Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: cum sa spun adio pt totdeauna unui bun pri

din 7 iun 2010 02:45 de mika

Asculta frumoaso..daca vroiam sa-mi iau jucariile si sa-mi bat coasa...o faceam demult.Nu mai ma judeca fara sa stii...Daca sunt aici e pt ca ii dau importanta problemei si pt ca imi pasa de prietenul meu..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 iun 2010 02:34 de Psyche

pai sa puna cineva piciorul in "prag"(valentine e cel care poate lua initiativa pentru ca daca bine imi amintesc,zicea ceva de o conferinta la postul cu facebook)si sa anunte o conferinta,lasand timp tuturor sa se inscrie.

Re: cum sa spun adio pt totdeauna unui bun prieten

din 7 iun 2010 02:32 de Psyche

cam ciudat faptul ca tii la el si te doare dar cu toate astea trebuie sa-i spui ceva dureros si sa il lasi al nimanui. in primul rand trebuie sa vezi ce om de mizerie esti daca hotarasti sa faci asta si apoi,daca inca esti consecventa(pari foarte ...

Re: Re: postinor 2

din 7 iun 2010 01:13 de klau197

intarzierea nu este un produs incert al unei "scapari" de mai demult. mersi mult de tot

Re: postinor 2

din 7 iun 2010 00:48 de Psyche

daca nu vorbim de repercursiuni ale unui act sexual neprotejat de mai demult,va functiona,evident. acum,daca intarzierea este produs incert al vreunei "scapari" e cam tarziu sa se faca ceva.

Re: Nehotarari......

din 7 iun 2010 00:45 de Machiavelli

draga mea aici se dicuta despre probleme serioase...este un alt topic deschis "altele" care vizeaza in special astfel de probleme ...eu nu vad ca este vorba nici d sex nici de dragoste... p.s. cred ca rezolvarea problemei tale este decat in mintea ...

Re: Re: Re: Dragoste sau obisnuinta?

din 7 iun 2010 00:45 de Psyche

chestia e ca din orice unghi ai incerca sa vezi toata tevatura asta,nu are sa vada nimeni o relatie normala. daca tot eschivezi in privinta a ce sa faci o fi pentru un motiv. e inca ceva ce te tine cu el .. copii,indoieli,sexul .. orice ar fi. ...

Re: Re: Cum sa dezvirginezi un baiat?

din 6 iun 2010 21:59 de BBU

Da chestia cu ata spune multe,fa sex si o sa vezi surprize....(ps ata"sau ruperea fraului preputului" e o tzeapa facuta de cineva cu cap care arata cine e virigin/a si cine nu :) )eventual o circumcizie (dar aia nu inseamna dezviriginare ...

Re: Dragoste sau obisnuinta?

din 6 iun 2010 21:13 de sgc

va pocniti reciproc, sau da numai el?!? de certat se cearta o gramada, dar nu toti se pocnesc cand se cearta si nu toate stau sa fie pocnite de fiecare data sau din obisnuinta. si daca ti se spune ceea ce fiecare ar considera ca-i normal sa faci, ...

Durere la atingerea glandului penisului si fimoza

din 6 iun 2010 21:08 de Andrei1994

Buna Ziua , am 15 ani , sunt virgin si am 2 probleme . Prima problema este ca la atingerea capului penisului ma ustura foarte tare , nu pot tine mana mai mult de 2 secunde pe gland chiar daca este in erectie chiar daca nu este , chiar daca este uscat ...

din 6 iun 2010 20:55 de sgc

scuze. stiu ca nu-i frumos, dar pe mine m-ar irita la culme daca m-ar compatimi careva intro situatie similara asa caB)-mi permit sa mai si rad

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum ma

din 6 iun 2010 15:39 de luinwe

:lol::lol::lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum ma pot

din 6 iun 2010 12:31 de baby

Ce trist e sa vezi un baiat cu talente de astea:lol::lol: Lasa mami....cresti si tu mare....devii barbat. E timp:lol::lol::lol: Eu te inteleg....puiu` mamii:love::lol::lol::lol: Hahahahaha "Evita-ma!! Evita-ma!!!! Daca nu te zic lu ...

Re: Re: Re: ?! total fals

din 6 iun 2010 12:17 de Rubi

fetelor!!!! efectul anticonceptionalelor se pierde doar in cazul in care in urma consumarii laptelui sau grefelor sau orice alt aliment iti provoaca diaree.dar daca voi mancati grefe si beti lapte si aveti scaun normal nu are cum sa se piarda ...

Re: La 14 ani 15-16 cm sunt OK?

din 6 iun 2010 10:51 de Danny_DaBoss

ce?? sa nu imi zici ca te iei dupa ce zice lumea ? la 14 ani doar 15 cm ? glumesti nu ? mi-ar fi rushine in locul tau pe bune.. cred ca ai o problema si daca te-ai oprit din crestere la varsta asta,clar ai o problema... du-te la doctor repede sau ...

Re: Re: La 14 ani 15-16 cm sunt OK?

din 6 iun 2010 08:33 de stefanoski

Subscriu @ danyelos : Esti bine :ok:

Re: Re: El pleaca la munca 2 luni, sa ne despartim

din 6 iun 2010 08:28 de stefanoski

N-am stat sa citesc ce s-a scris pe aici, dar daca ai ajuns sa te intrebi treaba asta, cred ca ar fi mai bine sa o si faci. Desparte-te de el inainte sa plece, sa stie bietul baiat ca nu are la cine sa se intoarca...

Re: Re: Re: Sfat

din 6 iun 2010 07:46 de compot

Oricum, e aiurea, la inceput vroia, pe cand ea avea 19-20, acum... parerea mea e ca el e plictisit de ea, de aceea o "impinge" spre alte lucruri: "iesi cu fetele, fa-ti o cariera" !

din 6 iun 2010 07:37 de Danny_DaBoss

ce sfat patetic de la un copil prost.. tu stii macar despre vorbesti sau vorbesti doar ca sa te afli in treaba ? Zi-mi si mie aventuriera lu peste, ce "sex" e ala cu o persoana care nu ai nici un feeling si nici un sentiment ? Aventura ? Intr-o ...

Re: El pleaca la munca 2 luni, sa ne despartim?

din 6 iun 2010 04:44 de ExoticDream

Ce serviciu e ala pentru doua luni? Cumva un job de vacanta prin vreo statiune cum era chestia aia in SUA, "Work and travel"? Daca este un job de felul asta, de ce nu ati incercat sa plecati impreuna? Stiu cupluri care au facut asta chiar in ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 824 din 3731
«   1 ... 821   822   823   824   825   826   827 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare