Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Andromaca din Kama Sutra...

din 13 iun 2010 19:41 de Seviyorum

hy ...si eu-s noua pe aici chestia e ca am o problema si nu stiu cum sa o rezolv ... sunt cu un tip de 2 ani ... aseara mi-a propus sa facem pozitia andromaca din Kama Sutra , iar eu nu am fost deacord , bine inteles a incercat de mai multe ori si ...

Re: Re: Re: Prima noapte

din 13 iun 2010 19:12 de compot

Daca intr-adevar ai face asta, e ca si cum ai fi infipta in cacat si singura ti-ai da in cap, sa te afunzi mai mult.

Re: Re: Re: ma excit prea des

din 13 iun 2010 19:06 de compot

Chiar n-ai face o greseala daca ai face sex cu altul. El e de vina.

Re: Re: Cum ar trebui sa fi???

din 13 iun 2010 18:13 de Black_06

EEE...serios?? hai sa ti-l aduc pe Cocosatul de la Notre Damme sa vad daca il alegi pe el si nu pe Brad Pitt(asa ca o mica comparatie). La aproximativ 60-70% din fete prima impresie o fac banii,masina,hainele..apoi urmeaza aspectul fizic ca in ...

Re: Re: am 14 ani cum scap de cosuri?

din 13 iun 2010 17:17 de raluchu

Eu am folosit effaclar k care e pt ten gras si in 1 sapt deja s-au dus apraope toate! e cam 60 de lei in farmacii dar e efectul garantat! merita sa incercati! de rest continuati cu igiena si totul va fi bine

Re: Problema

din 13 iun 2010 16:38 de Danny_DaBoss

n-are nici o treaba, poti sa te distrezi linistit :ok:

Re: Prima noapte

din 13 iun 2010 15:50 de dorinda

Daca o vrei, ar trebui sa-ti iei un pic inima-n dinti. Timiditatea excesiva nu prea le place fetelor.

din 13 iun 2010 15:45 de sgc

daca o iubesti de 5 ani, si stii c-a mai avut 2-3 relatii in timpul acesta, se presupune ca o cunosti suficient de bine, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa pui problema sexului protejat din motive de bts.totusi, intrebarea moarte n-are, asa ca o ...

Re: Re: Re: Ceva la care nu ma asteptam...

din 13 iun 2010 15:35 de dorinda

Chiar daca si el ti-a trimis mesaje, nu este normal. Mai bine va intalneati sa stati de vorba. Asa inteleg eu o relatie normala. Prietenul meu este plecat din tara si nu ne trimitem 100 de mesaje pe zi. Simt eu ca il sufoc daca ii trimit mai ...

Re: Re: ajutor va rog

din 13 iun 2010 15:15 de naty

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 iun 2010 15:14 de ciguli-binna

pun pariu ca tu esti un jmecheras de 2 lei care stai pe banii parintilor pana la 30de ani,daca te pune unu sa sari un gard nu esti in stare,daca alergi 1km esti mort,esti un soarece de biblioteca,care atunci cand merge la fotbal vrea sa fie ca la ...

din 13 iun 2010 15:08 de ursaru

Lasa`l bai McLove ca nu are ce face.Daca nici alea nu sunt stadioane bune....

Masturbarea dauneaza?

din 13 iun 2010 13:25 de Malanciuc_Sergiu

salutare numele meu este Malanciuc Sergiu si am o problema dupa ce mam despartit de prietena mea imi tot vin senzati sa fak "laba" ( scz pt cuvantul urat dar nu gasesc alt cuvant sal inlocuiesc) si am auzit ca daca o tot practiti nu vei mai putea ...

Re: Re: Re: Re: Ceva la care nu ma asteptam...

din 13 iun 2010 13:09 de Danny_DaBoss

Mai cunosc lume si relatii in situatii similare in care s-a ajuns la disperare, sufocare, amagire si bineinteles toate la acelasi rezultat: suferinta si despartire.. Draga mea, as vrea sa iti spun ca totul v-a fi bine si frumos insa stiu ca nu ...

Re: Re: s-au dus! toate! ia-o de l

din 13 iun 2010 04:48 de dorinda

Am fost la cinema...am vazut "Killers"...dragut pentru weekend. Ce-i drept, la o faza am avut o criza de ras, se uitau toti cei din sala la mine, fetele incercau sa ma linisteasca, imi ziceau cu randul sa respir. La un moment dat nu mai aveam aer, ...

Re: Re: buna:)

din 13 iun 2010 04:15 de Mihaela

Seamana cu acestea de aici? http://dermato-venerologie.ro/wordpress/archives/1565 Si prietenul meu are asa ceva, dar e ceva normal poti incerca sa urci pozele pe imageshack[punct]com

din 13 iun 2010 03:45 de Bozgoru

bun portar intr-adevar... urmasul celebrului SONGO` daca il mai tineti minte..

Re: Hellp

din 13 iun 2010 03:35 de Bozgoru

ce e asa greu sa deschizi alt post? si ar trebui sa ne descrii pozitia sa stim si noi cat de kinky e.. si iti dai seama ca majoritatea dintre noi habar n-au ce inseamna pozitia andromaca...

din 13 iun 2010 03:30 de Bozgoru

intarat-o.. zi ca ai auzit ca nu e buna la pat etc...( normal in sensul de caterinca).. bate-i apropouri(normal tot in sensul de caterinca).. si sa vezi ca o sa va mai apropiati... este un caz testat.. da paginile la site-ul asta in urma si ...

Re: se poate prietenie normala dupa un refuz?

din 13 iun 2010 03:25 de Bozgoru

se poate s amai fiti prieteni.. dar clar ca niciodata ca inainte...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 812 din 3731
«   1 ... 809   810   811   812   813   814   815 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare