Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa spun adio pt totdea din 8 iun 2010 18:21 de mika
"esti o naiva ca zeci de fete care le-am cunoscut personal de-a lungul vietii mele"...pe mine nu m-ai cunoscut personal asa ca nu stiu cam de unde deduci tu asta...aaa.."de-a lungul vietii tale" spune tot.Naivitatea imi place..cred ca nu iti dai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 iun 2010 18:09 de Bozgoru
cine stie.. poate ii merge :D.. romancele au vauzt multe filme cu Rambo si cateodata ele vor sa fie salvate... de-am fii foost toti un Rambo ce bine era... dar era concurenta prea mare... oricum MCLove.. nu trebuie sa te certi cu anumite persoane ...
Re: Re: Re: cum sa spun adio pt totdeauna unui bun din 8 iun 2010 18:09 de mika
AA..si inca ceva..eu nu incurc placerea cu dragostea.Nu confunda.Daca am afirmat ceva e pt ca sunt sigura de ceea ce vorbesc.
ecografie din 8 iun 2010 18:08 de irina
buna.as vrea sa stiu si eu daca o sarcina se vede la ecografie intravaginala?si daca da,dupa cat timp de la conceptie?
Re: Re: Re: cum sa spun adio pt totdeauna unui bun din 8 iun 2010 18:05 de mika
Daca te-ai deranjat sa-mi raspunzi la intrebarile ce le puneam ai face bine sa citesti tot cu atentie.Cred ca m-am explicat destul de bine.Si eu nu am zis "el e indragostit de mine, dar ma lasa sa o fac cu altii",am zis el e indragostit de mine ...
Re: Re: Re: Am 14 ani, cum scap de cosuri?!? din 8 iun 2010 17:20 de DaNI
poi st sati sp metoda care o fol si eu si imi trece : Deci spalate intai bine pe maini inainte de a face tratamentul care til zic dupa ce teai spalat bine pe maini spalate pe fata cu , crema de ras sau sapun de ras (daca mai exista) dupa aceea faci ...
Re: Prietena mea este proasta din 8 iun 2010 16:26 de ubyalex
ai venit sa te lauzi ca stai cu o proasta...nu inteleg chiar trebuia sa stie toata lumea...presupun ca iti da ceea ce vrei...de asta e proasta?....te-ai gandit la randul tau ca si ea ar putea crede asta despre tine ca sta cu un prost.....chiar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista din 8 iun 2010 15:16 de alexys
Imi pare rau sa te contrazic,, dar cred k stiu puutin mai mult decat tine ceea ce ai zis...
Lucifer nu a decazut din cau za k Il iubea pe D-zeu mai mul decat pe oamenii, ci pt k a vrut sa fie mai presus de Dumnezeu si de orice fiinta care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 iun 2010 14:34 de McLove
Eu? Tin minte cand am zis ca ai revenit si ai inceput sa te certi cu ceilalti. In rest, poate daca a avut inteles dublu, greseala mea.
Re: Re: Re: Re: INdecis din 8 iun 2010 14:13 de luinwe
judeci cu cap?, limbajul te tradeaza, covrigel. agresiunile verbale, crizele cauzate de surplus de prostie si cele de isterie, nu merg si la mine, incerca prin viata ta reala. mai incerca.
daca erai asa superior prietene ignorai mesajul, altfel, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 iun 2010 14:09 de verdiuc
Pace,ok? Am reactionat asa pentru ca mi s-a parut ca recent m-ai atacat intr-un post.
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 iun 2010 12:57 de McLove
baby, nu iti mai zic nimic, ma omoara "purecii" astia... ;)
Verdiuc, ai impresionat-o! Repede, acum ca ai aparat-o, pana nu pierzi sansa.
De ce dau numai peste copaci?! :huh: Inteleg, salvati natura, dar chiar si pe astia?
Sa iti explic ...
Re: Re: Re: INdecis din 8 iun 2010 12:01 de McLove
Copil spart... lasa-i pe cei cu cap sa ma judece.
Si, tu fiind? Te bagi in seama ca un rahat pe WC. :ermm:
Eu nu sunt Exotic, nu sunt altcineva, eu sunt eu.
Inca ceva... crezi ca o sa pari tare acum, ca i-ai demonstrat lui McLove ca tu esti ...
Re: Re: Re: atrasa de prietenul iubitului meu din 8 iun 2010 11:50 de McLove
Unde vezi tu ironie, viteazule? Ai invatat macar ce e "ironia"? I-am zis sa se hotarasca, ori prietenul, ori celalalt. Dar celalalt avand prietena, nu prea are sanse..
Daca tot incerci sa ma contrazici, foloseste-ti capul, si gaseste o greseala ...
Re: Re: Decizie din 8 iun 2010 11:47 de McLove
De ce te stresezi cu asta, in loc sa profiti de asta? Distreaza-te, daca ai sansa, fa-o!
Si ce daca rad? Tu te simti bine, ce conteaza ce fac ceilalti? Lasa-i pe ei, poate s-au nascut direct "dezvirginati"... tu distreaza-te, tocmai de-asta ...
Re: Re: INdecis din 8 iun 2010 09:57 de luinwe
tare in clanta in fata monitorului, tupeu mare doar pe un amarat de forum. tu esti cel care nu intelege, nici nu vezi. de ce naiba au creeat forumul asta si de ce sunt sub-forumuri, in cazul de fata adolescenta. e clar o problema de adolescenta, ...
Re: Re: atrasa de prietenul iubitului meu din 8 iun 2010 09:42 de luinwe
nu o ajuti deloc cu ironia
iar tu, tipa, pritenie sincera baiat fata exista. am o prietena f buna,daca ne-ar vedea cineva necunoscut ar spune ca suntem impreuna, dar nu e asa. ea are prieten, eu prietena. ne intelegem bine, vorbim chestii ...
Re: No sex, no love ? din 8 iun 2010 09:35 de luinwe
la treaba asta nu fi atat de sigura pe niste vorbe, pentru ca faptele graiesc mai apasat decat vorbele.
iar la sex, sa stii ca ai o mare parte de vine. sa-ti explic, nu o lua personal e doar parerea mea.
Nu stiu exact ce varsta aveti, dar ...
Re: No sex, no love ? din 8 iun 2010 03:58 de Bozgoru
unele persoane pur si simplu nu sunt compatibile sexual... dar vad mereu ca tu spui asa : " nu ne intelegem in pat"..."noi nu ne"... sincer eu sunt sigur ca " tu nu te.." adica eu zic ca 100% numai tu esti cea nesatisfacuta... ca daca ar fi si el ...
Re: atrasa de prietenul iubitului meu din 8 iun 2010 03:50 de Bozgoru
n-am ce sfat sa-ti dau .. doar o constatare... daca iti iubesti prietenul.. nu ai mai fii atarasa de nimeni.. deci in concluzie nu-ti iubesti prietenul precum spui.. sayonara
Pagina 822 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |