Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Ce traiesc e un infern!

din 12 iun 2010 19:56 de Firentze

Ce s-o las sa zica. Daca eu tac si ea insista? Nu mai suport! Vad ca incep din nou... am o perioada de liniste si incep iar si iar o sa innebunesc. As pleca de acasa fie si sa le dau numai o sperietura X( nu mai suport... sora-mea e un calvar cu mama ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfat

din 12 iun 2010 17:32 de dorinda

E si normal sa vrea sa mai "copilareasca" un pic daca este cel putin atat de tanar ca si ea. Un copil il poti face destul de usor, insa partea grea vine atunci cand trebuie sa ai grija de el. Si a avea grija de un copil nu inseamna numai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE F

din 12 iun 2010 17:26 de dorinda

Ce tare! Se pare ca biserica te poate face din tarfa, sfanta. La cate aberatii spuse de inalti prelati am citit, nu ma mai mir de nimic. Era unul care, nu pot sa-mi explic altfel decat din cauza fanatismului religios, spunea ca "avortul are ...

Hellp

din 12 iun 2010 16:57 de Seviyorum

hy ...si eu-s noua pe aici :wacko: chestia e ca am o problema si nu stiu cum sa o rezolv ... sunt cu un tip de 2 ani ... aseara mi-a propus sa facem pozitia andromaca din Kama Sutra , iar eu nu am fost deacord , bine inteles a incercat de mai multe ...

Re: Ceva la care nu ma asteptam...

din 12 iun 2010 16:40 de Danny_DaBoss

Asta e o boala.. se numeste obsesie si nu o sa iti provoace decat suferinta atata timp cat continui asa, mai devreme sau mai tarziu. Degeaba esti obsedata de el daca chiar tu ai zis ca el zice ca nu te iubeste. Nu te iubeste, nu ii pasa de tine, ...

Re: Ceva la care nu ma asteptam...

din 12 iun 2010 16:36 de dorinda

Se pare ca nici tu nu prea stii ce vrei. Esti inca mica si destul de capricioasa. Si eu daca as fi fost in locul lui as fi procedat cam la fel, numai ca mai elegant. Este si normal sa reactioneze in felul acesta pentru ca tu pur si simplu il ...

Re: Let's try

din 12 iun 2010 16:22 de dorinda

Ce ii lipseste nevestei tale de te-a dezamagit in halul asta incat sa cauti companie in alta parte? Presupun ca te-a dezamagit din punct de vedere sexual...sunteti tineri, inca n-aveti nevoie de un triunghi conjugal. Incearca sa stai de vorba cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRES

din 12 iun 2010 13:46 de anonima

baieti eu sunt de acord cu voi cu sexul oral,si noi facem asta eu cu sotul meu si ajung sa am si 3 orgasme pe zi,acum un an am inceput sa facem asta chiar daca ne cunoastem de 3ani,de cand ne am casatorit facem aproape in fiecare zi sex oral e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC s

din 12 iun 2010 13:39 de anonima

baieti eu sunt de acord cu voi cu sexul oral,si noi facem asta eu cu sotul meu si ajung sa am si 3 orgasme pe zi,acum un an am inceput sa facem asta chiar daca ne cunoastem de 3ani,de cand ne am casatorit facem aproape in fiecare zi sex oral e ...

Ceva la care nu ma asteptam...

din 12 iun 2010 13:08 de Marriia

Buna. As vrea sa va cer ajutorul intr'o problema despre care in urma cu ceva vreme v'am mai spus cate ceva. Bun...dupa ce am suferit atatea luni si dupa ce am insistat atata sa ne impacam, sa ramanem macar prieteni iar el nua fost de acord, acum 3 ...

Re: Re: Re: Este timid cu mine in prezenta tatalui

din 12 iun 2010 12:17 de SORIN28

Sincer...nici eu nu as accepta sa ma sarut cu iubita in fata parintitlor sau a prietenilor. Astea sunt in primul rand initmitati si nu am ne nevoie de spectatori(si ma refer la toata lumea, nu numai la parinti); in la doilea rand eu te-as respinge ...

Re: Este timid cu mine in prezenta tatalui lui

din 12 iun 2010 08:30 de SORIN28

Pai...poate asta i-a spus tatalui, ca ii esti doar o amica si de asta se comporta asa. :D Atat timp cat nu sunt saruturi d'alea de 10min. , atat timp cat sunt doar pupici, chiar nu inteleg de ce reactioneaza asa.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ROmario

din 12 iun 2010 04:04 de Bozgoru

intr-adevar dubios ca nu-ti place footbalul.. e un sport frumos.. eu am fost microbist multi ani... dar de vreo 2-3 ani m-a scarbit becali si mi-e scarba sa mai ma uit la meciurile stelei.. echipa nationala m-a scarbit .. pt ca e normal ca si tara ...

Re: Re: salut!

din 12 iun 2010 02:51 de Machiavelli

Aoleu...ne-am dus dreacu...:wacko: La varsta ta de ce iti trebuie sa faci pe cuceritorul...chiar nu inteleg ... mai ziceam ceva eu inainte dar psyche m-a taxat imediat asa ca ma abtin chiar daca am dreptate :rolleyes:

Re: Re: Again

din 12 iun 2010 02:43 de Machiavelli

:blink::blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 iun 2010 02:15 de Machiavelli

1 daca scriai un sms pe telefon intelegeam sa scrii atatea cuvinte legeate ca sa economisesti ceva credit sa nu intrii in mai multe msg.uri 2 numele tau deja spune totul :, 3 imi aduci aminte de ce a facut unchimiu unei taranci care chiar "a pus ...

Re: Re: Genaratia de 14 ani ..

din 12 iun 2010 01:58 de Machiavelli

Draga Exotic e normal sa aiba atata "nevoie" de sex cum au si cei din penitenciare....e de ajuns sa te uiti la stiri..nu mai trebuie sa spun de internet si toate cele...astea sunt timpurile din ziua de azi si trebuie sa ne acomodam lor chiar daca ...

Re: Again

din 12 iun 2010 00:09 de sgc

:unsure: doar, daca tu erai persoana care-a sunat pe fix, cand locuiam la vechea adresa si-ntreba dac-am sunat la global travel

Re: Re: Re: Dragoste sau obisnuinta?

din 11 iun 2010 23:10 de moni_21

eu cred ca ar trebui sa pleci,dar iti este teama de ce o sa se intample pt ca daca el se intelege bine cu ai tai si tot timpul te gasete pe tine vinovata atunci poate iti pui intrebarea:unde ma duc,ce fac? daca acuma va bateti ,dar mai incolo ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 iun 2010 22:53 de Danny_DaBoss

nu ai ce sa patesti atata timp cat mentii alcoolemia vaginului in limita bunului simt.. adica la o sampanie e ok si rezista.. la altceva mai strong posibil sa usture :ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 814 din 3731
«   1 ... 811   812   813   814   815   816   817 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare