Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Decizie

din 11 iun 2010 02:07 de ExoticDream

Te obliga cineva sa faci sex? Esti cumva obsedat de spiritul de turma? Daca esti cu adevarat barbat (nu in sens... pur fiziologic), faci exact ceea ce ai TU chef, nu ce iti impune anturajul, fara sa-ti pese de comentariile prostesti care ar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: scz

din 11 iun 2010 01:59 de ExoticDream

Vorbim in [S.I.]? Daca da, ai grija cand inchizi usa la masina, casa, in aglomeratie la metrou..... nu de alta, dar si Ciomu, saracu, era mandru pana cand.... :((:((:((

Re: Re: Re:

din 11 iun 2010 01:35 de ExoticDream

Aoleu... se joaca ceva zilele astea?!? N-am mai deschis televizorul decat pret de un film ("Flori pentru Algernon") luna asta, n-am mai citit stiri.... Daca e ceva mondial, trebuie sa cercetez cand (si daca) joaca favoritii mei.... olandezii si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lets try

din 10 iun 2010 22:55 de Pasaroi_Cuminte

In general depinde de barbat.Sunt unii barbati care se multumesc daca ii lasi sa ragaie in voie la meciul lor de fotbal, cand joaca echipa preferata."Satisfactie suprema". Sunt alti barbati, pe care poti sa-i multumesti daca te comporti ca un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lets try

din 10 iun 2010 22:16 de Psyche

are probleme in casnicie,iar noi,membrii trebuie sa investigam,sa-l ajutam pe om. bun,ceva nu e bine..a inteles ca nu e site de matrimoniale,dar cu toate astea inca are probleme si noi ii putem (sau macar putem incerca) sa-i furnizam ...

Re: Re: Re: Re: Re: sall

din 10 iun 2010 20:55 de alexnico08

la fel cum si corpul tau creste... in inaltime / greutate / latime / cuc? :lol: bai nu va faceti griji... creste daca nu ai probleme cu corpul pana pe la ~14cm ... la 17 ani jumate o aveam de 10 cred...acu la 18 crescu si in grosime si in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 10 iun 2010 20:42 de Nekunoskuta

Nu, altele au fost motivele pentru care nu am mai intrat. Crede-ma ca dupa 3 ani de forum si dupa altii 2 de urmarit arareori nu cred ca mai e ceva ce ma poate uimi! Ar trebui sa revina okidoki (parca asa isi spunea) cu vreo poveste ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: No sex, no love ?

din 10 iun 2010 20:34 de baby

Despre moartea caprioarei in 5 acte timp de 5 minute in pozitia lumanare pe saltea cu apa. Ideea e ca daca au vorbit si nu au fost in stare sa rezolve...puii mei...incompatibilitate Da' cine suntem noi sa dam verdicte gen:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ca

din 10 iun 2010 19:40 de McLove

Daca pentru asta nu ai mai intrat, cand o sa citesti intrebarile de acum, o sa arunci calculatorul pe geam. ;)

Re: Re: Re: Re: Re: No sex, no love ?

din 10 iun 2010 19:20 de baby

A zis ca au incercat de toate si ca si-au dat silinta. Ma gandesc ca au discutat pe tema asta ca doar nu s-au inteles prin semne. Exista oameni incompatibili in pat. Chiar exista:ermm:

Re: Re: Cum sa il fac sa ma placa?

din 10 iun 2010 17:28 de moni_21

hai ca nu e chiar asa daca stam sa ne gandim bine cum atingeti voi barbatii noi nu putem?nu spuneti ca numai noi ne exprimam pt ca si barbatii au mainile ca,,lungi,,sa zic asa sper ca sti la ce vreau sa refer

Re: Cum sa il fac sa ma placa?

din 10 iun 2010 17:25 de moni_21

eu nu stiu cum reactionezi tu dar eu sincer daca as fi in situatia ta mi-as da o intalnire cu el numai noi 2 si as trece la fapte nu chiar in pat dar nici pe departe si dupa cateva zile tot asa siincet incet o sa obtii ceva rezultate o sa il faci ...

din 10 iun 2010 17:23 de Nekunoskuta

Poate in tipul de casnicie pe care ti-l doresti tu ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cate z

din 10 iun 2010 17:10 de Nekunoskuta

Mi-am amintit de ce nu-mi mai placea forumul!!!!! Pentru ca intra cineva sa intrebe cat tine "CICLUL MENSTRUAL" si fetitele (ce se cred femei) ii spun ca 3-8 zile. Mai fetelor, ciclul menstrual tine 28-31 de zile (in mod normal), sangerarea, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa vorbesc cu el?

din 10 iun 2010 17:07 de moni_21

eu am 21 daca e vorba de mine....

Re: Re: Re: Cum sa vorbesc cu el?

din 10 iun 2010 17:05 de moni_21

sti ce nu ca nu trebuie sa vorbeasca cu noi ca este prea mica si in al doile-a rand noi cateodata femeile gandesc mai bine decatca si barbatii.... si nu ii bag de vina ca vb nu stiu ce si lucruri deastea...dar despre baiatul acela ca sa afle ce ...

Re: Re: Cum sa vorbesc cu el?

din 10 iun 2010 16:11 de Bozgoru

terminati cu " esti prea mica".. de unde stiti ca baitul de care vorbeste ea nu are 17 ani.. iar el desi ar avea 17 ani.. adica 3 ani peste ea.. bag mana in foc ca el gandeste muuuult mai putin decat ea.. asa ca lasati-o cu ca "esti prea ...

Re: Probleme ejaculare

din 10 iun 2010 16:03 de Bozgoru

este psihologic totul.. incearca s anu te mai gandesti.. stiu ca e greu.. ca si eu daca as fi in locul tau m-as gandi exact numai la asta... eu zic sa discuti prietena ta.. si sa ajungi tu la concluzia dupa ce discuti cu ea ca pe ea n-o deranjeaza.. ...

din 10 iun 2010 15:49 de Bozgoru

si asta cu directul e clar o jignire dar o las balta.. iar despre faptul cu indragosteala... depinde de la om la om.. eu pt exotica de exemplu am doar respect si atata ( daca imi place o fata cum se adreseaza si cum pune problema.. nu stau acuma ...

Re: Re: Re: Decalotarea penisului

din 10 iun 2010 15:31 de tudor1994

Am 16 ani am penisul de 15 cm sper sa mai creasca:D si flasc are 8 cm o.O : )) Cand e flasc se decaloteaza f usor.. dar cand e in erectie o pl... si ma enerveaza (sunt virgin) n-am facut nici o operatie... dar daca stau sub dus se umezeste si pot ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 817 din 3731
«   1 ... 814   815   816   817   818   819   820 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare