzi la mare, nu stiu. :huh:
Daca vrei lux, du-te in Bulgaria.
PS: ce ai aratat tu, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le excita p din 4 iun 2010 21:22 de marius mates
sunteti tare simpatici defapt asa is toti romani pe forumuri ,,, va certati intre voi si deviati de la subiect ... ma scuzati ca ma bag in seama cu voi ca ma depasesc total taranismele astea deparca sunteti la piata si vindeti zarzavaturi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum ma pot controla? din 4 iun 2010 21:04 de barbara
a stat langa mine pana acum,incercand sa ma faca sa ma linistesc.cu fostul nu m-am comportat niciodata asa,am avut incredere in el,si am patit-o,cu actualul de aia mi-e asa de greu..
Re: Re: Program de facut filmulete din 4 iun 2010 20:53 de barbie_girl
Mersi, dar Movie Maker-ul nu stiu sa aiba aplicatia aia.. sa faca pozele dupa bass, dar daca stii tu zi-mi si mie unde dau mai exact :unsure:
Re: cum ma pot controla? din 4 iun 2010 20:33 de yony
inteleg ca ai fost dezamagita dar daca nu iti da motive sa nu ai indoieli, nu vad de ce nu ai incredere...
nu uita ca fara incredere nimic nu va merge si el se va satura mai devreme sau mai tarziu de crizele tale nejustificate...
incearca sa ...
Re: sarcina din 4 iun 2010 20:32 de Psyche
daca era in perioada de dupa si nu a existat nici "descarcare" puteti dormi linistiti.
Pagina 826 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
51 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |