Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ¿¿¿sexul anal??

din 9 iun 2010 20:54 de Danny_DaBoss

da cine a zis ca e asa ? :lol::lol: nu may, iti poate provoca un pic disconfort daca va grabiti sau nu esti lubrifiata suficient in rest nu e durere. ti-am zis, daca incepi cu ideea asta, mai bine nu incepi.. mai bine sa incepi cu ideea de a te ...

Re: Re: Re: Re: sall

din 9 iun 2010 20:44 de Guest

mah dar cum creste penisul ? Am 12 ani si are 11 cm.javascript:; :.:.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 iun 2010 20:38 de ...

WHAIT... WHAT IS THIS? INSULTE PE INTERNET? can I play, can I?:D:D:D In primul rand daca vrei sa vezi limbaj cocalaresc, rasfoieste paginile pe aici, o sa vezi acest limbajul subuman folosit, gen: "k" in loc de "ca", etc Pe orice alt forum, ...

din 9 iun 2010 20:06 de McLove

Numai bilingvi... o sa iti zic ceva, esti un cocalar idiot care are impresia ca daca stie sa scrie feelingz cu "gz" are impresia ca l-a facut ma-sa englez. Copilule, invata romana, invata sa deschizi gura, si lasa frecatul "dick"-ul si mancatul ...

Re: Re: Nu stiu ce sa fak!!!

din 9 iun 2010 19:16 de pisikoii

Ms mult:*:love:o sa ma gandesc de doua ori inainte sa fac acest pas.Ca poate fac vreo nefacuta.orikum ms mult:huh::heart::heart::heart::heart::flowers::flowers::flowers::flowers:

Re: Nu stiu ce sa fak!!!

din 9 iun 2010 17:52 de Psyche

mai intai sa te documentezi. sa sti cu ce se mananca sexul,care sunt riscurile. in al doilea, sa nu o faci sub forma de "a ceda";e simplu,daca iti doresti tu asta,o faci,daca nu,nu. si in ultimul rand, analizeaza-ti maturitatea emotionala si ...

Re: Re: Re: Re: ¿¿¿sexul anal??

din 9 iun 2010 17:40 de Danny_DaBoss

atunci dai pe OTV sa vezi ce ar fi facut Elodia in cazul asta :,

Re: Alcool in vagin

din 9 iun 2010 17:03 de Bozgoru

nu se intampla nimic.. cauta si tu.. pe net chiar filmulete .. in care se foloseste votca.. wiskey etc...

din 9 iun 2010 17:00 de Bozgoru

suntem relax... dar.. ca orice om ai o mahnire asa.. cand toti frustratii vor sa para inteligenti.. sau mai rau.. chiar se cred inteligenti..

Re: Re: Re: ¿¿¿sexul anal??

din 9 iun 2010 16:58 de Bozgoru

pai da... dar atunci nu poti avea orgasm si daca bagi mana in gura unui crocodil.. iar in acelsi timp e stimulat clitorelul ?:D

din 9 iun 2010 16:56 de baby

Eu chiar sunt curioasa daca agata ceva:lol::lol: Mai mult face valuri pe aici cu comentariile lui si va agita pe voi:lol: Relax:lol:

Re: Re: Re: Re: Intrebare

din 9 iun 2010 16:52 de suchi

hai sa ne laudam de acu cristi...:blink::blink: ...mie nu mi sa rupt ata,si am facut destule,si kre ati mai vizionat filme ,nici negri aia nu au ata rupta,fiti seriosi ba,si app,mai sunt ink pe putin 10 subiecte cu aceasta tema

Re: Re: Re: Alcool in vagin

din 9 iun 2010 16:50 de baby

Ai sa plangi cu vorbe:ermm: La fel cum ar fi daca ti-ai baga otet,zeama de lamaie etc Astea cu otetu si zeama de lamaie le auzisem la cineva:lol: Cica daca ejaculeaza baiatu in interior sa bagi asa ceva si scapi de sarcina. Fereasca ...

Re: Re: Re: Intrebare

din 9 iun 2010 15:57 de cristian

degeaba fetelor mie mi sa rupt ata la 12 ani si fara sex mi sa rupt singura dar ori cum eu nu sunt numai singur in clasa mea mai este un baiat pe nume razvan si lui i sa rupt la 12 ani fara sex :ok::):o;) deci ori cum eu7 si cu prietenul meu suntem ...

Re: Re: Re: Alcool in vagin

din 9 iun 2010 15:36 de Pasaroi_Cuminte

Pai [i]"Oamenii se impart in doua categorii:cei care cauta sensul vietii fara sa-l gaseasca si cei care l-au gasit fara sa-l caute." [/i] :lol::lol::lol:

Re: Re: Alcool in vagin

din 9 iun 2010 15:34 de Psyche

bun .. intrebarea mea e daca poate afecta cu ceva. nu prea bag chestii ciudate pe acolo,dar nu stiu .. suna bine ideea asta intr-un context anume si chiar mi-am pus intrebarea "Ce s-ar intampla daca .. ? "

Re: Re: Re: Re: Re: atrasa de prietenul iubitului

din 9 iun 2010 15:32 de Psyche

nu e bine. ai grija de iti doresti. ia o pauza si analizeaza-ti bine sentimentele. aproape de el nu vei fi decat confuza. daca crezi ca nu vrei nimic nu el,nu-i mai sta in preajma ca un biet masochist.

Re: Alcool in vagin

din 9 iun 2010 15:28 de McLove

Nu prea imi dau seama ce s-ar putea intampla... probabil se imbata vaginu', si face vreo prostie. :,

Re: Intrebare Virginitate

din 9 iun 2010 15:01 de nu era virgi

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea la barba

din 9 iun 2010 14:36 de cata

am si eu o intrebare..:))...daca folosesti prezervativul la dezvirginare ii mai mare riscul sa se sparga prezervativul ?:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 819 din 3731
«   1 ... 816   817   818   819   820   821   822 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare