Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Decizie din 8 iun 2010 03:36 de Bozgoru
poti sa te eschivezi oricand.. sa gasesti o minciuna sau ceva. dar asta numai in cazul in care prietenii tai vorbesc serios.. dar totusi eu sunt de parere.. ca ei sunt mai virgini ca tine si nu o sa faceti nimic :) asa ca stai linistit .. du-te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa spun adio p din 7 iun 2010 23:29 de mika
Stie deja ca eu il vad ca pe un prieten cu toate ca mai demult am lasat senzatia si de altceva..acum imi pare rau.Doar ca eu nu mai pot fi prietena cu el.Mi-e imposibil sa-i mai povestesc ce inainte ii povesteam.Acum nu mai e vorba doar de el..e ...
Re: Re: Re: Re: Re: logest! din 7 iun 2010 23:04 de dana
trebuie sa faci cel putin 6 luni pauza ca sa-ti detoxifici corpul pa .....!!!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa spun adio pt to din 7 iun 2010 23:01 de stefanoski
Ok, treaba cu varsta am lamurit-o. Spre surprinderea mea, nu sunteti niste adolescenti. In cazul asta, as putea fi rau, poate putin exagerat si sa spun ca prietenul tau este imatur emotional. Dar stim cu totii ca dragostei nu ii putem dicta. Eu nu te ...
Re: Re: Re: Re: devreme sau nu din 7 iun 2010 22:30 de SORIN28
[b]cosmin[/b] ...ce sa spun. Ma-ta a fost virgina pana m-a intalnit, dupa 9 luni ai aprut tu iar eu am disparut. Stiam ca esti retardat, stiam ca ai sa fii analfabet si nu vroiam sa recunosc, ca am putut da nastere la o asa panarama. Daca nu ma ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa dezvirginez din 7 iun 2010 22:24 de SORIN28
[b]eu-ma-ta[/b] - fa un bine si dispari ;)
Pentru restul "proastelor"...voi chiar traiti cu impresia ca toti barbatii sunt innebuniti dupa pizda?
Chiar in halul asta sunteti de proaste?
Mai am putin si incep sa bag in "sud" daca dau doar peste ...
Re: Re: Re: INdecis din 7 iun 2010 19:54 de McLove
La 17 ani nu veneam sa intreb pe altii daca ma duc, sau nu, in tabara.
Deci, nu, nu eram la fel!
Re: Re: Re: atrasa de prietenul iubitului meu din 7 iun 2010 19:50 de stefanoski
Daca nu cumva prietenul lui e o tarfuluita, s-ar putea sa ramai cu buza umflata si sa-ti dea amundoi cu picioru'
Re: Re: Re: devreme sau nu din 7 iun 2010 19:48 de cosmin
raspunsul pe care o sa til dau la intrebarea care ai puso este ca tie trebuie sa iti placa sa incepi viata sexuala la 15 ani nu cred ca esti mica daca poti sa rezisti pana la 17 18 ani este ok daca asa vrei dar asta inseamna ca ai pierdut 3 ani ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa dezvirginezi un din 7 iun 2010 19:44 de eu-gen
chiar babardesti tot ce apuci? :blink: daca vine o grasa dinaia de o vezi pe googlemaps ce te faci? :ninja: eu totusi am niste pretentii, nu pot sa bat cuiu in orice.
si totusi nu ai precizat daca esti fata sau baiat. daca esti baiat ...
Re: INdecis din 7 iun 2010 19:27 de Psyche
de ce sa o faci daca nu vrei? sau daca vrei,de ce te simti jenat de ejacularea posibil precoce? se intampla .. erai foarte excitat,tipa avea un vagin incredibil si nu ai rezistat. care e problema?
Re: Re: Decizie din 7 iun 2010 18:25 de BmB
Pai daca nu fac poate ma vor considera un fricos sau geva de genu.
INdecis din 7 iun 2010 18:24 de BmB
Salut !
Sunt din Bucuresti am 17 ani si trebuie sa merg intr-o tabara de 7 zile la munte in Fagaras.
Eu ma intrebam daca sa merg sau nu deoarece prietenii mei au spus ca probabil o sa si facem sex cu niste fete iar eu sunt virgin.
Mie frica sa nu ...
Re: despre tratament din 7 iun 2010 16:47 de SORIN28
Daca nu ai incredere in parerea acelui doctor, cel mai bine e sa vizitezi si pe altii. :ok:
Re: Re: Re: cum sa spun adio pt totdeauna unui bun din 7 iun 2010 16:38 de ThT
Daca nu ne spui si motivul..e normal sa te judecam.:-? Eu cel putin,nu inteleg nimic..cel mai bun prieten;tii mult la el;chestii de corason..si vrei sa-l lasi al nimanui.
Re: Re: Metode de a cunoaste fete din 7 iun 2010 15:59 de andrew1234
metodele astea sunt perfecte daca vrei sa agati pitzipoance. problema e ca una care nu e pitzipoanca si-ar da seama imediat ca tu esti cocalar.
Re: Decizie din 7 iun 2010 15:41 de puiu
du-te nu-ti fa probleme,nimeni nu te ia cu forta sa faci sex daca nu vrei, logheaza-te sa putem vb privat
Decizie din 7 iun 2010 14:41 de BmB
Salut !
Sunt din Bucuresti am 17 ani si trebuie sa merg intr-o tabara de 7 zile la munte in Fagaras.
Eu ma intrebam daca sa merg sau nu deoarece prietenii mei au spus ca probabil o sa si facem sex cu niste fete iar eu sunt virgin.
Mie frica sa ...
Re: Re: Re: Un Saft Va Rog Mult din 7 iun 2010 09:47 de DarkAngel
Gandeste-te un pic altfel. Acuma o ai ca prietena ? (nu evident). Deci nu ai ce pierde, singura sansa a ta este sa castigi ceva (o posibila relatie). In cel mai rau caz (putin probabil daca ii place de tine) este sa ramai unde esti acuma (adica fara ...
Re: cum sa spun adio pt totdeauna unui bun prieten din 7 iun 2010 06:06 de compot
Nu conteaza sub ce forma ii spui, cuvantul [b]adio[/b] are aceeasi semnificatie in orice context.
Dar, daca iei aceasta decizie, el nu e prietenul tau cel mai bun.
Pagina 823 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |