Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Decizie

din 8 iun 2010 03:36 de Bozgoru

poti sa te eschivezi oricand.. sa gasesti o minciuna sau ceva. dar asta numai in cazul in care prietenii tai vorbesc serios.. dar totusi eu sunt de parere.. ca ei sunt mai virgini ca tine si nu o sa faceti nimic :) asa ca stai linistit .. du-te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa spun adio p

din 7 iun 2010 23:29 de mika

Stie deja ca eu il vad ca pe un prieten cu toate ca mai demult am lasat senzatia si de altceva..acum imi pare rau.Doar ca eu nu mai pot fi prietena cu el.Mi-e imposibil sa-i mai povestesc ce inainte ii povesteam.Acum nu mai e vorba doar de el..e ...

Re: Re: Re: Re: Re: logest!

din 7 iun 2010 23:04 de dana

trebuie sa faci cel putin 6 luni pauza ca sa-ti detoxifici corpul pa .....!!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa spun adio pt to

din 7 iun 2010 23:01 de stefanoski

Ok, treaba cu varsta am lamurit-o. Spre surprinderea mea, nu sunteti niste adolescenti. In cazul asta, as putea fi rau, poate putin exagerat si sa spun ca prietenul tau este imatur emotional. Dar stim cu totii ca dragostei nu ii putem dicta. Eu nu te ...

Re: Re: Re: Re: devreme sau nu

din 7 iun 2010 22:30 de SORIN28

[b]cosmin[/b] ...ce sa spun. Ma-ta a fost virgina pana m-a intalnit, dupa 9 luni ai aprut tu iar eu am disparut. Stiam ca esti retardat, stiam ca ai sa fii analfabet si nu vroiam sa recunosc, ca am putut da nastere la o asa panarama. Daca nu ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa dezvirginez

din 7 iun 2010 22:24 de SORIN28

[b]eu-ma-ta[/b] - fa un bine si dispari ;) Pentru restul "proastelor"...voi chiar traiti cu impresia ca toti barbatii sunt innebuniti dupa pizda? Chiar in halul asta sunteti de proaste? Mai am putin si incep sa bag in "sud" daca dau doar peste ...

Re: Re: Re: INdecis

din 7 iun 2010 19:54 de McLove

La 17 ani nu veneam sa intreb pe altii daca ma duc, sau nu, in tabara. Deci, nu, nu eram la fel!

Re: Re: Re: atrasa de prietenul iubitului meu

din 7 iun 2010 19:50 de stefanoski

Daca nu cumva prietenul lui e o tarfuluita, s-ar putea sa ramai cu buza umflata si sa-ti dea amundoi cu picioru'

Re: Re: Re: devreme sau nu

din 7 iun 2010 19:48 de cosmin

raspunsul pe care o sa til dau la intrebarea care ai puso este ca tie trebuie sa iti placa sa incepi viata sexuala la 15 ani nu cred ca esti mica daca poti sa rezisti pana la 17 18 ani este ok daca asa vrei dar asta inseamna ca ai pierdut 3 ani ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa dezvirginezi un

din 7 iun 2010 19:44 de eu-gen

chiar babardesti tot ce apuci? :blink: daca vine o grasa dinaia de o vezi pe googlemaps ce te faci? :ninja: eu totusi am niste pretentii, nu pot sa bat cuiu in orice. si totusi nu ai precizat daca esti fata sau baiat. daca esti baiat ...

Re: INdecis

din 7 iun 2010 19:27 de Psyche

de ce sa o faci daca nu vrei? sau daca vrei,de ce te simti jenat de ejacularea posibil precoce? se intampla .. erai foarte excitat,tipa avea un vagin incredibil si nu ai rezistat. care e problema?

Re: Re: Decizie

din 7 iun 2010 18:25 de BmB

Pai daca nu fac poate ma vor considera un fricos sau geva de genu.

INdecis

din 7 iun 2010 18:24 de BmB

Salut ! Sunt din Bucuresti am 17 ani si trebuie sa merg intr-o tabara de 7 zile la munte in Fagaras. Eu ma intrebam daca sa merg sau nu deoarece prietenii mei au spus ca probabil o sa si facem sex cu niste fete iar eu sunt virgin. Mie frica sa nu ...

Re: despre tratament

din 7 iun 2010 16:47 de SORIN28

Daca nu ai incredere in parerea acelui doctor, cel mai bine e sa vizitezi si pe altii. :ok:

Re: Re: Re: cum sa spun adio pt totdeauna unui bun

din 7 iun 2010 16:38 de ThT

Daca nu ne spui si motivul..e normal sa te judecam.:-? Eu cel putin,nu inteleg nimic..cel mai bun prieten;tii mult la el;chestii de corason..si vrei sa-l lasi al nimanui.

Re: Re: Metode de a cunoaste fete

din 7 iun 2010 15:59 de andrew1234

metodele astea sunt perfecte daca vrei sa agati pitzipoance. problema e ca una care nu e pitzipoanca si-ar da seama imediat ca tu esti cocalar.

Re: Decizie

din 7 iun 2010 15:41 de puiu

du-te nu-ti fa probleme,nimeni nu te ia cu forta sa faci sex daca nu vrei, logheaza-te sa putem vb privat

Decizie

din 7 iun 2010 14:41 de BmB

Salut ! Sunt din Bucuresti am 17 ani si trebuie sa merg intr-o tabara de 7 zile la munte in Fagaras. Eu ma intrebam daca sa merg sau nu deoarece prietenii mei au spus ca probabil o sa si facem sex cu niste fete iar eu sunt virgin. Mie frica sa ...

Re: Re: Re: Un Saft Va Rog Mult

din 7 iun 2010 09:47 de DarkAngel

Gandeste-te un pic altfel. Acuma o ai ca prietena ? (nu evident). Deci nu ai ce pierde, singura sansa a ta este sa castigi ceva (o posibila relatie). In cel mai rau caz (putin probabil daca ii place de tine) este sa ramai unde esti acuma (adica fara ...

Re: cum sa spun adio pt totdeauna unui bun prieten

din 7 iun 2010 06:06 de compot

Nu conteaza sub ce forma ii spui, cuvantul [b]adio[/b] are aceeasi semnificatie in orice context. Dar, daca iei aceasta decizie, el nu e prietenul tau cel mai bun.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 823 din 3731
«   1 ... 820   821   822   823   824   825   826 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare