Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un film erotic si o locati din 6 iun 2010 04:30 de ExoticDream
Din pacate, in privinta litoralului romanesc nu te prea pot ajuta.... in ultimii ani nu am fost decat in incursiuni foarte scurte, iar ultima de circa o saptamana s-a intamplat la cort intr-un camping undeva intre Olimp si Neptun. Nu-mi place ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 iun 2010 04:17 de ExoticDream
Pentru cei care fac asta probabil sexul este un fel de distractie ca oricare alta, nu-i asa? In loc sa iesi cu rolele sau la film, tragi un sex cu fostul, nu? Interesant.... Sunt curioasa cum decurge preludiul ala fara sentimente.... "Hai sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Erectie slaba dupa orgasm din 6 iun 2010 03:56 de ExoticDream
Nu stim daca a inteles. Noua, asa ciudati cum suntem, ni se pare ca i s-a raspuns destul de clar (mesajele 1,3 si 6), problema este ca fetele astea minore se apuca de sex fara sa aiba cunostinte minime in privinta asta, de aceea se ajunge la ...
Re: Re: Sfat din 6 iun 2010 03:44 de ExoticDream
Daca are 22 cum scrie in profil, nu-i de mirare ca sotul ei ar vrea sa mai astepte... Un copil iti cam face program pe viata, nu mai ai libertatea de odinioara, chiar daca se gaseste cineva in familie care sa stea cu cel mic atunci cand vrei sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum ma pot controla? din 6 iun 2010 02:30 de Bozgoru
nu e ok cum gandesti... durerea fizica e un kkt.. pe langa durerea care ti-o pricinuiesc anumite cuvinte.... plus ca... desi nu-s de acord cu lovitul femeii.. sunt de acord cu lovitul oricui care intrece limita.: fata.. baiat.. femeie.. barbat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: se din 6 iun 2010 02:14 de Flory
Gen am 20 de ani...acum 2 luni am fost dezvirginata...o relatie ok de 5 luni...s'a sfarsit...dupa despartire ramasesem amici ..am facut si sex...si crede'ma ca mult mai ''ahhh'' si ''ohhh''' si pasional mi s'a parut...ulterior au existat niste ...
Re: Re: Re: Dezvirginare fara a curge sange din 5 iun 2010 23:52 de Flaviana
Nu e obligatoriu sa curga sange. La unele fete li se rupe himenul daca fac sport de ex.. si e rupt,dar o doare si iti dai seama daca e sau nu virgina.
Re: Re: Re: Re: Re: din 5 iun 2010 22:24 de sgc
ori sunt prea obosit(a), ori am pierdut subiectul ca nu ma prind de poanta:ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum ma pot controla? din 5 iun 2010 22:10 de McLove
Ti s-a rupt vreo unghie?
Sincer, inteleg ca vrei sa imi raspunzi, dar... vorbeste-mi frumos, daca tot imi raspunzi. "Taci" poti sa ii zici partenerului tau, nu mie.
E prima data cand te rog ceva, am eu o problema cu "taci!". Data viitoare, nu ...
Re: Re: probleme ejaculare din 5 iun 2010 19:36 de eu
conteaza de cate ori ti s-a intamplat asta,varsta ta...daca o faceti rar,e normal sa termini mai repede,desi 3 min e cam putin...
Re: Re: Parola de Mess.... destainuita partenerulu din 5 iun 2010 18:44 de Danny_DaBoss
tocmai d-aia ! are incredere si fara sa fac treaba asta ;)
numai voi astea care "daca nu ai nimic de ascuns, imi dai parola", care ganditi asa aveti samanta de scandal pe subiectul asta ;) din partea mea poate sa aiba si 1000 in lista, nu ma ...
Re: problema cu negii din 5 iun 2010 18:37 de baby
Am auzit ca e bun.
Cica e vreo 60 de ron
Incearca
Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac din 5 iun 2010 18:34 de baby
Eu nu as suporta sa trancaneasca maica mea pe langa mine ca nu e bun barbatul meu.
Sa imi zica ce crede si apoi sa isi vada de treaba.
Daca ma vede nefericita atunci sa se bage
Problema cu negii din 5 iun 2010 18:14 de arla
Buna ziua !
Am 2 intrebari legate de sanatate.
1. Am un neg (de culoare maronie) pe piept, chiar langa umarul stang. Cum as putea sa scap de el ?
2. De asemenea mai am 2-3 mici bubite, de culoare alba. sunt si ele negi ?
Am auzit ca ar fi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am 13 ani si e no din 5 iun 2010 18:05 de DANI
:blink:
Re: Sfat din 5 iun 2010 17:50 de baby
M-ai bagat in ceata:blink:
Poate zice asta ca sa vada cum reactionezi tu.
Sa vada daca esti pregatita si vrei cu adevarat
Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac din 5 iun 2010 16:55 de stefanoski
E totusi mama lui. Nu trebuie sa fii neaparat babalau. Nu zice nimeni ca eventuala viitoare soacra are dreptate, dar gandeste-te ca daca nu te place acum, nu te va placea nici pe viitor.Cat despre iubitul tau, bietul de el, incearca sa impace si ...
Re: probleme ejaculare din 5 iun 2010 16:55 de anca
problema ta probabil chiar tine de ordine psihica...daca vezi ca ai probleme in continuare cred ca ar trebui sa consulti in doctor.
iar laptop-ul nu are nici o legatura
Re: Re: Re: Re: din 5 iun 2010 16:20 de stefanoski
Atunci ii vor creste si degetele mai greu !! :lol::lol:
Re: nu stiu ce sa fac din 5 iun 2010 16:03 de baby
ori cu ma-sa ori cu tine:`
e asa babalau?
Pagina 825 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |